Nama pod hitno treba trener koji sme da igra sa dva napadaca. Ovo je dusevna tortura ,igrati ovakvu utakmicu sa jednim spicem. Sredina terena nije dovoljno kvalitetna za jednog napadaca. Kraj. Ali to ne moze da skapira ni Montela ni Gatuzo.
Sreca pa se vas nista ne pita. Znaci jos jedan koji Rina Gatusa tjera iz kluba.
Kamo srece da ih se pita. Mozda bi veceras pobedili. Ovo je cist trenerski kukavicluk sto smo gledali. Nema se reci za opisati.
Ne znam koja nas je Bozica cuvala ali Inter nas je trebao naguziti 3-4 razlike. Svejedno nam ovaj bod nista ne znaci. Problem je dojam nakon ove utakmice. Odlicna utakmica protiv Juventusa i onda veceras ovo. Ma nije Gattusso jedini krivac. U najbitnijem dijelu sezone nas donedavno ponajbolji vezni igrac Bonaventura igra kriminalno. Igra nikakva. Suso isto zakazao. Napadaci nikakvi. Sta je sa Silvom? Netko je nedavno rekao da je mozda bolje da ne idemo u Ligu prvaka. Slazem se s njim. Da ne znam koga nam dovedu (naravno da nece) mi cemo i dalje biti prosjecna ekipa naspram ekipa u Europi i mislim da bi nas Real i ostale najbolje ekipe osramotile. Trebat ce jos nekoliko godina da pocnemo liciti na nesto.
Jebeni Inter nas rastavi na proste faktore. Fuj!
Bolje da nije pravio ni jednu izmenu na ovoj utakmici nego sto je radio sta je radio...
E moj kakabanja nemas ti pojma o fudbalu. Zalosno al svakim postom sve više i vise pokazujes da lupas ko maksim po diviziji. Pojma ti covjece nemas o fudbalu. Al dobro, svako ima svoje misljenje, kao i ti djecije. Haj ti decko uzmi malo playstationa pa osvajaj fudbal s milanom
Ma bolan sampijon moze on lupat sta hoce na pressici, on je veceras pokazao da nije dorastao posla. Nema pojna i kraj. Znaci 10 utakmica te Kalinic zajebaje, Silva ti zabije 2 gola, i ti ga ostavljas na klupi i dajes novu 100tu sansu idiotu Kalinicu. Ma lralju kolka god da si ikona za mene si glup i debil. jedini koji je nesto mogao uradit je silva jer je tehnicki iskusiniji i brzi od idiota kalinica al kreten na klupi mu idalje neda da igra vec kaze: on se sjajno trudi na treningu to je sjajan igrac... al jebes to bitnije je kalinic kojeg zaboli kurac za ovaj klub. Steta sto ja nisam silva jer bi se od danas samo zajebavao na treningu i cekao juli da odem iz ovog smecarskog kluba
Cuj Silvi umro dido pa ga nije ubacivao???? Kad je to umro? U 18:30, pa ga nisi mogao izbavit iz sastava? De bolan ne seri vise kretencino. Nisi ga ubavio jer se lozis na Kalinica i kraj. Sjebao si karijeru malom i priznaj vise idiote jedan bradati,... covjece al pocinjem da mrzim gattusa. Znaci mrzim tog lazova
Ljudi sta ste se nafurali, kao prvo nemamo igracki kadar za LP, i tu Gatuso niti bilo koji trener ne moze nista promijeniti. Maksimalni domet ove ekipe je Liga Evrope. I ovo uopste nije izgubljeno veceras. Izgubljeno je protiv Beneventa, Verone i ostalih. Imas minus vise od 5 bodova i ocekujes da se vadis protiv Juvea i Intera. Cak i da smo ovo kojim slucajem dobili, zasto ste toliko sigurni da bi nadoknadili tih 5 bodova i to ne samo protiv Intera nego i protiv Lazia. Znaci dupli kiksevi uz nase odlicne partije. Ocito je to bilo nerealno.
Nafuran sam na davanje sanse pacovu Kalinivu. Tipu koji pojma nema o fudbalu. Tipu koji je dosao krajem augusta i do dan danas nije pruzio ni jednu partiju kako treba, a danas je april, znaci 7 mjeseci igra skoro svaku utakmicu i ni jednom nije pokazao da zasluzuje mjesto na terenu. E radi toga sam nafuran. Jer seronja Gattuso se oravi kojekavi sef master of disaster, glavna "muda" Milana, i to iskazuje prema mladima i jadnom Silvi, a Kalinic ga jebe svaki dan u bulju. E pa dosta te je vise lazove mali bradati. Lagano Kalinica pod ruku i mrs u 3 pm. Zaboli me ona stvar kakva si bio ikona, meni ovdje seres treba cijenit klub i timski rad: a to mi pokazujes tako sto mi svaki treci dan jebes zivce sa Kalinicem i nedas momku koji se trudi ni jedne minute na terenu. Ma jebi si mater Ringhio. Ponavljam: propali smo onog dana kad potpisemo ugovor sa ovim lazovom