(01-06-2018, 10:11 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Ovo nije logika nego statistika 
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ja sam ovdje tvojom logikom protumacio odredjenu vrstu statiatike. Ali fudbal nije bejzbol da bi se mogao.statistikom pobjediti. Iako ni u bejzbolu taj eksperiment nije do kraja uspio.
Dobro skoro nismo nekog ovako stisli veći deo utakmice što je za pohvalu. Realno timski ne igramo i ne pravimo akcije, to je sve individualno. Zato treba što više ofanzivnih igrača, sad kad ih je 4 bilo bar svaki opali po koji put ili ubaci loptu, dovoljno da ga bar na sreću uvaljamo.
A kad metneš drvo napred i Borinija na krilo tebi automaski fale 2 igrača sposobna da ugroze odbranu i tu smo padali veći broj utakmica. Koji kurčevi Borini, trudi se svaka čast ali je igrač manje u napadu.
Moj topli savet svima da ne očekuju rezultat ove sezone, ja ne vidim zaista na koji način mi možemo do 4. mesta. Ovi što su sad loši će opet proigrati a mi odigramo jednu dobro dve loše, tako može u turnirskim takmičenjima u ligi ne.
A Silva je došao iz Portugala prvu sezonu i 4 prilike dobio. Ništa se tu ne može videti šta mu nedostaje niti on navići na ligu.
Da nisam gledo utakmicu i procito ove komentare mislio bih da smo izgubili

Ovdje i jeste tragedija kad dobije Milan a omiljeni igrači nisu na terenu.
(01-07-2018, 01:27 AM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Dobro skoro nismo nekog ovako stisli veći deo utakmice što je za pohvalu. Realno timski ne igramo i ne pravimo akcije, to je sve individualno. Zato treba što više ofanzivnih igrača, sad kad ih je 4 bilo bar svaki opali po koji put ili ubaci loptu, dovoljno da ga bar na sreću uvaljamo.
A kad metneš drvo napred i Borinija na krilo tebi automaski fale 2 igrača sposobna da ugroze odbranu i tu smo padali veći broj utakmica. Koji kurčevi Borini, trudi se svaka čast ali je igrač manje u napadu.
Moj topli savet svima da ne očekuju rezultat ove sezone, ja ne vidim zaista na koji način mi možemo do 4. mesta. Ovi što su sad loši će opet proigrati a mi odigramo jednu dobro dve loše, tako može u turnirskim takmičenjima u ligi ne.
A Silva je došao iz Portugala prvu sezonu i 4 prilike dobio. Ništa se tu ne može videti šta mu nedostaje niti on navići na ligu.
Silva je imao šansi i previše. Pravi igrač uđe 15 - 20 minuta zabije gol, to ponovi još jednom dvaput i eto ga. A ovaj uđe onako počeljan kao da je iz frizerskog salona izašao, ma kad ga vidiš kako ulazi odmah znaš da neće napraviti ništa odnosno da će se zabiti negdje i da nećeš ni primjetiti da je ušao.
(01-07-2018, 03:07 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]Silva je imao šansi i previše. Pravi igrač uđe 15 - 20 minuta zabije gol, to ponovi još jednom dvaput i eto ga. A ovaj uđe onako počeljan kao da je iz frizerskog salona izašao, ma kad ga vidiš kako ulazi odmah znaš da neće napraviti ništa odnosno da će se zabiti negdje i da nećeš ni primjetiti da je ušao.
Sve i da je tako opet ima bolji ucinak i efikasniji je od kalinica.
(01-07-2018, 03:07 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]Silva je imao šansi i previše. Pravi igrač uđe 15 - 20 minuta zabije gol, to ponovi još jednom dvaput i eto ga. A ovaj uđe onako počeljan kao da je iz frizerskog salona izašao, ma kad ga vidiš kako ulazi odmah znaš da neće napraviti ništa odnosno da će se zabiti negdje i da nećeš ni primjetiti da je ušao.
Pa jes to što si rekao je sigurno previše šansi
Lepo kaži smeta ti njegova frizura
Nije slučajno cepao mreže u Ligi Evrope a u Italiji ne zna gde je. Kako ono beše zabije 2 komada pa sedi na klupi sledeću.
Naravno bre ,zamisli "smece" uslo na 10 minuta i nije dalo gol ,ne zasluzuje nikad vise da igra...Sa druge strane Kalinic sto nije dao gol na 10 utakmica uzastopno...
(01-07-2018, 07:59 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Naravno bre ,zamisli "smece" uslo na 10 minuta i nije dalo gol ,ne zasluzuje nikad vise da igra...Sa druge strane Kalinic sto nije dao gol na 10 utakmica uzastopno...
I to kod 2-0 za protivnike sto nije okrenuo sam protiv svih
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
(01-07-2018, 04:40 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Pa jes to što si rekao je sigurno previše šansi
Lepo kaži smeta ti njegova frizura 
Nije slučajno cepao mreže u Ligi Evrope a u Italiji ne zna gde je. Kako ono beše zabije 2 komada pa sedi na klupi sledeću.
Meni ne smeta njegova frizura nego frizura smeta njemu, bar odaje takav dojam.
Jugoistok Evrope inace planira bazirati razvoj privrede na sivanju mrezica koje je Silva pocjepao.