Flamini pet mjeseci van travnjaka
Samo nekoliko sati otkako je Milan objavio akviziciju Alberta Aquilanija, doznali su da su izgubili Francuza Mathieua Flaminija do 2012. godine...
Dodatni liječnički pregledi koljena koje je Flamini ozlijedio proteklog vikenda u utakmici protiv Juventusa pokazali su oštećenje ligamenata što će Flaminija udaljiti s travnjaka na idućih pet mjeseci. Milan je dolaskom Aquilanija objavio da je za njih završen prijelazni rok, ali nakon ove ozljede Francuza čini se da će biti ponovo otvoren. Ime koje se spominje je Marco Parolo, nogometaš Cesene.
Svaka cast barceloni na pobjedi ali zar opet? penal cist ko suza nije sviran portu. ne vjerujem da sudac to nije vidio. ne moze igrac onako pasti simulirajuci. ne moze! a i prvi crveni za porto je sumnjiv skroz. cini me se da uopce nije bilo kontakta, izgledalo je kao tezi faul al sve je to bio bezvezni pad messija. a situacija iz 56min kad adriano pada jer ga je ovaj rukom malo gurnuo i onda lezi cijelu minutu mi se zgadio. zasto se izlezavas a nije ti nista?? zato nikad necu ovu barcelonu priznati kad najbolju momcad svih vremena.
valja napomenuti da je portov guarin mesar kakvog se trebaju svi bojati. slomit ce nogu nekome ako ovako nastavi.
Flamimi crash, buy AC Milan
The Frenchman will be out for five or six months, replacing Keita ( Barcelona ) is the first alternative.
Also open negotiations with Real Madrid : Khedira , Leon , and Lassana Diarra possible hypotheses.
( Corriere dello Sport )
Galliani insists: " The market is closed . " And we think of internal resources. But the Real Madrid offers Diarra , Pedro Leon and Khedira . Not to mention the temptation Kaka .
Kad bi uspjeli dovesti Lassanu ....bilo bi mega...pravo pojacanje za vezni red....
Ja fkt ocekujem do utorka novo pojacanje
sta je rabota veceras nema tekme i zasto nigde ne pize zasto??/
To je zbog onog štrajka, neće početi liga još neko vreme čini mi se...
Šteta za Flaminija, verujem da ćemo ipak dovesti još nekog igrača, sad koga i kakvog će kalibra biti...
Edin Džeko pokazuje da nečije mišljenje pada u vodu trpanjem golova kao na Fordovoj pokretnoj traci... Bravo Džeko!!!!Nadam se da će tako i jednog dana u Milanu!!!
(08-06-2011, 11:32 PM)mrki Wrote: [ -> ]Ibra - kralj. Uvijek se sjetim onih koji su govorili da je Džeko bolji od Ibre za nas 
samo da pozdravim druga mrkija i da pitam jel nas se setio i ovog popodneva..
De dobro je, smirite se. Djeko zabio prvi hatrick i odmah ga se dize u nebesa. neka zabije ove sezone bar 25 golova i bice za mene igrac dostojan milana. Još uvijek je on napadač koji mora dokazati da je svjetska klasa. Uspoređjivati ga s Ibrom, Drogbom, Rooneyem i slicnim world class napadačima je smiješno.
Ups zabi on i četvrti. Bravo Djeko, Još zabij 20 ove sezone i naš si!

))