(10-23-2017, 12:06 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Po tvom misljenju.
Koje je zasnovano na nedostatku pravih dokaza a ne po sistemu "Sto je babi milo to joj se i snilo" kao kod nekih ovde...
Naravno ti odredjujes jesu li pravi dokazi. Svaka cast.
(10-23-2017, 01:17 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Naravno ti odredjujes jesu li pravi dokazi. Svaka cast.
Pokusaj da si odgovoris na pitanje. Ako su dokazi verodostojni i valjani ,a ne plod fikcije kako to da Mihajlovic sedi na klupi Torina a ne na klupi u nekoj zatvorskoj celiji?
O čemu ti majke ti. Lik je katastrofalan trener, retardiran u glavu a nije mu društvo svojevremeno bilo najbolje blago rečeno. Generalno lik je nula od čovjeka ali je bio OK fudbaler i to je to. Kakav zatvor i ćeliju ti spominješ??
(10-23-2017, 03:07 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]O čemu ti majke ti. Lik je katastrofalan trener, retardiran u glavu a nije mu društvo svojevremeno bilo najbolje blago rečeno. Generalno lik je nula od čovjeka ali je bio OK fudbaler i to je to. Kakav zatvor i ćeliju ti spominješ??
O razlozima zbog kojih ga ovaj tvoj kompanjon ne voli a koji su povezani uz najteza krivicna dela. To je za zatvor ,ne? Ili moguce da nisi skroz upucen u pricu ali onda ne vidim zasto skaces u neciju odbranu ako ne znas sve cinjenice...
Pa zato sto sam razmisljao da napisem isti post kao i Stich u trenutku kad je on objavio svoj. Znaci Catania max domet. I naravno zato sto se slazem sa cinjenicom da je lik retardiran. Stvarno.
A vjeruj mi ni najmanje ga ne mrzim nikakvog razloga nemam. Jednostavno je lik nebitan. Pada mi napamet kad je sprdacina u pitanju i kad vidim neku glupost od trenera u bilo kojem sportu kao neka referentna tacka. I to je to. Ovo ode daleko zato sad prekidam daljnju polemiku na ovu temu.
Kako god nejasno mi je zasto Montela jos uvijek nije smijenjen.
(10-23-2017, 04:09 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Kako god nejasno mi je zasto Montela jos uvijek nije smijenjen.
Mislim da Uprava radi na dovodjenu Contea...tamo u Londonu je njegova situacija dosta nejasna...u biti samo se zna da ce ici na kraju sez sigurno, a sad se spominje instant otkaz...posto je Conte tvrdoglav lik, navodno uopste ne prica sa ljudima iz UO vec par mjeseci, a sad su mu i neki igraci okrenuli ledja...
Mislim da ce Montella ostati trener sve dok se u potpunosti ne razjasni situacija sa Conteom...takodjer neko prelazno rjesenje ne mora da znaci da ce biti dobro...glavni kandidat je navodno Paolo Sousa...sta on moze ponuditi brzo i efikanso? ...nisam bas siguran da je mnogo bolji od Montelle, pa cak i ovakog Montelle..takodjer jos uvijek je citava ekipa iza Montelle, osim navodno Bonvanture,Montoliva i Abatea...
(10-23-2017, 04:09 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Pa zato sto sam razmisljao da napisem isti post kao i Stich u trenutku kad je on objavio svoj. Znaci Catania max domet. I naravno zato sto se slazem sa cinjenicom da je lik retardiran. Stvarno.
A vjeruj mi ni najmanje ga ne mrzim nikakvog razloga nemam. Jednostavno je lik nebitan. Pada mi napamet kad je sprdacina u pitanju i kad vidim neku glupost od trenera u bilo kojem sportu kao neka referentna tacka. I to je to. Ovo ode daleko zato sad prekidam daljnju polemiku na ovu temu.
Kako god nejasno mi je zasto Montela jos uvijek nije smijenjen.
Ja tebe razumem zasto ga ne volis (npr ta Inter prica i ostalo. Ne podrzavam ali razumem) . A kod ovog drugog je u pitanju nesto skroz levo sto nema veze ni sa pamecu ni sa cime.
A zasto Montela nije smenjen nije jasno ni meni. Imam neke ideje ali ne znam koliko su tacne.
(10-23-2017, 04:58 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]takodjer jos uvijek je citava ekipa iza Montelle, osim navodno Bonvanture,Montoliva i Abatea...
I Suso je protiv njega (navodno) su on i Bonaventura zapoceli celu ti "pobunu".