A cuj, zicer je fulao. Tako nesto mozejl svaki igrac profulati, bas svaki. Koja jos dva gola? Uklizao je dva puta na one nabacaje i bio je kratak za 20-30cm. Jednom se dobro izvukao na povratnu ali je sut blokiran. Kuzis, uklizavao je, derao kozu, stvarno je dao sve od sebe. Mislis da bi Silva ili Curtone napravili vise pored ove juventusove obrane? Necu reci da nam je on super pojacanje ali daleko od toga da je najgore.
Da samo sto ih neki promase jednom u sto prilika a neki ih promasuju par puta po utakmici. Utakmica je odlucena sto su oni imali normalnog napadaca koji je iz neke dve poluprilike dao dva komada i cao ,a mi Kalinica kome ne bi bio dosta ni prazan gol. I koji kao sto si i sam rekao uvek kasni po 20-30cm. Zato i nikad nece biti nista vise od prosecnog igraca ,kakvih imamo i previse u ovoj ekipi. Al' dobro ,on ce ionako Lapadulinim stopama sledece sezone...
Kinezi ugledajte se na Srbiju

sta je ba kalinic zadovoljio 1 usrani duel nije dobio ne zna se postavit u skoku i tamo gdje je trebao bit dobar bio je los...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne, utakmica nije odlucena zbog toga. Daj shvati vise da nismo imali nikakvih sansi protiv njih. Ljudi su igrali sa 50% snage i dobili nas dva razlike. Mi totalno bezidejni. Bilo je zaista ruzno gledati kako se ljudi sprdaju s nama. Cuadrado i Luiz Gustavo su ubojice na boku, rasturili su nas, Higuain je superteska svjetska klasa. Jebeni terminator, trci kao konj, zabija iz nicega. Da je igrao ovako 2014 Argentina bi osvojila svjetsko prvenstvo. Dybala? Igrao se s nama kao u skoli, kao s malom djecom. Imaju bolje igrace na svakoj poziciji. Jedino bi Suso imao mjesta u njihovih prvih 11.
Svejedno, i dalje vjerujem u cetvrto mjesto. Ovo treba zaboraviti. Treba ponoviti igru protiv Intera sto je cesce moguce i onda je sve moguce. uh...
vjerujes u 4 mjesto sa montelom , hahahahahshshshshshshhshss meni samo nije jasno sta koji kursc navijaci u italiji sutr. kad vec ovu 4 boli kita za klub sta je sa njima, trener koji eksperimetise protiv juvrnutsa sa 2 ljeva beka , 2 jebena lijeva beka hej od kojih su Antoniniju ja mislim ovo prve mjnute
Sent from my iPhone using Tapatalk
(10-30-2017, 10:47 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Daj shvati vise da nismo imali nikakvih sansi protiv njih. Ljudi su igrali sa 50% snage i dobili nas dva razlike.Â
Nebitno ,to nije izgovor za one promasaje. Ono se ne sme promasivati ,bar ne tako cesto i ne u Milanu. Neka smo na kraju i izgubili 4-2 umesto 2-0 ali on je ono morao dati.
Da, vjerujem u cetvrto mjesto ako cemo igrati kao protiv Intera. U suprotnom, necemo ni u prvih 6 zavrsiti. Kalinic je to morao zabiti, nije i gotovo. Sve ostalo je posteno odradio i bio je bolji igrac od njih vecine.
Kako me nervira ta prica da je Juventus igro za 50 % snage...pricate ko najveci navijaci Juventusa...koje crno pola snage???
Koji su bili najzapazeniji igraci Juventusa : Dybala, Higuain (kreirali golove), Rugani, Chelini i Buffon ... ekipa koja je toliko sigurna i igra sa pola snage ne dopusti protivniku ni polusansu, a kamoli onakve prilike Kalinicu..
Da je Kalina ono zabio utakmica bi otisla u drugo pravcu...pogotovo sto na klupi Juventusa sjedi neko kao Allegri...
Oni su samo ekipa koja su duze na okupu od Milana, samim tim i uigranija...
Sutra se vracamo na dva napadaca :
(3-4-2-1): G.Donnarumma; Musacchio (Zapata), Bonucci, Romagnoli; Abate, Kessié, Montolivo, Borini; Çalhanoğlu; A. Silva, Cutrone.
Meni nije jasno sta ste vi ocekivali od ekipe kojoj su na celu dvojica Interovih isprdaka i koji su nam doveli gomilu polovnih igraca za velike pare. Kretenaszi je cak Maldiniju rekao da mora pitati debelog valja li igrac (Paolo je to odbio) ako hoce pristup klubu. Debeli je u svijetu inace poznat koji je otkrio ni manje ni vise nego Perisica!!!!!
Nema ovdje srece sve dok se Milan ne vrati Milanistima.