Al su ih realno ostetili za cist penal. Trebao je bit penal za Lazio uz crveni za Imobilea koji je on opravdano dobio zbog guranja glavom Burdisa. Cudno je da se i uz VAR ponovo prave greske, doduse manje nego prije, ali ih opet ima.
Za veceras najavljeni sasatavi i formacija, mada to meni vise izgleda kao 4-3-1-2:
Milan (4-3-3): G.Donnarumma; Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Montolivo, Bonaventura; Suso, André Silva, Cutrone.
Ovaj Silva pojma nema. Ovo je tip igrača Gorkufa i Lokatelija. Daj Bože da ne bude tako. 20 godina a guzice do poda. Prodati odmah.
(12-13-2017, 10:08 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Ovaj Silva pojma nema. Ovo je tip igrača Gorkufa i Lokatelija. Daj Bože da ne bude tako. 20 godina a guzice do poda. Prodati odmah.
Nek ti imas
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Jebote, ne cijeniš igrača koje to ima u igrici i odmah na nož. Ali hajde ti si vjerovatno večeras gledao Milan zato što Kalinić nije igrao.
Zato sto nisi realan momak se trudi igra jednu pa.pauzira 5 i sve tako veceras je asistiro u 3 situacije je bio u dobroj poziciji sam i niko mu ne daje loptu vidi se da igra u velikom grcu da.se nije uklopio jos u ekipu ali gatuso ako je pametan nek.mu dadne par utakmica u kontinuitetu pa.onda momka osudujte a ovako nema niko pravo opet u ovo malo utakmica.sto je igrao uradio je puno vise od.kalinica i puno smo opasniji kad imamo igraca koji ucestvuje u igri
Odkud ti ideja da ja volim Kalinića??? Ali ovo što ovaj mali igra sa 20 je Girona, Espanjol, Deportivo. Primi loptu pa se namjestaj jedno 7 sekundi uz jedan ili dva nepotrebna i najčešće neuspješna driblinga. Jedina lopta koju je od prve odigrao je bila asistencija. Da li slučajna ili ne nije bitno. Mali trenutno nema ništa ni šut ni dribling ni pas niti je brz a u sve to ne miriše gol.
Čuj trudi se. Pa vidiš li ti koliko se Borini trudi a ima i više asistencija od njega pa imam osjećaj da ga ne voliš.
Tebi mirise na drugorszredne ekipe Kaki jedini igrac koji bi imo mjesta u njegovom sampionskom milanu
Ma mali jos treba vremena, nekad pretjeruje sa zadrzavanjem lopte. Cutrone je mnogo opasniji od njeg, jer vidi samo go.
Kakva je bila igra? Nisam stigao da gledam ,ali rezultat raduje. Valjda ce se ponoviti za koji dan ,opet u nasu korist.