(10-22-2017, 04:02 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Zamisli Montela i Mihajlovic dobiju nogu istovremeno i Kinezi vrate ovog drugog ovamo 
Ne brini, tvoj retardirani jaran nikad vise nece prismrditi vecem klubu
ma montela ocito ima i podrsku navijaca jer ne vidim iko bojkotuje klub da iko vrsi pritsak na upravu. ja prestajem pratit dok je ovaj hadalj na klupi samo se nerviram bez razoga
Sent from my iPhone using Tapatalk
(10-22-2017, 05:00 PM)Stitch Wrote: [ -> ]Ne brini, tvoj retardirani jaran nikad vise nece prismrditi vecem klubu
Mrznja je bolest.Leci se.
Evo Suso kaze da Montela "pokusava da shvati sta je najbolje za tim". Pa dokle? Koliko mu treba vremena? Tri godine?
(10-22-2017, 05:07 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Mrznja je bolest.Leci se.
Pa prije dva posta si popljuvao Alegrija koji je za Montelu a pogotovo Mihajlovica trostruki profesor. I pricas o nekoj mrznji.
(10-22-2017, 05:31 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Pa prije dva posta si popljuvao Alegrija koji je za Montelu a pogotovo Mihajlovica trostruki profesor. I pricas o nekoj mrznji.
Kritikovao na osnovu njegovog fudbalskog neumeca. U konkretnom slucaju osobe za koju je vezan moj post se radi o iracionalnoj ,patoloskoj ,neutemeljenoj mrznji proistekloj iz deluzija pod uticajem ratnohuskacke propagande odredjenih faktora kojoj je pomenuta osoba ,nazalost ,podlegla. Kako je rec o tematici koja nema veze sa ovim forumom a jos manje sa sportom - ne bih dublje ulazio u detalje.
Samo ću jedan meni dragi stih napisat: "Para ljude vara" ... Eto sve od mene.
Lik koji na pitanje koji na pitanje koji je glavni grad Finske odgovara sa nije me islo u skoli a vrsta posla gabje sigurno nekoliko puta tamo odvelo nista drugo nego retatdiran. A za trenera koji ima 3 skudeta i 2 finala Lige prvaka reci da nema pojma i to kao opravdavati nekim cinjenicama je u najmanju ruku mrznja
I kakve veze Stich-ev post ima sa nacionalizmomi ostalim glupostima sto si ih nabrojao. On je samo dao svoje viđenje lika i djela "stručnjaka" te mu u daljnoj karijeri prognozirao nešto što je činjenica koju zna i sam Mihajlović.
While Sky Sport Italia insist Milan are sticking with Vincenzo Montella, the Corriere dello Sport points to Paulo Sousa.
Sky Sport Italia claim Milan are going to keep the faith with their current Coach.
However, the Corriere dello Sport are reporting that the club is in advanced negotiations with Sousa.