(12-07-2017, 09:17 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Pa kad oni misle dovedes bivseg igraca i puf eto ti novi Gvardiola ili Zidan ili sta god...Samo sto zaborave da su oni godinama sedeli na klupi kao razni pomocnici u zdravim sistemima, ucili, upijali i navikavali se i onda preuzeli...A ne pokupljeni sa ulice i kao eto vodi ekipu, mozes ti to, mozda i bude nesto od tebe...Mi jos od Ancelotija nismo imali pravog trenera. I dok se to ne promeni tesko da ce biti i nekih boljih rezultata.
Valjda ce od Bolonje stvari krenuti na bolje...
Ovako je Gattuso krenuo sa Primaverom, dva strasna poraza na samom pocetku...vec su ga progasili promasajem...i onda je vezao pobjede i ekipa je bolje izgledala... valjda bude isto i sa prvim timom...mada ovo je ozbiljniji fudbal...a Gattuso kao trener nema nikakvog iskustva na ovom nivou...
Ma nema iskustvo a pritisak golem...ne moze d'izadje na dobro...
Ma najgore je sto ja ne vidim sta je njegova igra? Ajde Montela je imo to sirovo forsiranje posjeda bez realizacije i mora mu se priznat da je bio dobar u tome. Milan je bio treci u ligi po posjedu lopte, odmah iza Napolia i Juvea. Ali sta ovaj forsira, koja je njegova strategija? Znam da ce svi reci, ma dobro dvije su utakmice, treba mu vremena. Ja ne vidim nikakav pomak, ma evo da budem konkretniji. Ne vidim da se igraci za mrvu vise trude nego sto su to radili kod Montele. Pa kad ni to ne moze postici, o taktici i da ne pricamo, sigurno on nece biti novi Anceloti. M9islim, mozemo se mi varati, ali treba biti realan. Bojim se da je ovo Brochi 2. On je koliko se sjecam u nekih 7-8 utakmica imao 2 poraza, 2 nerjesene i 2 pobjede

Gatuso opasno prijeti da obori tu slavnu statistiku

Odakle Brukiju dve pobede?

On je razguzio Montelu na debiju u gostima i posle toga mislim da nije nista vise pobedio... Na ovoj utakmici nije bilo igre. Mada po nekim Gatuzovim idejama i zamislima trebalo bi da igramo ofanzivnije nego kod Montele ,bez tog mahnitog vracanja lopte odbrani ,sa vise kretanja prema napred i ubacivanja iz sredine. Da li ce uspeti to da sprovede u delo - sudeci po ove dve utakmice jako tesko.
A Montelin "posed" nadam se da nikad vise necemo gledati u Milanu. Drzis loptu 60% i imas jedan ili nijedan sut na gol? Cemu to sluzi? To je toliko opasno da protivnicki igraci raspale vatricu na svojoj polovini i bace neko mesance ,popiju pivo ili neki sokic. Da nije bilo ,pretezno Susovih ,individualnih akcija i nekih momenata lucidnosti mi ne bi imali ni pola od ovih bodova sto imamo - kad bi se gledali samo rezultati Montelinog poseda lopte. Cim dodje jaca ekipa ,gleda te sa svoje polovine ,odmara i cudi se sta za ime sveta ovi iz Milana rade...I onda kad im dosadi nabiju koji komad i cao djaci. I opet imas loptu 55% al' sto si u tih 55% presao centar dva puta to nema veze...
Meni stvarno nije jasno cemu je to sluzilo...

Ni da kazes da vreba da udari iz nekih kontri nit pm ,bukvalno niceg ,nikakve ideje u napadu...ceka se da Susu dune da uradi nesto ili da neko zakuca loptu glavom iz nekog kornera...
To ti je kao kad gledas one debilne Brus Li filmove i sad treba da se biju dvojica i ovaj jedan krene da izvodi neki "ples" ,kao neke opake divlje pokrete a ovaj drugi ga zbunjeno gleda u fazonu sta radis osh napasti vec jednom i onda posle koji minut kad se smori izvadi pistolj i upuca ga... Eto na to je meni licio taj Montelin posed...
(12-07-2017, 09:53 PM)huss Wrote: [ -> ]Ma najgore je sto ja ne vidim sta je njegova igra? Ajde Montela je imo to sirovo forsiranje posjeda bez realizacije i mora mu se priznat da je bio dobar u tome. Milan je bio treci u ligi po posjedu lopte, odmah iza Napolia i Juvea. Ali sta ovaj forsira, koja je njegova strategija? Znam da ce svi reci, ma dobro dvije su utakmice, treba mu vremena. Ja ne vidim nikakav pomak, ma evo da budem konkretniji. Ne vidim da se igraci za mrvu vise trude nego sto su to radili kod Montele. Pa kad ni to ne moze postici, o taktici i da ne pricamo, sigurno on nece biti novi Anceloti. M9islim, mozemo se mi varati, ali treba biti realan. Bojim se da je ovo Brochi 2. On je koliko se sjecam u nekih 7-8 utakmica imao 2 poraza, 2 nerjesene i 2 pobjede
Gatuso opasno prijeti da obori tu slavnu statistiku 
Treca ekipa po posjedu lopte i predzadnja po broju pretrcanih kilometara, jedina ekipa uz Benvenetno ciji igraci za 45 min nisu dotakli loptu u protivnickom sesnestercu...
Nije bas Gattuso dobio tortu, pa sad on pravi od nje govna....slazem se ja sa tobom da ovo ne lici na nesto bolje, ne vidi se ta zelja...ali kazu da ih Gattuso ubija na treninzima, da pokusava sad neku vrstu mini priprema...eto kolko je ekipa fizicki i psihicki bila losa...
Gattuso ima tu ludu energiju i volju, ali nazalost nema dovoljno trenerskog znanja i iskustva da se potuce sa trenutnom situacijom i zbog toga mislim da ce biti samo jos jedan potrosen bivsi igrac u nizu
Ma treba biti praktican izgurat jos neko kolo u ligi, vidjeti gdje cemo biti recimo krajem januara i ako to bude 7, 8 ili 9 pozicija, onda definitivno odustati od lige, ne mozemo ispasti svakako

bar se nadam

A sve snage usmjeriti u ova dva kupa, pogotov ovu Evropa ligu, jer daje mjesto za LP. Mada ja ne vidim kako bi mi mogli uzeti to takmicenje uz sve ovako dobre ekipe Atletico, Arsenal, Napoli, Lazio, Borusia, R. Sociedad, Lyon...pa cak i Atalanta je odigrala furiozno u jednoj preteskoj grupi.
Mozemo ako ih sve izbegnemo do finala i onda na tu jednu utakmicu... nekako...A mogao bi Milan malo do Beograda u februaru da se to vidi uzivo ,mada iskreno trenutno greota i gledati...Ako planira proci dalje onda bolje na Partizan ,ako planira ispasti onda neka izvuce Zvezdu...
Evo i gatuso sere jebo li ga kalinic sve formacije koje se nsjavljuju igra kalinic danas je testiro 4-3-3 opet sa jebenim kalnicom pa dokle ce ovs prevara od igracs igrat najgori nspadac koji je igro u historiji milana i on opet igra redovno pa jel mu zena daje trenerima da bi on mogao igrat ovo stvarno postaje vise i zalosno
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ja sam ubedjen da ce Silva biti nas Kutinjo.. Valjda bar ne useru Kutronea.
(12-08-2017, 03:47 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Ja sam ubedjen da ce Silva biti nas Kutinjo.. Valjda bar ne useru Kutronea.
Ili novi Aubameyang
Sent from my SM-G955F using Tapatalk