(02-19-2018, 03:24 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]https://twitter.com/delinquentweet/statu...9346425856 
Gattuso je uradio sto svaki navijac Milana zeli posljednje 3 godine, jos na kraju na usnama isto ko da je Balkanac i psuje : " Jebem li ti mater, da ti jebem ." Sta sam puta htio isto uradit i opsovat
@Mrki problem Gattusa je prekratka klupa, mi biljezimo odlicne rezultate bez Susa...nakon pauze od 2 sedmice sve sto je uradio je onaj sut protiv Udinesea...totalno je van forme i Hakan ga odlicno mjenja...Problem je sto nema zamjene za Susa, za Bonnucia, pa nema ni za Romagnolia, treba i Hakana malo odmorit...jebg
Juce smo imali Montoliva u napadu vrlo loseg, ali u odbrani svaka cast...par izuzetnih intervencija i jos je igrao RM...takodjer iako nije bilo Kessie, protok lopte je bio veoma brz kroz sredinu...medjutim kad je usao Locatelli to je bilo veoma tanko...jedina sansa koju je Sampdoria imala je nakon greske Locatellia na sredini, jer je ko mulac gledo u loptu i cekao da mu dodje u noge, nakon pasa Romagnolia ...
Doriu smo sveli na 1 ozb sansu u toku utakmice...Doria je trenutno u boljoj formi od Lazia i Intera, pa mozda cak i Rome...to se zove disciplina i koncentracija svih 90 min
Silva juce nakon sto je usao odlican...pravi napadac...cim primi loptu odma ide na gol, i igra instiktivno bez puno okljevanja, onaj pas glavom sa zemlje je nesto sto dugo nisam vidio u fudbalu.
Samo mu treba podrska i sansa da mu se pruzi...Podrsku od Gattusa sigurno ima samo jos da mu pusti da igra
Ja se sad bojim euforije....Gattuso je emotivan tip i sve sto radi radi sa velikom emocijom...emocije znaju biti veliki neprijatelj...nadam se da ce to znati sve smiriti
Protiv Bugara u cet ja bi volio da izmjesa sastav, da odmori Bonnucia, Roudrigeza, Calabriu, Biglu, Susa, Hakana, pa mozda cak i Bonaventuru...
Nadam se da ovi Teletabisi sa klupe nisu tolko nesposobni da prokockaju 0:3