(08-29-2011, 09:14 AM)Maji_TZ Wrote: [ -> ] (08-28-2011, 11:25 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]razlika izmedju dzeke i zlatana je u tome sto dzeko ne moze za razliku od zlatana sam rijesit utakmicu...ali u korist dzeki ide sto je dosta mladji.....oba su dobri napadaci...trenutno bi imao radije zlatana ali dugorocno dzeku.....i tu zavrsava sva prica......
Bravo kalla 
slažem se osim toga da džeko ne može odlučiti tekmu.itekako može!!!
(08-29-2011, 11:16 AM)DUCO Wrote: [ -> ]gledao samo prvo polu. ot lanski t.tnem nema nisto . nisu doveli nikoga imaju par povredeni a odbranata im e katastrofa nisam video 4 gol dzeka ali prvi i treti moze postici bilo ko napadaca u EPL a vtori e bio remek delo ...
istice vreme ..nadamo se da montolivo ce doci :/
Djekin četvrti gol je zaista bio majstorija i ne može se često vidjeti.
Malo sam razmišljao o našoj ekipi. Baš malo fali da imamo supemomčad. Obrana je vrhunska, čak imamo i novog lijevog bočnog koji bi mogao biti dobar, mexes je tu tako da u obrani imamo puno rješenja. Napad nam je jedan od najboljih s obzirom kakve igrače raspolažemo. I jedina stvar koja nam fali je sredina. Jedan super playmaker bi toliko toga donijeo a da ne pričam šta bi bilo kad bi aquillani proigrao al ne nadam se previše. Da smo bar doveli Fabregasa ili malog Hazarda iz Lillea koji je po meni igračina svjetske klase ili će to uskoro biti.
Mislim da nam u Italiji ove godine niko ne može pomrsiti račune a u Europi šta bude. Al isto tako sam sretan što imamo velike šanse da u ljeto 2013 dobijemo i tu drugu zvjezdicu.
I onda ti memo, bez dobre sredine, napad i obrana ispastaju ma kako dobri bili. Obrana ostaje na promaji, a napad ne dobiva lopte kada i kako bi trebalo. I onda ti cijela super momcad koncepcija pada u vodu.
Recimo, po meni barca ima smijesnu obranu i jos goreg golmana, ali njihovo neznanje ne dolazi do izrazaja zbog cudesnog veznog reda.
(08-29-2011, 03:09 AM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Fuj Forlan Drogba itd..pa ti imaju po 32 god...a Edin 22...i opet je klasa za njih...u ostalom brojevi govore za sebe...
Prvi stjelac lige koja odskace....
Hahaha...koji komentar. Koliko imas godina tako ti Boga? Koji brojevi govore dijete? Deslilo mu se da da 6 golova na 3 utakmice (koliko ih je dao prosle sezone) i zbog toga je "klasa za njih"?!?!
Wikipedia: Edin Dzeko (Sarajevo, 17,mart 1986.)...Znaci da Edin Dzeko ima skoro (za 17 dana) 25,5 godina. Znaci da si se ti zajebao za 3,5 godina.
Zasto mi je Dzeko antipatican pa sam, mozda, zbog toga i subjektivan kad je on u pitanju.
http://www.youtube.com/watch?v=D_1nTdc3c_U
Pogledajte cijeli video.
(08-29-2011, 03:14 PM)Mecong Wrote: [ -> ] (08-29-2011, 03:09 AM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Fuj Forlan Drogba itd..pa ti imaju po 32 god...a Edin 22...i opet je klasa za njih...u ostalom brojevi govore za sebe...
Hahaha...koji komentar. Koliko imas godina tako ti Boga? Koji brojevi govore dijete? Deslilo mu se da da 6 golova na 3 utakmice (koliko ih je dao prosle sezone) i zbog toga je "klasa za njih"?!?!
Wikipedia: Edin Dzeko (Sarajevo, 17,mart 1986.)...Znaci da Edin Dzeko ima skoro (za 17 dana) 25,5 godina. Znaci da si se ti zajebao za 3,5 godina.
Zasto mi je Dzeko antipatican pa sam, mozda, zbog toga i subjektivan kad je on u pitanju.
Pogledajte cijeli video.
Najbolji strjelac Bundes lige....Najbolji strjelac u Wolfsburga svih vremena...I trenutno najbolji strjelac Premier lige..o tim brojkama govorim...
a to za godine malo sam se zeznuo..a vidjecemo na kraju sezone kolko ce golova biti na njegovom kontu a kolko ti tvoji''EXTRA KLASA''igraci koje si nabrojao..
(08-29-2011, 03:14 PM)Mecong Wrote: [ -> ] (08-29-2011, 03:09 AM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Fuj Forlan Drogba itd..pa ti imaju po 32 god...a Edin 22...i opet je klasa za njih...u ostalom brojevi govore za sebe...
Pogledajte cijeli video.
I sto sada taj video pokazuje? Da je dzeko los nogometas? Da se nece pokazat u engleskoj? Da je bolji od berbatova, ali nije od rooneya?!
I jos, odavno je proslo vrijeme nogometne gospode kakvi su bili maldini i zanetti, recimo. Me biste se trebali cuditi ponasaljem dzeke, ibre ili mourinha. To vam je, dragi forumasi, nogometna buducnost

(08-29-2011, 03:51 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ] (08-29-2011, 03:14 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Hahaha...koji komentar. Koliko imas godina tako ti Boga? Koji brojevi govore dijete? Deslilo mu se da da 6 golova na 3 utakmice (koliko ih je dao prosle sezone) i zbog toga je "klasa za njih"?!?!
Pogledajte cijeli video.
Najbolji strjelac Bundes lige....Najbolji strjelac u Wolfsburga svih vremena...I trenutno najbolji strjelac Premier lige..o tim brojkama govorim...
a to za godine malo sam se zeznuo..a vidjecemo na kraju sezone kolko ce golova biti na njegovom kontu a kolko ti tvoji''EXTRA KLASA''igraci koje si nabrojao..
Hahahaha.......malo is se zeznuo, samo 3,5 godina?!?! Koliko je mnogo? Cuj ti moji "EXSTRA KLASA"!?!? Sta, za tebe nisu Rooney, Eto'o, Tevez, Ibra,...EXSTRA KLASA? Ili, mozda, mislis da je Dzeko bolji od svih njih?
(08-29-2011, 03:52 PM)geoff Wrote: [ -> ] (08-29-2011, 03:14 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Hahaha...koji komentar. Koliko imas godina tako ti Boga? Koji brojevi govore dijete? Deslilo mu se da da 6 golova na 3 utakmice (koliko ih je dao prosle sezone) i zbog toga je "klasa za njih"?!?!
Pogledajte cijeli video.
I sto sada taj video pokazuje? Da je dzeko los nogometas? Da se nece pokazat u engleskoj? Da je bolji od berbatova, ali nije od rooneya?!
I jos, odavno je proslo vrijeme nogometne gospode kakvi su bili maldini i zanetti, recimo. Me biste se trebali cuditi ponasaljem dzeke, ibre ili mourinha. To vam je, dragi forumasi, nogometna buducnost
Jesi li ti procitao sta sam ja napisao?
Kaka ide u Milan na pozajmicu?
Navodno se Madriđani složili da ''Rossonerima'' pozajme brazilskog vezistu, ali će odluku ipak doneti sam fudbaler do kraja prelaznog roka.
Na kraju će Milan morati u potpunosti da otkupi Kaku?
Neki mediji u Italiji od jutros pišu da je Kaka već pozajmljen Milanu, pošto se Real Madrid složio da ga pozajmi, a da na kraju sezone naplati između 25 i 30 miliona evra!
Ipak, odluku o svojoj budućnosti doneće Kaka, pošto je on sinoć igrao dobro u dresu Reala i pokazao da može još da pruži Merengesima.
Da bi prešao u voljeni Milan, on će morati da se odrekne plate od 9 miliona evra godišnje.
Njegov klub u kom je dosegao do zvezda nudi mu 6 miliona po godini, pa je pitanje hoće li se Brazilac odreći velikog novca u Madridu.
Kaka: Ostajem u Realu
Brazilski nogometaš Real Madrida Kaka (29) odbacio je ponovno medijske špekulacije koje ga dovode u kontekst potencijalnog transfera sa Santiago Bernabeua...
Kaka je u razgovoru za španjolske medije rekao da je svjestan činjenice da možda neće biti član udarne postave Josea Mourinha, barem na početku sezone, ali je spreman izboriti se za mjesto.
Brazilac je tako u nedjeljnom 2. kolu Primere u visokoj 6-0 pobjedi Reala na gostovanju kod Zaragoze ušao u igru s klupe u drugom dijelu, a postigao je posljednji gol "kraljevskog kluba" u 82. minuti.
- Ostajem u Realu – britko je poručio nekadašnji igrač Milana koji u Realu nikad nije dostigao razinu na kojoj je igrao u dresu "rossonera".
Ljetni prijelazni rok zatvara se 31. kolovoza.
Sada sam citao i nasao ovo Montolivo o Keita: si aspetta l'ultima parola di Allegri
Inter doveo Forlana i Polija (a šta smo mi čekali :S), blizu je i Kučka...
“We will not buy anymore,” Milan Director of Sport, Ariedo Braida, told reporters. The Italian site believes that what he really meant was that Milan will make loan signing/s. The options are apparently Pedro Leon (24, winger) and Sami Khedira (24, defensive midfielder), the latter however, seems out of Milan’s reach.
The names of FC Barcelona’s Seydou Keita and Real Madrid’s Lassana Diarra came up before as well. Sportmediaset.it also says that Milan have rejected Malaga’s offer for midfielder Urby Emanuelson (25