Rodriguez na klupi, naprijed sam Kalinic, vraća se formacija 3-5-1-1 skojom do sada nismo ništa uspjeli i Suso igra iza Kalinića na poziciji koju nikad nije znao igrat. Bravo maestro Montella. Stim je večeras 1 ko kuca, čista sigurica u kladionici
Sto je najgore od svega , (sve vise i vise retardirana) uprava ce mu oprostiti ,jer to je za ime sveta Napoli ,velesila (koja ne moze da prodje grupu sa Sahtjorom i Fejenordom) pred kojom se ocekuje da Milan polozi oruzje i izgubi rutinski - ko ne misli tako nije pravi navijac vec obican zlobnik koji podriva Monteline herojske napore da pokori Evropu i neka nikad vise ne dodje da gleda Milan ,ako su mu utakmice dosadne isto neka nikad vise ne dodje da gleda Milan...
dok montelu ne otjeraju nemamo se cemu nadat, koliko trener znaci dokaz mi je u nasem prvrnstvu Sarajevo, ekipa prije Musemica ni igre ni pobjede u donjem djelu tabele, dosao Musemic najefikasnija ekipa prvrnstva sad bore se za titulu igraci svi proigrali 3-4 gola trpaju po utakmici. siguran sam da bi i sa nama isto tako bilo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Isto je i sa Zvezdom. Dok je vodila ona tarabetina Grof Bozovic ,to se brukalo po Evropi...Domace prvenstvo da ne spominjem tu se uglavnom kupuje ako negde ocekujes da zapne ,mada se i tu vidi jasna razlika u igri...E sad kako dodje normalan trener ,pobedi Spartu iz Praga u obe utakmice ,izbaci Krasnodara ,otkide bod Arsenalu u gostima i tu jos neke pobede tipa Keln u gostima i slicno... I tacno vidis kad gledas utakmicu ,to su ti isti ljudi ,ali razlika astronomska u svakom pogledu.
Sve te nabrojane utakmice bi "plemic" izgubio glat sa po 2-4 razlike.
Kod nas ovde suprotno. Isti ljudi ,ali ocima ne verujes koliko su losi postali u odnosu na ono sto su ranije pokazivali...
zna li neko zasto hakana nema ni na klupi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima neku "omanju povredu".
Mene samo zanima dokle cemo mi gledati ovu tugu na terenu a uprava u tome videti "pozitivne znake" i "korake nacinjene na pravom putu" ???
Bonaventura Romanjoli Kesi Lokateli. Boze sacuvaj
Sad kad kralj izbaci Kalinica i ubaci Antonelija.
Napoli se panicno brani ,pitanje je sekunde kad cemo izjednaciti mozda i preokrenuti...