Jebiga oni kad pridju nasem golu to je vec prilika za go. Mi ne znamo sta cemo s loptom, ili zavrsi u autu ili pogresan pas. Jos protiv Lazia se vidjelo da imamo uzasnu kontru sto je nedopustivo za ovakav sistem igre. Ako vec igrac s cvrsto pozadi (sto s eveceras nije ni vidjelo) onda moras imati perfektnu kontru.
Prepali smo se uzasno. Pojeo nas strah. Majke mi vidi se kod Hakana koja strah da suta, a ima strasan sut, al zato ga Suso sica do Boga, nema dodat samo ja ja i samo ja. Jebes ovu igru. Ne znam sta promjenit u poluvremenu, mozda izvadit Kurconea i poslat Silvu da igra, i to je to. Calabria je los poslije povrede mislim da se boji da mu ne pukne nesto. Hakanu treba muda, a Susu treba objasnit da nije Bog Allah Messi pa da moze sam protiv cijelog svijeta.
Ali kako god, napokon ozbiljna utakmica za ove momke, barem malo da osjete kako to izgleda. Jer nismo bili godinama u Europi. Haj barem cemo i slijedece godine igrat u EuroLeague.
Sad lagano momci, piva u ruku i uzivajte u zadnji 45 minuta. Nadat se 2:2 pa ih iznenadit u Londonu, ali... tesko
Ma samo treba iskustva za ovakve utakmice. To nam fali a i realno pre dva meseca ova ekipa je bila u najdubljem kanalu koji je Montela iskopao. Forma je tek dignuta , opsti haos i rasulo se dovode u red ... ne moze se iz toga tek tako usetati u Evropu i odjednom poceti guziti ekipe koje je igraju godinama unazad... Ne treba ovo dozivljavati kao ne znam kakvu katastrofu...
Bilja po meni užas odigrao, uopšte nas pojeli na sredini.
Kalabria nije dobar defanzivac i to je to, ima vremena za njega da napreduje ali na Miktarijana ne može.
M treba jebat Djenovu. Ovo sa Arsenalom je aposlutno očekivano. To je klasa dvije iznad.
Valjalo bi postici bar utesni gol.
Kaliniiiiiiić.... standardno cccccc taj tip biva guran kao da je Bakirov amiđić majke mi. Ovo je zalosno kplko tip nema pojma i opet igra
A šta je to mogao Kalinić
Kao sisice smo odigrali realno, svako ispod svoje trenutne forme. Ali treba i kroz sve to proći do povratka na vrh. Mada ne napraviti krštenu šansu Arsenalu za 100 minuta jeste sramota, bar smo mi uvek Evropu igrali kako treba.
Do sad najlosija utakmica pod gatuzom suso malo treba da se hladi i on i bonaventura ne znaju dodat suso ima silvu samog na petercu on suta tako dobro da je lopta u aut otisla bonaventura je morao zabit onu loptu sto je dobio od kalabrie kad je bio sam mogao je bjrat gdje da suta...ako ovako nastave u prvenstvu nemamo se mi cemu nadat
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Kako ces porediti ovo i prvenstvo. Mi se u u prvenstvu takmicimo sa presmijesnim fasistima Interom i Romom. Napoli je samo malo bolji ali i on je totalno limitirana ekipa.