Isao je jer je osvojio kontam ako lazio osvoji oni svakako idu onda bi 5 trebao da ide u lp u slucaju da lazio bude 4
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ne ide peti. Idu četri ne bitno kako. Znaci prva 3 i osvajac eurolige. Ali ne bitno, mi smo slijedece godine u Euroligi, lagano izvest 4tu moncad, i rec presico ovo vam je moj zadnji razgovor od sada trener primavere ce vodit presicu. Jednostavno ovo usrano takmicenje je za mene umrlo, malo se probudilo kad sam vidio Milan BvB Arsenal da se trude, ali kad vidim da UEFA preko sudija odlucuje ko ce proći e to je onda dosta.
Eto sta su nam uradili Berlu i Galiani, uz sve zahvale na titulama, ali srozali su klub do tog nivoa da se Milan tretira u Evropi poput neke Astane ili Apoela. Onaj penal je bio odluka tipa "pa ajde i ako pogrijesim ko jebe Milan oni su svakako truba godinama, ipak je Arsenal domacin". I sljedeci napad cista ruka u 16 Arsenala naravno ni on ni pomocnici nista ne vide, opet vjerovatno iz istog razloga. Nama treba jedno pet godina uzastopnih cetvrtfinala u LP da povratimo ugled i kod sudija da nam se ne desavaju ovakve kradje i lakrdije.
Opet Panj kalinic najavljen za vikend oa stvarno vise ne mogu dx vjerujem volio bi pitat gatuza zbog cega ga forsira vise...ako ce mu on igrat nek idu obojica iz kluba jebo li ga kalinic vise
(03-15-2018, 11:09 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Isao je jer je osvojio kontam ako lazio osvoji oni svakako idu onda bi 5 trebao da ide u lp u slucaju da lazio bude 4
Ide pet samo ako Lacio bude izvan prva cetiri. Onda idu ta 4 sa tabele i Lacio kao osvajac LE. Junajted je prosle godine zavrsio ispod 4tog mesta i zato su englezi ove godine imali 5 timova u LS (dva Mancestera ,Liverpul ,Totenhem i Celsi). A kad je Sevilja osvajala i zavrsavala u prva 4 spanskog prvenstva mislim da spanci nisu dobijali petog predstavnika.
(03-16-2018, 09:58 AM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Opet Panj kalinic najavljen za vikend oa stvarno vise ne mogu dx vjerujem volio bi pitat gatuza zbog cega ga forsira vise...ako ce mu on igrat nek idu obojica iz kluba jebo li ga kalinic vise
Da li TI to tjeraš Rina Gatusa iz Milana zato što TI misliš da nebi trebao igrati Kalinić????!!!!!!!! Genaro Gatuso, hej? Halo, ohladi života ti.
(03-16-2018, 11:08 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Da li TI to tjeraš Rina Gatusa iz Milana zato što TI misliš da nebi trebao igrati Kalinić????!!!!!!!! Genaro Gatuso, hej? Halo, ohladi života ti.
Jest tjeram ga ako ce ovo govno igrat jebo li ga kalinic vise koji alibi ima da igra svaki put kad igra usere 100% priliku i iznova dobija sansu na osnovu cega i zbog ceg cime je to zasluzio klub da mu se daje ovoliko sansi najgori napadac u historiji kluba i trener ako to ne vidi nek ide pa bio taj trener i gatuzo
To kralju. TI tjeraš Rina iz AC Milan. Ne mogu da vjerujem. Ne mogu da vjerujem. Još da nam postaviš svoj CV pa da vidimo da li si Berluskoni ili ovaj Li. Ako nisi onda si Ševa, Gulit ili Weah.
(03-17-2018, 12:02 AM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Jest tjeram ga ako ce ovo govno igrat jebo li ga kalinic vise koji alibi ima da igra svaki put kad igra usere 100% priliku i iznova dobija sansu na osnovu cega i zbog ceg cime je to zasluzio klub da mu se daje ovoliko sansi najgori napadac u historiji kluba i trener ako to ne vidi nek ide pa bio taj trener i gatuzo
Ako je 100% prilika udarac glavom s 10 metara gdje ti lopta ide iza leda.... jako objektivno, nema sta. kakav strucnjak, trebao bi umjesto gattusa na klupu
(03-17-2018, 12:09 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]To kralju. TI tjeraš Rina iz AC Milan. Ne mogu da vjerujem. Ne mogu da vjerujem. Još da nam postaviš svoj CV pa da vidimo da li si Berluskoni ili ovaj Li. Ako nisi onda si Ševa, Gulit ili Weah.
Trener koji u kalinicu vidi prvog napadaca ekipe nema sta.da trazi u klubu kao sto je milan.