Igra je po meni mozds i najbolja ove sezone kutrone ljevo krilo odusevio sam se kako je igrao mada sam mislio da je silva bolja opcijs na krilu mali je bio strasan odbrana dobra 1 priliku opasnu su imali to je donaruma odbranio ostatak mi drzali loptu konzrolisali igru hladno smo moglu jos 3 dat imali smo dobrih sansi...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Da ,citam i po ostalim komentarima na stranom forumu da su svi zadovoljni igrom...mada opet ,Verona je to...videcemo kako ce to izgledati kad naidju jaci protivnici. Treba ih pobediti jos jednom u nedelju ,ovog puta u gostima. Vidim i da je pacovce dobilo darove sa tribina i da je pokrenuta neka akcija da otpusti rajolu...ako planira da se delimicno iskupi kod navijaca to mu je jedini izlaz...
![[Image: C_2_fotogallery_3463_1_image.jpg]](http://img.premiumsporthd.it/binary/fotogallery/web/63.%24plit/C_2_fotogallery_3463_1_image.jpg)
Boli me ona stvar za $rumu. Dobro su mu rekli, mamu ti j*bem moral ti unistili a povecali ti ugovor sa 300.000€ na 6 mil €, jos ti brata dovukli koji u Celiku nema mjesta, i to mu dali najjavmci ugovor u karijeri: 1 mil godisnje. Mami ti j*bem kretensku, mrs iz kluba i ti i buraz i Raiola. Dobro su mu rekli, ako ti je stalo do kluba, sutni Raiolu pa cemo pricat. I da si iole normalan decko uradio bi to i spustio bi si platu na 3 mil €, sto je idalje ogromna cifra za jednog klinca. Al posto si ti $ruma to ne dolazi uobzir. Zato neka ti zvizdu, nek ti psuju, i ja bi isto, vjeruj mi vecina na ovom forumu bi, svi te mrzimo balo balavi. Od ikone si postao najomrazenija osoba u Milanu. Ej u Milanu. Klubu o kojem su svi igravi pricali najbolje: Savicevic, Weah, van Basten, Sheva, Boban, Kaka, Maldini,... da ne nabrajam, ljudi koji su rekli da je ovo vrh karijere gdje se osjecas kao u porodici da si, gdje nemas ni jednu brigu,... al ti bi para, da je biti Mbappe i otic za 180mil € da svijet slini za tebe a ne vrijedis ni 20 mil. E moj $ruma $ruma, smradu jedan, sta ucini od svog zivota a tek ti je 18 godina.
A posto smo ga vezali do 2021, a para imamo, najbolje naci novog golmana a njega namontirat kao drugog i ostavit ga da prosjedi do 2021 na klupi. E to bi ja uradio.
Al haj vidjet cemo sta ce biti, a nek cmizdri kolko hoce, balo balavi
Ja nisam gledao ali po highlightsima stvarno deluje kao najbolja naša tekma. Opet nikakav protivnik i to su čitam rezerve izveli ali nema veze.
Samo ovi momci neka igraju pa i da gube biće dobro.
Uz Čakana i Bilju kombinovati i to je to.
Što se Donarume tiče tolika mržnja prema klincu majke mi nije jasna. Srednja škola ej. Nek je on i govno njime se ne treba baviti kamoli vređati i terati iz kluba. Nek mu daju ultimatum Rajola ili Milan i kraj priče, svakako će do toga doći bolje sad nego kasnije.
Stvarno je nevjerovatno da su debeli i ćelavi toliko slabi da ih iz sedmice u sedmicu ovoliko handre. Te nema para, te sporazum sa UEFOM te dugovi te Donaruma te opet u krug. Čuj Mino jebe Milan, pa Galijani nije dao pristupa Maldiniju jer mu se iz nekih njegovih razloga nije svidjao. I niko nije smio da pisne. A ove deru konstantno.
Mediji najavljuju u nedelju Borinija i Kalinica i Abatea mjesto Cutronea, Silve i Calabrie ako to stvano uradi onda je retardiran i daBogda izgubio on tamo 3-0
(12-14-2017, 03:39 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Što se Donarume tiče tolika mržnja prema klincu majke mi nije jasna. Srednja škola ej. Nek je on i govno njime se ne treba baviti kamoli vređati i terati iz kluba. Nek mu daju ultimatum Rajola ili Milan i kraj priče, svakako će do toga doći bolje sad nego kasnije.
Kako nije bio "klinac" u vreme kad je znao traziti 6 miliona godisnje i milion za brata parazita? Onda je bio "faca" koja postavlja ultimatume Milanu a sad kad je dobio malo tvrdog onda kao "jaooo nemojte me vredjati ja sam jos uvek deeetee..." Niko se ne bi bavio njime ili ga "vredjao" da je bio iole skroman u svojim zahtevima. I treba da mu se saspe istina u facu u svakoj raspolozivoj prilici. Nisu to uvrede ,to su cinjenice na koje ga navijaci ljubazno (u odnosu na ono sto je zasluzio) podsecaju. Takvom se u srednjoj skoli lupaju samari iza zgrade i potapa glava u solju skolskog wc-a a ne da mu se titraju jajca...
Ne znam burazeru meni je jadno da konji od 40 godina mrze duplo mlađeg momka i daju sebi za pravo da ga teraju ali dobro različiti smo.
Ne moze biti jadnije od balavca koji ucenjuje instituciju svojim zahtevima i onda kad dobije po usima (i to verbalno ,ajde da mu je neko nalupao samare ili zapalio auto pa i da razumem) ide okolo i place kao kakva pickica...msm sta? To ti je ono kao kad provociras nekog i onda kad ti zvizne jednu preko usiju trcis kod mame i tate da se zalis?
On im je svojim postupcima dao za pravo da ga prozivaju i teraju. Ajde da je trazio 3 miliona...ok...ali ne - 6 i da mu se dovede brat koji nema kvalitet za Borac iz Cacka i jos da mu se da milion... Bonaventura i Suso dobijaju 2 odnosno 2,5. I to po novim ugovorima. Zamisli da su bili kao ovaj. 8 i 12? Brat ,tetka i tri sinovca za po 3,5 po sezoni?!
Pa ovaj dobija pola njihove plate ,kurcem ne mrdne da uradi nesto za klub (a ova dvojica izgibose po terenu) ,samo zato sto je brat tamo neke pickice koja se utripovala da je bog otac i da ima pravo da radi sta hoce i jos da niko nema pravo da mu prigovori? Pa sta je on? Isus Hrist? Devica Marija?
Aj sad najbolje svi da cute i kao eto sve super kul ,to je nas donaruma ,to je nase "dete" ,on je nas idol ,on je bozanstvo preuzviseno...
Ljiga raspala i pacov bre...