https://www.football-italia.net/118985/m...es-li-exit
Milan shareholder Giuseppe La Scala believes owner Yonghong Li is “weak economically and financially, so should negotiate a less painful transition with Elliott.”
Something does appear to have changed at Milan, because while before CEO Marco Fassone and the club rushed to issue denials there were any problems regarding Yonghong Li’s financial stability, they have been remarkably quiet this week.
Imam neki osjecaj da cemo dobiti ove sugavce u Torinu

Cak sam neku noc i sanjao kako dobijamo 2:4 i to cetvrti go lob malog Silve u zadnjim minutama

Gatuzo navodno u sredu potpisuje novi ugobvor na 3 godine ,2 miliona po sezoni.
Mogli su bar sacekati da prodju ove utakmice sa Juventusom i Interom ,jer ako tu propadnemo trebace nam novi trener za narednu sezonu.
Ne treba čekati. Napravio je odličan posao i treba ga nagraditi. Dovoljno je utakmica prošlo da bi ovaj uspjeh bio slučajan. Tako da je ovo sad urađeno da se podigne atmosfera u ekipi dodatno. A i nisam siguran da postoji ozbiljan trener koji bi u moru ovih medijskih objava htio preuzet Milan.
UEFA je objavila da u oba takmicenja od sledece sezone uvodi cetvrtu izmenu koja moze da se izvrsi tokom produzetaka. Konacno nesto pametno i od njih.
Plus- 3 zimska pojacanja(po izboru kluba) ce moci da igraju iako su u prvom delu sezone igrali za neki drugi klub.
conti nije danas zavrsio trening zbog nove povrede i to istog onog operisanog koljena...
Da ,evo njegov agent kaze da je sezona gotova za Kontija i da ce se vratiti tek naredne.
mislim da nakon ovog da je i karijera upitna...
Pih al nema sreće momak 'bem ti...
Ništa strašno se nije desilo, srećom po njega. Požurio da se vrati na teren al je koljeno samo za sad izdalo upozorenje. Sad iz opreza neće igrati više već će se polako vratiti.
Realno, oporavak od ovakve povrede u prosjeku traje 8-9 mjeseci, a on je poslije 6 odigrao nešto minuta za mlađe kategorije.
Imao je mnogo sreće.