Mislim da je Gattuso pravi covjek u pravo vrijeme, koliko samo galami i skace uz out liniju

Nema opustanja ni sekunde inace ce im jos vise pojacati kondicione treninge

I treba da im pojaca. Ono je bilo strasno na sta su licili sa Montelom. Kao da ih je pripremao za popodnevni fudbal u parku a ne Seriju A.
Drugo poluvrijeme malo pad intenziteta ali sve u svemu nije lose, treca pobjeda u nizu i na 10 bodova od lige sampiona. S ovakvom igrom to i nije nemoguce pogotov kad vidis da su i Roma i Inter u veoma losoj formi. Mali Calabria je po meni bio igrac utakmice, koliko je samo duela dobio. Kad se Conti vrati, Rino ce imati slatke muke kojeg od njih dvojice da stavi od prve minute. Biglia isto sve sigurniji, u defanzivi zapravo odlican, prema naprijed on nikad i nije bio nesto jak. Hakan i Jack sve bolje igraju po toj lijevoj strani, a bila su i dva tunela (Hakan i Suso). Sve u svemu kako neko rece, ovo lici pomalo na onaj stari sampionski Milan.

Dobra utakmica, ali me oduseve svojom nespremnoscu za 90 minuta ove sezone. Za to su najodgovorniji Fasone i Mirabeli a zatim i Montela. Silva nema mjesta u prvih 11 bar za sada i to se je vidilo u 20 minuta koliko je dobio. Turcin,bivsi rekreativac, odlican najbolji uz Kalabriju, Bigliu i Kesija. Bonaventura najvise, Suso malo manje i Kesi najmanje me nerviraju jer cim je prime zabiju glavu u pod (pogotovo prva dvojica) i u dribling i prema naprijed. Nista ne odigravaju sa Bigliom tako da i nemamo doro izgradjen posjed. Uglavnom polukontra, kontra i ako neko slucajno nesto odigra.
Jebat ce nas ova utakmica u srijedu.
Taj kup mozda treba i "zrtvovati". Kup ko kup ,kao trofej nije preterano bitan (Berluskoni ih nije ni racunao u trofeje) a ide zeznuto gostovanje Udinezeu sledeci vikend.
Vrlo bitna pobeda danas. Kalabrija pokidao. Na 10 bodova od 4. mesta. Tako blizu a tako daleko. Treba biti realan - do kraja sezone necemo pobediti sve sto bi trebalo da pobedimo. Prosucemo bodova i tamo gde se ne ocekuje. To treba nekako svesti na najmanju mogucu meru i nadati se da konkurencija prospe vise bodova od nas. Bilo bi odlicno da Roma ne pobedi veceras ,jer ih i dalje smatram ozbiljnijom konkurencijom od Intera. A i Lacio mora pasti pre ili kasnije i takodje poceti prosipati bodove. Ni oni nemaju tim da izguraju celu sezonu kao sto rade do sad. I sa Romom i sa Interom imamo utakmice. Trebalo bi pobediti. Na kraju moze lako da se desi da ostanemo kratki za to 4. mesto u svega par bodova i to ce onda biti greska uprave sto su previse dugo cekali da smene Montelu. Ako ne posle Rome a ono bar posle Djenove je morao biti smenjen i ovaj preporod bi nastupio ranije i verujem da ne bismo pogubili Benevento Verona poene koji na kraju mogu biti presudni.
Udineze mora pasti po svaku cenu. Koliko god ova utakmica bila bitna ta je postala jos bitnija posle ove pobede. Popisati se na kup fokusirati se na prventsvo.
Hakanova statistika i dalje tvrdim da je on nas najbolji igrac impresivna pobjeda prva protiv jace ekipe.ove.sezone i 3 u nizu i sto je bitno nez kalinica sto mi je posebno drago ja mislim.da.sve itakmice kad u sastavu nije bilo Ni njega ni borinija mi smo pobjedili...koliko je bitna i kretnja apadaca.vidimo kod 2 gola.kako je kutrone 2 igrqca lacia navukao na sebe...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Interesantno ,niko se ne zali na rukomet kod prvog gola

Evo i Gatuzo kaze da ga je trebalo ponistiti.
Ma svi smo to vidjeli tek nakon nekoliko snimaka. Jeste ruka i jeste trebao biti ponisten. Ali sta sad da se radi i Milanu su se desavale neke stvari prije. Ocito ni Var ne moze bas sve probleme rijesiti.
Kada je Cutrone zabio pogodak ni jedan jedini igrac Lazia i golman nisu se bunili i digli ruku...VAR je gledan samo radi offside-a i pogrjesili su sto nisu odgledali do kraja...na svim snimkama se vidi da je ustvari lopta pogodila Cutronea nije imao ni zelju niti je znao da je zabio rukom, trznuo je glavom i lopta ga je doslovno pogodila u lakat...
Ali ne savez je pokrenuo istragu zbog nesportskog ponasanja i prijeti u 2 utakmice suspenzije...ali zato igrac Chieva hladno dobije crveni da bi Juve lakse dobio...jebem ti savez...pa oni su u rangu balkanskih fudbalski saveza...
Ja ne pamtim da smo bolji fudbal igrali u skorije vreme, ako je ikako moguće održati formu i ostaviti ove momke da igraju, Gatuzo je relativno brzo došao do pravih 13-14 igrača, eto još onu štetočinu samo da posadi na klupu. Posle dugo vremena sam uživao u našoj utakmici. Rezultat me i nije brinuo niti se nadam ligi šampiona, ako se i to čudo desi onda super.
Kalabria već neko vreme prilično bolje igra odbranu, a talenat za igru napred mu nikad nije falio, perfektan je bio sad.
Turčin preporođen, sa onom dvojicom pored njega i golgeterom možemo da krcamo po ligi samo da nastave sa dizanjem forme i bez povreda.