Pa što mislite kako izgleda Gattuso dok trenira MILAN?

Pa covjek je bio jedan od najluđih igrača u povijesti sporta, a sada vodi svoj klub za koji navija.

To mora da je show. I neka, ne moze se za Milan onako hodati po terenu....
Jučer je imao odlican interwiew poslije utakmice, govorio o respektu prema povijesti kluba, navijačima itd.
prema Milannews Mirabelli ce imati budget za dovođenje 2, 3 igrača. TOcno se ne zna koji jos jer ovisi o puno stvari za sada. Tako nesto je i potrebno, 3 dobra igrača, ali prava. Ako i ovo zajebe kao Kalinica i Silvu onda jbg Mira...
Bacio je 65 mln na NISTA.
Ringhiu svaka čast. Bravo! Napokon trener koji na 0:3 kaze u novinama da je ekipa lose igrala. Bravo. Pa dosta je vise mazanja ociju sa izjavama: dovevamo essere piu agresivi, dovevamo essere piu feroci, volere la palla e il posseso... ma jedi govna panchina di merda i montella. Dosta vas je bilo. Ringhio im jebe sve po spisku. Tako i treba, pa to su sve princeze i tek sad se vidi da Montolivo ne moze da izdrzi taj tempo a Rodriguez i Hakan su to navikli u njemackoj.
Sad stize Samp, moramo da pobijedimo. Odkako je Ringhio ovo sve slozio, mi ubijamo. Napravili smo kostur ekipe i sad samo radimo na tome. Mislim da im je objasnio da ovdje nema 7 dana odmora, vec svaka 3-4 dana utakmica. Tako je u engleskoj i ako zele ligu sampiona onda se moraju naviknut na to. Da svaka 3 dana daju maksimum.
Ringhio nam dobro dode radi iskustva jer je jedini koji je igrao ch ligu od ovi pacova u klubu, i shvata sta znaci Europa. Kako je to Celavi jednom rekao: vi ne mozete da shvatite kakav je to osjecaj kad se u Milanovoj svlacionici pusti himna Ch Lige. Mi tu pripadamo, i moramo se tamo vratit. Trenutno jedini nacin i najbolji nacin je kroz Euroligu. Zasto? Jer imamo covjeka koji je igrao sa tim velikim ekipama, imamo covjeka koji zna sta su Arsenal BVB Atletico... i mislim da je shvatio da mi ove godine moramo osvojit EuroLigu radi nas radi Milana, da momci shvate da Milan nebitno u kojem je takmičenju, on igra da ga osvoji. E to je taj mentalitet koji nam fali. Mozemo mi i kroz ligu, ali mislim da nam je najlakše kroz Euroligu. Pa ni smo tamo trenutno sila. I vjeruj mi da cemo punit stadione. A ja sam dogovorio sa Riječanima i Milanistrom da se ide u Lyon na finale. Arsenal, BVB Atletico... to su nasi protivnici, to nam fali, tu smo uvijek znali igrat i to nam treba sto prije. Zato sad u osminama odma uzet Arsenal ili Atletico, idemo jako odma. To nam treba. To treba Ringhiu da digne motivaciju ovim pacovima.
A slijedece godine, odma pod hitno prodat Silvu i Kalinica i dovest Belottija. Dobar je Silva, al za njega treba vremen i rada a mi to nemamo.
(02-17-2018, 01:21 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Ringhiu svaka čast. Bravo! Napokon trener koji na 0:3 kaze u novinama da je ekipa lose igrala. Bravo. Pa dosta je vise mazanja ociju sa izjavama: dovevamo essere piu agresivi, dovevamo essere piu feroci, volere la palla e il posseso... ma jedi govna panchina di merda i montella. Dosta vas je bilo. Ringhio im jebe sve po spisku. Tako i treba, pa to su sve princeze i tek sad se vidi da Montolivo ne moze da izdrzi taj tempo a Rodriguez i Hakan su to navikli u njemackoj.
Sad stize Samp, moramo da pobijedimo. Odkako je Ringhio ovo sve slozio, mi ubijamo. Napravili smo kostur ekipe i sad samo radimo na tome. Mislim da im je objasnio da ovdje nema 7 dana odmora, vec svaka 3-4 dana utakmica. Tako je u engleskoj i ako zele ligu sampiona onda se moraju naviknut na to. Da svaka 3 dana daju maksimum.
Ringhio nam dobro dode radi iskustva jer je jedini koji je igrao ch ligu od ovi pacova u klubu, i shvata sta znaci Europa. Kako je to Celavi jednom rekao: vi ne mozete da shvatite kakav je to osjecaj kad se u Milanovoj svlacionici pusti himna Ch Lige. Mi tu pripadamo, i moramo se tamo vratit. Trenutno jedini nacin i najbolji nacin je kroz Euroligu. Zasto? Jer imamo covjeka koji je igrao sa tim velikim ekipama, imamo covjeka koji zna sta su Arsenal BVB Atletico... i mislim da je shvatio da mi ove godine moramo osvojit EuroLigu radi nas radi Milana, da momci shvate da Milan nebitno u kojem je takmičenju, on igra da ga osvoji. E to je taj mentalitet koji nam fali. Mozemo mi i kroz ligu, ali mislim da nam je najlakše kroz Euroligu. Pa ni smo tamo trenutno sila. I vjeruj mi da cemo punit stadione. A ja sam dogovorio sa Riječanima i Milanistrom da se ide u Lyon na finale. Arsenal, BVB Atletico... to su nasi protivnici, to nam fali, tu smo uvijek znali igrat i to nam treba sto prije. Zato sad u osminama odma uzet Arsenal ili Atletico, idemo jako odma. To nam treba. To treba Ringhiu da digne motivaciju ovim pacovima.
A slijedece godine, odma pod hitno prodat Silvu i Kalinica i dovest Belottija. Dobar je Silva, al za njega treba vremen i rada a mi to nemamo.
Baš si pozitivno nabrijan

Samo ja bih u osmini finala isto neku laksu ekipu, pa onda neka netko od ovih ispadne. Koliko god mi bili Milan, ne znam kako cemo igrati protiv recimo Atletica. Fali ovoj ekipi dosta toga stari moj. Fali špica, fali klupa jaka, fali veznjak... Ali ok, idemo na bolje...
Jos je rano za ovu ekipu da igra protiv takvih timova ,pogotovo na dve utakmice. Mislim da bi nas pojeli bez obzira na sve. Neka nama lakih protivnika do finala a ovi neka se poubijaju izmedju sebe ,pa u finalu ,na jednu utakmicu - sve je moguce. Mislim da jedino tako mozemo osvojiti.
Ma teško je uzeti bilo koje nokaut takmičenje. Liga Evrope je jača iz godine u godinu, ako ovi top klubovi daju svoj maksimum tek će biti jebeno, nisu nam šanse velike svakako.
Za Silvu se može uzeti 30 miliona sigurno ako dođe do toga, nisu to još bačene pare. Ali ne treba ga otpisivati posle pola godine sigurno.
Ranokija strelac za 1-0 ,da oce ostati tako do kraja.
Ma ovaj Inter je raspad sistema. Uopste ne sumnjam u to da cemo njih stici, e sad je samo bitno da Roma ili Lazio podbace jos koju utakmicu.
Pandev za 2-0 ,da ne baksuziram ,ali na desetak minuta do kraja tesko ce se vratiti u ovu utakmicu.
"Idemo polako s Cutroneom. Ne smije ga omesti činjenica da je najmlađi igrač Milana u povijesti koji je zabio toliko golova. Mora raditi i mora se odmarati. Nadam se da će naći lijepu djevojku da se može odmoriti i voditi ljubav."
Koja gotiva da te trenira ovaj čovek

Sutra se MORA Sampdorija dobiti. Onda smo na -7 od ... Intera. Prestici njih je glavna stvar ove sezone (doduse za mene je svaka sezona uspjesna ukoliko zavrsimo ispred njih). Jebo Ligu Prvaka i kup UEFA.