Ma smijesno se pozivati na srecu protiv ovakvih ekipa. Jednostavno se treba pomiriti s cinjenicom da vise nismo velika ekipa i da ako se to nastavi jos par godina odlazimo u istoriju poput recimo Ajaxa koji je nekad bio znacajan faktor evropskog fudbala, a vec 20 godina ga nigdje nema.
Ta utakmica je trebala biti prelomljena sa 2-0 i cao. Zasto nije? Pa zbog Kalinica kome treba 10 sansi da postigne jedan gol.
"We are Milan and must do more, because the current level is not enough." - Evo ovo nikad nismo culi od Montele ,bez obzira koliko losi na terenu bili...uvek smo slusali sizofrene izjave tipa "igrali smo dobro ,kome se ne svidja neka ne dodje vise da gleda Milan".
Koja sramota hahaha
Cirkus smo.
Je l realno da biste posle Bilje da Badelja dovedemo, ono nije sija nego vrat.
Sprcas 200 miliona da bi igrali Borini Montolivo i Kalinic.
Bolji je od montoliva.U ovom trenutku i od Bilje. A moze se dovesti relativno jeftino.
Rijeka: Sluga; Vesovic, Elez, Zuparic, Zuta; Males, Pavicic; Acosty, Gavranovic, Krvzic; Puljic
Rijeka bench: Prskalo, Crnic, Lepinjica, Santek, Celikovic, Puncec, Mavrias
Milan: Storari; Zapata, Paletta, Romagnoli; Calabria, Zanellato, Biglia, Locatelli, Antonelli; Andre Silva, Cutrone
Milan bench: A Donnarumma, Abate, Bonucci, Musacchio, Gabbia, Montolivo, Forte
Igraci na terenu oepet izgledaju kao montelini mrtvaci...
Ovo nas razmontira rutinski ko Zvezda Cukarickog...
Kad mislis da ne moze gore i losije, da je dosta tih propalih sezona vec u novembru ili decembru, onda te ovi lagano demantuju...djaba i potrosen novac i sve...ja mislim da Milan u svojoj istoriji nije dozivio ovakva dva samara u 4 dana...Gattuso ce biti samo jos jedan potrosen u nizu...
Biglia je najgore pojacanje koje je doslo u Milan u zadnji 50 godina u to sam siguran...kakva pravara od igraca, strasno i zalosno...
Brukanje po istoriji kluba i svim uspjesima i titulama se nastavlja, evo vec 5 sezona ...
Ako nista Gattuso je preuzeo punu odgovornost na sebe i priznao da je kriv zbog izbora prvih 11, koji nikad nisu igrali skupa i vjerovatno vise nece...pravdao se sa tim izborom radi utakmice protiv Bologne u ned i kupa protiv Verone sljedecu srijedu...
Pa kad oni misle dovedes bivseg igraca i puf eto ti novi Gvardiola ili Zidan ili sta god...Samo sto zaborave da su oni godinama sedeli na klupi kao razni pomocnici u zdravim sistemima, ucili, upijali i navikavali se i onda preuzeli...A ne pokupljeni sa ulice i kao eto vodi ekipu, mozes ti to, mozda i bude nesto od tebe...Mi jos od Ancelotija nismo imali pravog trenera. I dok se to ne promeni tesko da ce biti i nekih boljih rezultata.
Valjda ce od Bolonje stvari krenuti na bolje...
Dobro pa sam ovo propustio.
Ja nisam hteo ista da ga komentarisem prvih 5 utakmica bar ali obruka se covek vec sad.
Kakva 2 rezultata nije realno...