Rejna ce biti nas prvi golman naredne sezone. Pacov ide 100% ,i mislim da uprava to zna i sad jedino gledaju da izvuku najbolju mogucu finansijsku ponudu za njega. Ovo sto je Rejna dobio...prevelika je to plata za rezervnog golmana a i besmisleno je placati 10 miliona godisnje za dva golmana. Mozda gresim ,ali nekako mi te cifre slute da su pacovcicu dani u Milanu - odbrojani.
Perin je puno bolja opcija... Steta.
Neka dollar ide za 60mln i adio. Uzmes cavania za tu lovu jbt
Da je debil Montella osvojio sam 5, 6 bodova vise to bi bilo dovoljno. Idiot.
Meni se ne svidja sto radi mirabelli. Neka sada dovede 3 praca igraca ili neka ide... Vidal, cavani, takve.
Evo sad pisu da bi pacov mogao biti razmenjen za Kavanija.
Mislim da nisu toliko glupi, ako ga budu prodavali bice to neki masni novci. Namazan je ovaj kalabrez Mirabeli. Ja dugo nisam vidio da neko onako odjebe onog majmuna Raiolu.
Neka ga zamene ali da dobijemo para uz Kavanija. Cista razmena bi bila kriminal i za to bi neko trebalo da odgovara ako do toga dodje.
Izgleda da sutra startuju obojica ,i Kutrone i Silva.
(03-08-2018, 10:30 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Idu sva 4 direktno u grupnu fazu. Ekipe iz Spanije ,Engleske ,Italije i Nemacke vise ne igraju nikakve kvalifikacije vec im svi predstavnici idu direktno u grupe. Taj fazon ,kao UEFA zeli da olaksa slabijim ligama i manjim klubovima a sve radi u korist velikih i bogatih 
Da jebote, 4 idu direktno.
Misljenja sam da mozemo do tog cetvrtog mjesta. Ne smijemo nigdje kiksati. Jedini poraz koji prihvacam je protiv Juventusa. Sve ostalo moramo dobiti ili nerijeseno. Igramo vise utakmica kod kuce a to bi nam trebalo puno znaciti.
Veceras? Kad je bal nek je maskenbal! Napasti pa sta bude. Nemamo sta izgubiti.
Ako prvi damo gol moze da bude veselo ,mada iskreno receno ,sumLJam da imamo ikakve sanse za prolaz dalje.
LA Bomba! Sad moze biti veselo.