(11-30-2017, 05:00 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Abatea i Montoliva takodje 
Ne znam sta da kazem ja se nadam samo da su suplje i da ce silva krenut od prve
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sky ovo najavljuje...sem prolivoliva ne izgleda lose...
Donnarumma; Zapata, Bonucci, Romagnoli; Calabria, Kessie, Montolivo, Rodriguez; Suso, André Silva, Bonaventura
(12-01-2017, 08:07 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Sky ovo najavljuje...sem prolivoliva ne izgleda lose...
Donnarumma; Zapata, Bonucci, Romagnoli; Calabria, Kessie, Montolivo, Rodriguez; Suso, André Silva, Bonaventura
Nadam se mada mi nije jasno ni Musacia sto nema a i sta je sa forumom sto je umro ovako
Sve ti je to montelina zaostavstina, valjda ce oziveti sa boljim rezultatima...
Sutra u 12:30 pasta alla carbonara za rucak, hladno pivo i napokon ponovo Milan. Rekao sam vam, nisam ih pratio zadnji par utakmica jer me ne zanimaju Moneteline gluposti, odkad nema idiota opet pratim. I u februaru aBd Udine na awaygame

Gattuso se odlucio za 3-4-3 ... Odbrana najvjerovantije Zapata, Bonnuci, Romagnoli ... jos uvijek se ne zna ko ce igrat desno (Borini, Calabria ili Abate) u veznom redu Montolivo i Kessie, ljevo Roudrigez, ispred Suso i Bonaventura i jos uvijek se nije odlucio za napadaca
ja nastvljam bojkotovat pa ne mogu da vjerujem da nakon svega ova prevara kalinic igra i kod gatuza, malii ce otic u januaru zapamtite sta sam rekao nije lud da sjedi na klupi a da ovaj koji je 3 puta losiji igrac od njeg igra...
Benevento jos igra bez 3 najbolja igraca
Razocarao me izbor nekih "igraca" za prvu postavu, koji su inace svojom nesposobnoscu direktno dogovorni za gubitak mnostva bodova ove sezone i koji su otvoreno pokazali da ni najmanje ne postuju dres koji nose, ali dobro...ali dobro, da ne kudim Gtuza pre nego je poceo, mnogo bitnije je da promeni Montelin gubitnicki mentalitet i jadnicki pristup igri koji je usadio u igrace...
4 minuta Kalinic vec poceo fulat. Opet sjajna lopta al tip ne zna nogu da postavi

Zalosno. Hocu Silvu
Moze on mjenjat sta hoce kad zbog ovog panja u napadu izgubit cemo najboljeg napadaxa. A sto je najgore zabit ce ga panj danas i dobit ce alibi za narednih 10 utakmic