(11-28-2017, 02:44 AM)Red and black fan Wrote: [ -> ]To sebicno govno nam je najbolji asistent ovu i proslu sezonu.
Ne ocekujem nista od Rina, bar ce biti zabavno do kraja sezone ovako smo se samo nervirali. Mozda ispucamo jos 1 legendu ali sami na to pristaju.
Nas najbolji asist ove sez je Borini -5 asist, ali slazem se da Suso nije sebican...citava igra se zasnivala na njemu I donjeo je puno bod...druga stvar je sto mi mislimo da je on Kaka
Rece Montela da je iznenadjen otkazom i da ga nije ocekivao

Lik stvarno nema ni trunke obraza

Fasone opet ponovio da nema pojacanja u januaru.
Đenaro održao konferenciju, između redova ja vidim da će Kutrone dobiti mnogo više minuta (ako ne bude i starter), Kalinić će biti zakovan za klupu (nije ga spomenuo, a mislim da je sam sebi presudio sa onim nonšalantnim izlaskom protiv Torina), a Silva će biti prva violina u napadu. Takođe, Kesi će i kod njega biti zabetoniran u prvih 11, jer je rekao da ga podsjeća na njega.
I mislim da će Borini dobiti još više prostora, možda čak i naprijed.
I Rino izgledao prolupao. Cuj crnac podsjeca na njega.
Da, i to kaže da je bolji Kesi nego on u njegovim godinama. U svakom pogledu.
Kaze da se rodio spreman da preuzme Milan i to se rodio cak dva meseca pre roka
Mediji vec pisu kako je odlaskom Montele Kalinic zavrsio karijeru u Milanu i da je moguce da ode vec u januaru. Nadajmo se stopostotnoj istinitosti u tim spekulacijama.
mediji najavljuju kalinica u prvoj postavi sa susom i bonaventurom na krilima 4-3-3 Silva opet klupa
Sent from my iPhone using Tapatalk
(11-30-2017, 04:40 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]mediji najavljuju kalinica u prvoj postavi sa susom i bonaventurom na krilima 4-3-3 Silva opet klupa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abatea i Montoliva takodje