Evo gledam Man Utd - Tottenham i ne mogu da vjerujem igraju 3 nazad obojica: 3-4-1-2 ili 3-4-2-1
a ovaj nas krelac avioncic ne zna nijednu taktiku sa 3 nazad da ppstavi
#ACMilan XI: Donnarumma; Zapata, Romagnoli, Rodriguez; Abate, Kessie, Calhanoglu, Biglia, Borini; Suso, Kalinic
Subs | Panchina: Donnarumma A., Storari, Antonelli, Gomez, Musacchio, Paletta, Locatelli, Mauri, Montolivo, Zanellato, Cutrone, André Silva
#MilanJuve
Jutros je neki analiticar za Football-Italia pisao kako Montella ima mobilnu fotmaciju I taktiku . ?
Po njemu Milan igra 3-4-2-1 ali to u toku igre se mjenja na 4-2-3-1 ... Ne znam sta je on gledo ali mi smo jedini tim u Italiji koji vodi 4-1 I pravi dvije izmjene u 65 min I prelazi iz formacije 3-4-2-1 u formaciju 4-2-3-1 ... Ja licno nikakve varijacije nisam vidio nego bukvalno do 65 min jedna od 65 min druga formacija
Ovaj Kalinic bolje da ide na Kalenic pijacu da prodaje paradajze i krompire...vise bi uspeha imao...
Lepo ja kazem. To je pre u stanju pogoditi precku sa metar nego dati gol.
2-0 bravo montela 2 ljeva beka to mozes samo ti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jbga ,izjednacena utakmica ,samo sto oni imaju normalnog napadaca a mi budaletinu koja ne moze nista da pogodi i to je to...
Za relativno rani deo sezone previše utakmica koje je direktno izgubio Montela i on mora da ide. Nećemo mi bolje igrati ali sa njim nema budućnosti i ovo ničemu ne vodi. Ne vidim kako će Silva, Kesie, Turčin i ostali napredovati sa njim na klupi a to je u ovom trenutku najbitnije za Milan (osim ako čudom osvojimo Ligu Evrope). Eto i pored Romanjolija već standardno svaki kvalitetan napadač puca bez problema niko od naših igrača se ne menja na bolje. I Lokateli za godinu dana ni u jednom segmentu igre nije napredovao a momak je naširoko proglašen velikim talentom.
Čovek pravi najgluplje moguće izmene. Gde to još imaš da vidiš da se menja vezni igrač i bek pri negativnom rezultatu? Kakav to kurčevi uticaj na igru ima? Šta dobijamo? Jedino zbog umora ali to je opet njegova krivica jer je isforsirao tempo na određene periode iz kog nismo ništa dobili.
Svaki ozbiljan tim će nam zalepiti dvojicu na Susa i mi smo zaustavljeni. U ovakvom planu igre pola toga zavisi od centarfora jer ga stalno gađamo dugim loptama a Kalinić nijedan vazdušni duel nije dobio, retko koju loptu zadržao a nijednu prosledio kako treba, kasnio je na lopte i promašio šta se mašiti ne sme. Poklon za Juventusove grdosije pozadi da nam se igra na tome bazira.
Da se jedan Milan u 80. minutu predaje i klone duhom sramota bre.
I ko god ovaj rezultat svali na Pipitu greši jer bi Juve ovo danas u svakom mogućem scenariu dobio. Osim Intera sve dobre ekipe su nas rutinirale, pametnom dosta to veze sa srećom i nijansama nema. Alegri je hteo ovaj rezultat i da brane sigurnu pobedu. Posle naredna 2 gostovanja smo sredina tabele.
Ode gornji dom tabele na +12 od ovog kola. Svi imaju neke laganica utakmice...