(08-31-2011, 09:37 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Mecong, ja sam samo spomenuo da smo trenutno rijesili situaciju. Jer rijesit vezni red Milana je nemoguca misija. Treba ti oko 100 miliona, da posaljes starudiju i dovedes nesto sto valja. Trenutno imamo orla (Aquila = orao) i princa, za koje ocekujem da mogu izdrzat puni tempo. Stvar je u tome ko moze jos sa njima? Haj jedan penzioner mora bit tu, radi iskustva, ali sa Pjanicem bi dovukli jos malo svjezine. Ne kazem ja da je on woooooow igrac, ali on to moze postat. Pa ni Xavi ni Iniesta nisu Bog zna sta kad su pocinjali. Ko je bio taj Nasri, ja ga nikad nisam ni vidio ni gledao ni zapazio, ode u Arsenal, i gledaj ga sad dokle dogura. Uostalom koga drugo mogu dovuc u ovako malo vremena.
A ovo sinoc je bio sastanak u vezi Antoninia.
Oddo prelazi u Lecce, znaci odo popit pivu napusta nas jos jedan starac, ne mogu da vjerujem.
A jos jedna bitna stvar: Mario Balotelli nije u sastavu City na njihovoj stranici hahaha
Nema slike, i kad kliknes na njega pise error.
znaci izgleda da ce biti ko prosle godine u zadnjem momentu: Habemus Balotelli!!!
Ti si zaluđen mladim igračima...nije sve u mladosti već u kvaliteti, a ako dobiješ mladog i kvalitetnog igrača e onda si jedan od rijetkih kojem to uspijeva.Pogledaj Arsenal.Mnogi su se kleli u Wengerove sposobnosti,ali očito je da je taj čovjek prosječan trener.Poklopile su mu se generacije kada je osvajao prvenstva, ali nakon toga on nije uspio stvoriti momčad koja će se boriti za vrh. Već 8 godina on priča o stvaranju mlade ekipe čije vrijeme tek dolazi, ali eto ništa od toga.
Od siječnja dolazi Constant.Po meni on je zamjena za Van Bommela koji će u lipnju napustiti klub i vjerojatno ići ili u Nizozemsku ili u penziju...
Balotelli neće doći u Milan,šta ako piše error na internetu to znači da on odlazi iz Cityja?I to baš u Milan koji ima 4 napadača?Budi ozbiljan molim te.... i eto ti linka:
http://www.mcfc.co.uk/Players/Strikers/Mario-Balotelli
(08-30-2011, 07:15 PM)Mecong Wrote: [ -> ] (08-30-2011, 11:57 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Evo danas citam Roma poslala ponudu za Pjanica. Ne znam za vas, al meni se taj igrac toliko svidja. Mlad, i ima veliki potencijal u preglednosti igre. Al najvaznije: zna pucat slobodnjake i izvodit kornera, a to je trenutno najbitnija stvar koja nasem Milanu fali. Jer mi je pun djavo nabacivanja lopti na glavu iz slobodnjaka i dodavanja prvom iz kornera. Mozemo dovuc decka za male pare, i tako sigurno rijesili vezni [/[b]b]red. Jer tvrdim da je Pjanic bolji ofanzivni vezni od Boatenga, i stim Boateng napokon mogao da igra svoju poziciju: box-to-box.
Dzeki svaka cast, narasla mu je cijena, i ocekujem za par sedmica ponovnu izjavu Galliania (vec je za Torresa isto to rekao): Nazalost nismo ocekivali da ce taj igrac biti toliko dobar. Nazalost propustitli smo priliku da ga dovucemo za male pare.
Ali i dalje mislim da nama je vise Ibra potreban nego Dzeko. Zasto? Mi ne igramo na brze kontranapade. Ako pogledate, svaki put bi Ibra vukao loptu sa sobom, i driblao. A upravo taj dribling fali Dzeki. Jer Dzeko jest dobar u realizaciji, ali nema driblinga, koji je nama prijeko potreban. Jer nama lezi Ibra, zato sto moze da povuce loptu, pukne fintu i onda ili doda ili suta na gol. A naravno u brzim akcijama je takodjer ubitacana. Zato, bolje stojimo sa Ibrom nego sa Dzekom.
Jos 2 dana, ja se nadam da ce dovuc nekog u veznom redu, jer fali nam ogromna karika na tom mjestu. Ako nikog ne dovuku, opet cemo patit tu u sredini. Jer ja vise apsolutno NISTA ne ocekujem od: Ambrosinia, Seedorfa, Gattusa, i Van Bommela. Tesko da me mogu iznenadit. To su 4 ne potrebna igraca u nasem sastavu.
I naravno:
Bajram Serif Mubarek Olsun
Ensare, Ensare, sa Miralemom Pijanicem da Milan sigurno rijesi vezni red?!?!? Ne mogu da vjerujem kakve gluposti ti pricas. Dobar izvodjac slobodnih udaraca?!?!
Wikipedia: Miralem Pijanic
Lion: 87 utakmica 9 golova
Reprezentacija BiH: 25 utakmica 3 gola
Pa ovo je vise nego smijesno za ofanzivnog veznog i tako dobrog izvodjaca slobodnih udaraca.
Ne znam dal da se smijem ili da placem.
Rui Costa je bio strasan igrac fenomen..A koliko je golova dao u Milanu????
To neznaci da je bio los i da je igrao lose,bio je jedan od najboljih na svijetu..To nije mjerilo...
dejo ne zajebaji. Ko eto Milan je pun mladi. Covjece ja govorim o nasem sastavu. 4 igraca preko 30. To su tebi Ambro, Ringhio, Bommel i Slowdorf odlicni i zasluzuju da igraju u Milanu? Nemoj me zajebavat. Imas njih 4 i orla i Boatenga u veznom redu. Znaci 4 veterana i 2 mlada. I ja nesto navaljujem po mladima. Sta trebam navaljivat da nam dovuku jos neku starudiju. I ovako smo svijetu poznati kao penzinerski klub Milan. I Pjanic ima 21. godinu, znaci odlicno da moze odma za igrat, a ne sjedit na klupi ili bit posudjen trece razrednim klubovima da uci igrat fudbal.
Al eto nek ti je dusa mirna, presao je tip u Romu
i evo ti dokaz da nije bio na netu:
http://www.gazzetta.it/Calciomercato/Est...6252.shtml
nemoj me pravit budalom
Službeno: Massimo Oddo na jednogodišnju posudbu u Lecce
Talijanski nogometaš Massimo Oddo (35) napustio je redove Milana i pridružio se Lecceu na jednogodišnju posudbu...
Desni obrambeni igrač, koji je prošle sezone zabilježio samo 10 nastupa za Milan, odlučio se za jednogodišnju posudbu u Lecce nakon što mu je trener Allegri rekao da ne računa na njega ove sezone. Oddo je pristigao u Milan 2007. godine, a od tada je za aktualnog prvaka Italije nastupio u samo 56 ligaških utakmica.
Milan je doveo Pelea! Judilson Mamadu Tuncara Gomes, 19-godišnji portugalski veznjak koji je igrao u Genoi od danas će biti u suvlasničkom odnosu Genoe i Milana. Takvi ugovori su uobičajeni u talijanskoj ligi.
Ako je ovo istina onda to super zvuči jer imamo Pelea u ekipi. hehe. Ovo sam pročitao na jadnom Dnevnik.hr ali piše da su ovo sigurni transferi zadnjeg dana prijelaznog roka koji su upravo realizirani. Jel itko išta zna? Jesmo stvarno potpisali tog Pelea?
Evo zadnje vijesti kažu da veceras oko 19 h potpisuje Montolivo a oko 21 h Balotelli

Inter kupio Zaratea. Dobro odradjen posao merde.
Al eto vidjet cemo koliko su jaki. Forlan i Zarate mjesto Etoa hehe
(08-31-2011, 03:58 PM)uvijek_rossoner Wrote: [ -> ]Evo zadnje vijesti kažu da veceras oko 19 h potpisuje Montolivo a oko 21 h Balotelli 
Imas gajbu ako se to realizira!
(08-31-2011, 04:16 PM)geoff Wrote: [ -> ] (08-31-2011, 03:58 PM)uvijek_rossoner Wrote: [ -> ]Evo zadnje vijesti kažu da veceras oko 19 h potpisuje Montolivo a oko 21 h Balotelli 
Imas gajbu ako se to realizira!
ma samo Montolivo ako dode bit ce dobro, do koliko sati je prelazni rok?