Ma nismo uopste lose igrali, pa ljudi ova Genova je primila manje golova od nas, tipicna domacinska ekipa, dobili su Inter, namucili Juventus i jos neke ekipe. Samo dobiti derbi i u ligi prvaka smo.
(03-11-2018, 08:06 PM)huss Wrote: [ -> ]Ma nismo uopste lose igrali, pa ljudi ova Genova je primila manje golova od nas, tipicna domacinska ekipa, dobili su Inter, namucili Juventus i jos neke ekipe. Samo dobiti derbi i u ligi prvaka smo.
samo da kalinic vise ne igra i u lp smo vjeruj mi :

(03-11-2018, 07:45 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Kakabanja se opet najeo haludza pecuraka pa mu se prividjaju nekakve uvrede upucene igracima 
Mudrost i duhovitost, a i inteligencija isijava iz tebe.
(03-11-2018, 08:10 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Mudrost i duhovitost, a i inteligencija isijava iz tebe.
Jos da oce oni tvoji romi sa juga postici veceras po jedan za mudrsot i duhovitost ,a mogli bi i treci za inteligenciju.
(03-11-2018, 08:12 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Jos da oce oni tvoji romi sa juga postici veceras po jedan za mudrsot i duhovitost ,a mogli bi i treci za inteligenciju.
Vidis da sam u pravu, svakim postom potvrdjuješ ove tri osobine koje te krase.
Nema sumnje da ovaj mali ima talenta, ali ono sto ga jebe je privikavanje na ove grubijane iz Serie A. Mislim da ce svoj potencijal pokazati tek iduce sezone.
Ja se nadam da će svoj talent iskazati daleko od Milana. Zajedno sa još 5 6 igrača (Čalhanoglu, Kalinić, Suso, nadam se i Bonaventura).
Zasto Suso??
Kalinic, biglia i mussachio mogu odmah. Ako hakan ovako nastavi on i bonaventura mogu biti ok rezerve jedino.
Silva je super zabio ali nije dobro igrao, opet.
U biti 3\4 ovih koje je mirabelli doveo su kante na kraju.... E moj mirabelli
Ja kontam da kale kanta od igraca. Ali biglia???!!!! To je kao neki igrac.... Jbt... Alibi igrac 20000%. Pas od 5m, a ionako ga svaki jaci igrac razvali, spor...nista....