i kako ocekivat od njega onda nesto od njega da odradi kad mu je konstantno nagrada za dobru partiju klupa, a za bonucija moze ga trazit ko hoce nece on nigdje zbog djeteta ne moze napustat italiju...
To je jasno ,decko mora dobiti priliku par utakmica vezano. Isto kao sto je uradjeno sa Kutroneom na pocetku sezone... ne vidim zasto je Monteli toliko veliki problem da uradi i sa Silvom. Ne kazem da cemo sve utakmice pobediti ali cemo sigurno dati vise golova nego da Kaligol igra.
Ne možeš napadača zbog jedne u kojoj nije zabio da zakucaš na klupu sve ostale utakmice. Ne možeš čoveka od 30 godina kamoli klinca od 22 jer u oba slučaja taj ispada iz forme.
Ajde Kutroneu je prva profesionalna sezona i dete je kluba može ove sezone da izgura kao rezerva (mada je zaslužio da igra) ali ovaj Portugalac će pobeći prvom prilikom jer ga jebe glupi Montela.
Ma bitno da se do besvesti forsira nase najgore pojacanje ove sezone. Kad se podele minuti provedeni na terenu sa brojem datih golova...jasno je... On je doveden da daje golove ne da se gradi po terenu ili ne znam sta...Lik ladno daje po jedan gol na 300 minuta...smesno ,jadno i jedino onaj retard na klupi zna zasto ga jos uvek forsira pored ove dvojice...
Ja sam zato od početka bio protiv njega jer je bilo jasno do čega će dovesti. On je Montelin igrač a i nije bio jeftin pa da gospodin prizna svoju grešku nego ga forsira.
sad je na konferenciji izjavio kako je Kalinic iskusniji i da ga zbog tog forsira a da su Kutrone i Silva igraci za buducnost...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta bi bilo da nije iskusan? Jedan gol na 600 minuta?
U 22 utakmice mi smo izveli 22 postave.
Hhahahahhaha
Čovek je idiot.
Znaci obezbjedili smo prvo mjestu u EL, sad se mozemo 100% fokusirati na Seriju A...ovo je raspored narednih 8 kola :
Torino-H, Benevento-A, Bologna-H,Verona-A, Atalanta-H,Fiorentina-A, Crotone-H,Cagliari-A
Ovo realno nije tezak raspored, ali Nutella sa ovom ekipom i trenutnim lutanjem i nepostojanjem jasne vizije i ideje sta i kako treba da tim i formacija izgleda, 4 pobjede su max .. i kad se zavrsi ovih 8 utakmica bice polovina januara i vec tad vjerovatno cemo zaostajati 15+ bodova za CL i vec ce svima biti jasno da Nutella sa ovom ekipom ne moze izboriti CL, ali tad ce biti kasno...kostace nas na kraju 2-3 odlaska iz ekipe i to kvalitetnih igraca...a jos se nismo oporavili od odlaska Ibre ili Silve...
Nije mi jasno da ne postoji covjek u klubu ili strucnom stabu koji mu ne zna da kaze da smo najbolje izgledali sa 3-5-2 (bez Susa) i 3-4-2-1 (sa Susom) i to je to, nema dalje pametovanja i filozofije...samo uigravanje i vidjeti koji igrac moze dati na pojedinim pozicijama...
Nemam razloga da ikog branim, ali Kalinic je igrao protiv mnogo tezih prozivnika od Silve i Kutronea. Nije realno uporedjivati golove protiv austrije i odsustvo istih protiv, Juventusa, Rome, Lazia...ne bi ni ova djeca nista ucinila protiv ovih klubova. Eto toliko samo. A realno najvise volim Kutronea od nasa tri napdaca, nekako ima dozu bezobrazluka koju je Pipo imo...mada on je zadnji u ovoj hijerarhiji kod Montele