(08-31-2011, 05:58 PM)Milanista Mostar Wrote: [ -> ]Who the fuck is Nocerino?
nocerino , simplicio , mihlagio ....
jedno od najbednih mercato u prosli par godina
Neznam otkud ti MOntolivo,nigdje ne vidim da je on potpisao,čak štoviše na milannews-u je predstavljena cijela momčad u kojoj ga nema i kaže da je mercato gotov službeno tako da nažalost Montolivo 0 bodova :-(
ma lapsus,
aquilani ne montolivo naravno, ma nije ni montolivo neki super star, mada bi on mogao na zimu doći za neku simboličnu odštetu jer mu na ljeto ističe ugovor.
vidim na mnogim forumima ima dosta nezadovoljnih, a ne vidim razlog za to, milan je jači nego lani to je sigurno, e sad što smo svi očekivali nekog TOP igrača i što smo nasjeli na priču o nekom mister X-u je druga stvar, ali sve u svemu nije loše, ocjena mercata 7,5/10.
a u januaru sa gansom i(li) montolivom to može ispasti i vrhunski.
u italiji niko nema bolji roster od milana, a u LP se sa barsom i realom nemožemo nositi koga god da smo doveli-realno

Mercato je završen.Dajem mu čvrstu osmicu prije svega jer je dovedeno pojačanje za lijevi bok Taye Taiwo za kojeg sam skeptičan,ali ajde na ukaz Leptira vidim da je pokopao Robbena pa će vjerojatno i biti nešto od njega. Kupljen je izvrstan 3. stoper koji može mjenjati Nestu(Mexes). Za vezni red dovedeni su Aquilani i Nocerino koji iako nisu superstarovi svakako spadaju među igrače koji mogu pridonijeti kvaliteti našeg veznog reda i omogućiti Allegriju da više rotira igrače.Ovdje bi uvrstio i dolazak Kevina Constanta, zanimljivog igrača koji će doći u siječnju, ali njegov transfer je dogovoren jučer pa eto i zbog toga mi se ovaj mercato dopao. Naravno ostaje žal za Montolivom kojeg smatram veoma kvalitetnim igračem,ali dobro kaže tzar njega se može pokušati dovesti i u siječnju osobito jer mu ističe ugovor na kraju sezone.
Vjerujem da ćemo biti prvaci Italije, jer imamo još jaču ekipu nego prošle godine i vrlo dobrog trenera, dok me Liga prvaka i ne interesira previše, ali uz dobar ždrijeb četvrtfinale je svakako dostižno...
ono što je meni nekako najviše zapalo za oko, tokom ovog prelaznog roka, jeste arsenalov bivši dvojac cesc-nasri.
To ne da je olako ispuštena šansa, nego mislim da u narednih 5 god se neće pojaviti nešto slično.. Dva afirmisana igrača u evro okvirima, godište 87, lucidni, marljivi, gladni trofeja i uspeha.. i ne samo da ih je Milan propustio.. pa za njih je praktično bio zainteresovan po 1 klub iz čitave evrope
Milan je čak i slao ponude za prvog, ali bilo je jasno da se mora ponuditi bar 10milki više i dupla plata, kako bi fabregas odustao od povratka u otadžbinu, a s obzirom da je u zadnjih 10god najveći transfer ovog kluba i dalje alesandro nesta onda ne čudi epilog ove sage.. ali opet, 35mil je plaćen.. s obzirom kakvi se sve likovi utapaju za iste i veće pare , to je džaba.. a nasri čak 10m manje.. pa to ne da je bagatela, nego nemam reči. Obojica su u prvim mečevima u novoj sredini objasnili neke stvari
Kako god, ni da su gore pomenuti obukli novi-retro crveno-crni dres, ne bih gledao ovaj tim, jer se u njemu još uvek nalaze najveći svetski izbljuvci ukomponovani sa domaćom bagrom i trenerom koji im nije dorastao.. ali dobro. Što se tiče novih igrača, Akva je moj večiti favorit, drago mi je da konačno jedan pravi momak obuče Milanov dres , iako sam svestan da će teško ili gotovo nikako vratiti formu koja ga je odvela na enfild.. jednostavno je lomljiv, ali je njegovo dovođenje low risk - high prize.. u prevodu ne može se mnogo izgubiti, a ako se vrati magija, eto super pojačanja.. drugo "pojačanje" nije vredno komentara.. igrač za rotaciju i ništa više ni manje.. s obzirom da je francuski pacov gotovo sigurno završio svoj boravak u Milanu, bilo je i očekivano da se dovede novi mesar.. ideologija koju zatucani ljudi još uvek propagiraju, ne shvatajući da je nova dimenzija ove igre koju je barsa ponudila upravo zasnovana na izostavljanju istih..
merda je ponovo "kupovala" za Milan.. ljudi su prodali kamerunca i doveli zamenu koja je zrela za NY redbull ili abu dabi united, plus jedan od večnih žabarskih talenata koji je bio zamena tima koji je sleteo u niži rang.. ali dobro, vasiona i kosmos su nemilosrdni.. njih čekaju godine frustracije i pakla za sva zlodela.. a Milan će na tim ruševina pokupiti par titula i biti marginalna euro kapija, koja polako ali sigurno postaje obračun dva nadri-kluba.. i zbog toga je fudbal u nikad gorem stanju.. jer se za klempavi trofej bori 1 i po tim.. platini mora ubrzati plan koji je naumio inače ode sve po kurcu
Neznam sto ste svi skepticni, ja mislim da se mozemo nosit sa Barsom i sa Realom, imamo strasnu odbranu i strasan napad, e sad veza realno gledajuci pojacanja, Akvilani je igrac koji po mom misljenju ukoliko ga povrede zaobidu moze dosta pruzit, ima dobar pas, dobar sut, dobru tehniku, solidnu brzinu, prosle sezone bio je ponajbolji igrac Juveta, a onda se uklopio u sivilo citave ekipe, sto se tice Noncerina on mi djeluje ko neki razbijac gledao sam par utakmica i klipova i igrac je koji zna presjec napad protivnika, zna stati na loptu i krenut naprijed, zna i pogodit povremeno, a jak je ko stjena..uz njih dodat treba Boatenga o kome ne treba trosit rjeci, Sedorfa koji kad hoce zna odigrat perfektno i sve nas zadivit.ja nebi takode otpisao ni Urbia smatram da ima dosta toga da pruzi Milanu i da zna, prosle sezone je stigao nije se uspio uklopit ali vec u pripremim utakmicama dao je do znanja da zna igrat....Gattuso nije to vise onaj stari Gattuso ali u manjim utakmicama moze dati veliki doprinos....e sad imamo Robinha i Cassana vjerovatno ce jedan od njih dvojice igrat iza 2 napadaca, jer Alegrije je Boatengu rekao da nece vise igrat na toj poziciji...i momak koji je krilni napadac ali moze igrat i na poziciji polupica mali faraon od koga puno ocekujem ove sezone, sve u svemu prelazni rok je dobar, i kad se sve uklopi kako treba mozemo se nosit i sa najvecima imamo izvrsne pojedince koji mogu odlucit utakmicu, i zaboravljate jednu veoma vaznu stvar mi smo navijaci MILANA, a MILAN je klub koji zna da iznenadi kad se najmanje nadamo, niko nam nije davao neke velike sanse 2007 pa smo osvojili LP, zasto nebi i ove godine iznenadili

))
@Rossoner
Na koji se nacin mi mozemo nositi s realom ili barcom? Real nas je prosle godine ponizio na bernabeu i iskljucivo voljom njihovih igraca nismo dobili 6,7 golova, a bili smo zreli za debakl. Ove godine, cast solidnom mercatu, nije doveden niti jedan vrhunski igrac, stoga jos uvijek nismo kompetitivni protiv takvih timova. Protiv barce da i ne govorim, doslovno ih ni nacrtane ne mogu vidit, ali ja cu sve do 3-0 na nou campu smatrati odlicnim rezultatom. O remiju niti ne razmisljam.
@leptir
Fabregas nikad nije niti bio u nasim kombinacijama, to su novinske pizdarije. On je iskljucivo htio povratak u spanjolsku, odnosno u barcu. Njemu milan nije bio ni u primislima.
Sto se tice nasria, tu se moglo zapeti malo jace, ali takav transfer opet nikad nihe ni bio u gallianijevim kombinacijama. Poato je nasri zavrsio u cityu, isto je tako mogao i u milanu da je postojala odlucnost.
Aquilani i nocerino su nasa realnost, to treba prihvatiti i bodriti klub i u predstojecoj sezoni.
Za serie a imamo najbolju momcad, za lp cetvrtfinale ce biti ugodno iznenadjenje.
Forza milan!!
(08-31-2011, 10:56 PM)geoff Wrote: [ -> ]@Rossoner
Na koji se nacin mi mozemo nositi s realom ili barcom? Real nas je prosle godine ponizio na bernabeu i iskljucivo voljom njihovih igraca nismo dobili 6,7 golova, a bili smo zreli za debakl. Ove godine, cast solidnom mercatu, nije doveden niti jedan vrhunski igrac, stoga jos uvijek nismo kompetitivni protiv takvih timova. Protiv barce da i ne govorim, doslovno ih ni nacrtane ne mogu vidit, ali ja cu sve do 3-0 na nou campu smatrati odlicnim rezultatom. O remiju niti ne razmisljam.
@leptir
Fabregas nikad nije niti bio u nasim kombinacijama, to su novinske pizdarije. On je iskljucivo htio povratak u spanjolsku, odnosno u barcu. Njemu milan nije bio ni u primislima.
Sto se tice nasria, tu se moglo zapeti malo jace, ali takav transfer opet nikad nihe ni bio u gallianijevim kombinacijama. Poato je nasri zavrsio u cityu, isto je tako mogao i u milanu da je postojala odlucnost.
Aquilani i nocerino su nasa realnost, to treba prihvatiti i bodriti klub i u predstojecoj sezoni.
Za serie a imamo najbolju momcad, za lp cetvrtfinale ce biti ugodno iznenadjenje.
Forza milan!!
A. Pirlo,C. Seedorf,I. Gattuso,Ronaldinho
ovo je to sto nas je ponizilo na Bernabeu, ko je TRCO OD OVIH IGRACA. PIRLO I SEDORF su bili ubitacna kombinacija za nas prosle godine, ni jedan od njih nije trcao a ni Ronaldinho se nesto trudio...vjeruj mi da mozemo imamo granitnu odbranu imamo fizicki jak vezni red igrace koji ne padaju ko Barselonini igraci koji ce u duelu odnjet i Di Mariu i Ozila i Kaku...i mamo i ABATEA za CR7

)) i najveca pojacanj u odnosu na tad su SILVA I TAIWO

)) tad su ti igrali BONERA I ANTONINI, vidis kolika je razlika bila u pitanju i zasto su nas ljudi kako ti kazes ponizili...
Ma Milan će bit prvak svijeta..
@Milanista Mostar ,falio si majke mi,od ovih par postova dva put si me odmah nasmijao.
Welcome back ;-)