Inter prosle sezone izgubi u grupnoj fazi Eurolige, zavrsi 8mi u Serie A, i samo promjene trenera, nista vise. I to ne uzmu vise neznalice vec trenera provjerenog kvaliteta koji je bio cestu u vrhu tabele, i tadaaaa covjek sve promjeni u klubu i evo ih drugi. Ali mi vjerujemo ne talentima i nadamo se da cemo otkriti novog Pep Guardiolu hahahaha smjesno. Pa evo, jedan penzionisani Heinckes se vrati na klupu Bayerna, i zareda sve pobjede do sada, cak i pobjedi BVB na Westfallenu. Toliko o strucnim trenerima, i amaterima koji nas vode. Kakav crni Allegri, Montella, Pippo, Seedorf, Gattuso,... nama treba strucnjak sa karakterom da se suprostavi igracima, i da se zna koje glavni u klubu. Covjek koji zna procitat protivnika, i zna scim raspolaze i kako izvuci najbolje iz svega toga.
Ali djaba mi pricamo, Mirabelli i Fassone vjeruju ovom idiotu, a ja vjerujem tome da ih idalje necu gledat na tv-u. Sad sam pogledao protiv Napolija i dosta. Par tekmi cu ih odlezat, da se ne zivciram besmisleno
Pa to. Po njemu ispada da je Inter prosle sezone zavrsio ispred nas i spizdio preko 200 miliona ovog leta i sad kao nesto treba da se mucimo da ih stignemo...Cobanin obican...
Možda je trener preporodio Inter ali oni su se uigrali i stabilizovali posle nekoliko godina lutanja, mi smo tek na početku tog lutanja i trebaće vremena. Ja kad pogledam osim centralnog veznog ne vidim da ovom timu drastično fali neki pojedinac da bi se borio za ligu šampiona pa kasnije i titulu. Mislim da će zbog ovih zajebancija Montele trebati više vremena ali jbg on ostaje na klupi i to je jasno.
A pošto od lige šampione nema ništa ne znam zašto bismo brinuli oko 6 mesta, Liga Evrope nije takmičenje za Milan, dovoljno je što ove godine igramo pa neka doguraju što dalje.
ma pusti to mene brinu natpisi sto niko ziv ne zna za ovog novog vlasnika a navodno pola porodice mu je u zatvoru zbog prevare...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ćale i brat, on kao nije bio umešan... Čitao sam tekstove neke ali to sve na engleskom i gomila informacija bez suštine. Kao pozajmio je pare od američkog investicionog fonda i to sve dospeva za godinu dana da se vrati.
Bilo bi najbolje da se obrati navijačima, ionako ništa ne znamo o čoveku koji je na čelu ovog kluba.
Robinjo popio devet godina robije za neko silovanje dok je igrao za Milan. Sad ima pravo na zalbene procese pre nego kazna postane pravosnazna.
Vraca se Berluska vrlo brzo.
Ako ce biti tu kao sto je bio zadnjih desetak godina onda bolje da se ne vraca...