Ooooo Ensarce fudbalski znalce. Tek sam u veceras uvidio koliko fudbalsko znanje i iskustvo posjedujes. Jebiga neki od nas osvajaju lige sampiona na PS a neki kao ti, na terenu, vjerovatno sa Rinom. Jos uvijek ne mogu skontam koji si ti od njih, koji od njih je na taj nacin baratao nasim jezikom. Mozda Dario Simic???
Što se tiče utakmice, za gledaoce je ono bilo patnja za gledati. Za onakvu igru treba oduzimati bodove. Ikardi sa ona dva promašaja više ne treba da se pita zašto on nema mjesta u reprezentaciji.
Izostanak Biglie je bio ključan za Milan. Sinoć se vidjelo koliko on znači tu na sredini, koliku on donosi mirnoću svojim saigračima. Ekipa na sredini u dvije jake utakmice (Juve, Inter) je bila potpunoi različita. Njegova igra se ne vidi u statistici, ali ona njegova mirna dodavanja toliko olakšavaju prelaz iz faze odbrane u fazu napada i jasno se vidjelo koliko nedostaju. Neko će reći, alibi igrač, doda prvom do sebe, ali tih nekoliko dodavanja kad treba da se smiri igra su ključna. Ista stvar se desila protiv Juventusa, kad je izašao, ekipa više nije mogla preći centra. Dok je on igrao, bilo je nekoliko kontri koje su bile opasne. A bez njega potpuno nepovezani. Čovjek je nevidljiv ali jednostavno donosi tu neku mirnoću i povezuje odbranu sa ostalim veznim igračima.
Inače, nisu zaslužili ni bod sinoć.
(04-04-2018, 09:38 PM)huss Wrote: [ -> ]Ljudi sta ste se nafurali, kao prvo nemamo igracki kadar za LP, i tu Gatuso niti bilo koji trener ne moze nista promijeniti. Maksimalni domet ove ekipe je Liga Evrope. I ovo uopste nije izgubljeno veceras. Izgubljeno je protiv Beneventa, Verone i ostalih. Imas minus vise od 5 bodova i ocekujes da se vadis protiv Juvea i Intera. Cak i da smo ovo kojim slucajem dobili, zasto ste toliko sigurni da bi nadoknadili tih 5 bodova i to ne samo protiv Intera nego i protiv Lazia. Znaci dupli kiksevi uz nase odlicne partije. Ocito je to bilo nerealno.
Nije uopste poenta u ovom ili onom rezultatu...ili ko bi gde kako i koliko do kraja prvenstva kiksirao...vec u tome da Gatuzo sinoc nije ucinio sve sto je mogao da pokusa da dodje do pobede. Niko mu ne trazi da mora pobediti ili izboriti LS ,ali brate daj sve od sebe pa dokle stignes - a ne ovaj kukavicluk od juce. U redu ,Silvi umro deda ,tragedija ,neces da ga igras ,u redu...ali onda nemoj vaditi Kutronea zarad kalinicia...ili ako bas taj kalinic mora igrati (mada nikome nije jasno zasto) onda ih stavi obojicu...Gola sa kalinicem nema...to svi znamo...svih 8 utakmica do kraja prvenstva da odigra po svih 90 minuta - on gol dati nece. Jer je los igrac ,nikakva tehnika ,kretanje nula ,pozicioniranje na terenu ni toliko...plus slab u glavi ,totalno je pukao psihicki ,poceo da pizdi na treninzima ,da se kurobeca i slicno...jedino za sta je taj igrac dobar - za prodati (ako iko bude hteo da ga uzme). A ne da igra.
On debil skoro pola godine nije dao gol (mislim da je zadnji bio negde polovinom oktobra ili tako nesto) ,a igrao je vise nego mnogi...to vise nije "kriza" ili "losa forma"...takva "stanja" traju par nedelja ,dva meseca maksimalno... ovo je cist nedostatak kvaliteta u kombinaciji sa propalom psihom...
Samo cu napomenut da je jedan Leonardo u Firenzi stisnuo muda i izveo 4-2-4 nebili zabio gol, sto je i uspjelo. A Ringhiu svaka cast do sad, ali ono sinoc je pokazatelj njegovog neznanja da odgovori uslovima na terenu. Nije znao promjenit taktiku, nije znao kako zaustavit Inter, ponovno glupiranje sa jaranom Kalinicem i moze da ljubi noge Icardiu sto mu je profulao 2 šanse i bio nogom u offsideu.
Evo da vas pitam: kao gazda kluba kupim mladu zvijezdu koja ima talenat da bude danas sutra prodata za 80 i vise mil. Zadnji idiot na klupi mi trazio nekog kalinica pa sam ga doveo. Pokazalo se da su objica bile greske tako da sam se rijesio idiota na klupi. I sad novi trener koji radi sjajan posao idalje gura tog debila Kalinica a moja zvijezda koju sam mislio prodat za godinu dvije idalje ne igra? Zasto bi trebao produžit ugovor Gattusu? Vidim da me covjek zajebaje i trosi mi novac jer mi opada cijena igraca kojeg sam mislio prodat. Opada jer kreten gura tog nekog Kalinica za kojeg sam se zajebo sto sam ga uopce doveo na ljeto. I sad na ljeto ne mogu prodat ni jednog. Kalinica nece niko, Silvu mogu dat za pisljivi 30 mil i neko drugi ce na tome zaradit i jos mi se vraca Bacca. I ja bi trebao da se ponosim radom Gattusa? Znaci kao gazda kluba bi mu ponudio ugovor pomocnog trenera i to je to, jer za nesto vise nije stvoren.
Ponavljam ulozili smo pare u igrace da bi ih danas sutra prodali, neki igraci su se stabilizirali, sastavljen je tim, ali jedna od glavni karika koja se mogla prodat za velike pare je upropastena od dolaska Ringhia. i to mu zamjeram.
A ovo Calejon su neke gluposti, jos mi samo on fali ovdje. Taman tandem Calejon Kalinic, i eto nas u rangu Chieva.
Jbg. slijedece godine opet EuroLeague, zalosno ali hajde. To je ipak vrh ovog kluba: izlazak u Europu
Nego sta nego izvesti napadace na teren. Svi mi drugacije posmatramo fudbal i to je u redu. Neko kalkulise bodom ,zadovoljan je sto nije izgubljeno i sve je to u redu. Ali meni taj bod u ovoj situaciji ne treba. Ili sva 3 ili nista. Bez tog boda Ligu Evrope izgubiti necemo ,ali Ligu Sampiona izgubili jesmo (iako nije sigurno da bi je sa 3 uzeli ali bi i dalje bili u opticaju). Ubacivanjem kalinica on je ubio sanse za pobedu i do kraja je ostalo da se vidi samo hoce li Inter dati gol i pobediti ili ne. Sto bi se i desilo da Ikradi nije zabagovao. I to je ono sto ja zameram Gatuzu za juce i sto me razocaralo. Naravno ,nije sigurno ni da bismo pobedili da je radio drugacije ,ali bi bar bilo ucinjeno sve sto je bilo moguce po tom pitanju i savest mirna.
Sreca pa se vas nista ne pita. Znaci jos jedan koji Rina Gatusa tjera iz kluba.
Koja ste vi gamad pojedinci. Ne ti sto si napisao ovo gore

.Ovo se prvenstveno odnosi na Ensara. Dizali ste ga u nebesa, covjek do meca s Juventusom nije imao poraza ove godine i najzasluzniji je sto se uopce vratila nada u Ligu prvaka i vi neki ovako na njega jer zajebe jednu utakmicu??? Da, jednu. Protiv Juventusa smo bili jako dobri i trebali smo otici neporazeni. Pa sta vi ocekujete? Da Gattusso vidi buducnost i da je nepogrjesiv? Sta bi vi? Novog Fergusona? O krute jebo rekao sam da se necu zivcirati na utakmice Milana i uspjevam u tome ali ako mi ista digne zivac to su postovi nekih iskompleksiranih momaka koji nemaju pojma o nogometu. Jeeee, ajmo dati otkaz Gattusu i dovesti Brocchija. Ma koga jebe, svaki put kad nas trener poveze dvije utakmice bez pobjede, i to protiv jakih ekipa, mi cemo mu dati otkaz. Nek vas bude sram. Ustvari, nemojte vise gledati nogomet i jos bolje, postedite nas vasih debilnih komentara.
(04-05-2018, 11:50 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Samo cu napomenut da je jedan Leonardo u Firenzi stisnuo muda i izveo 4-2-4 nebili zabio gol, sto je i uspjelo. A Ringhiu svaka cast do sad, ali ono sinoc je pokazatelj njegovog neznanja da odgovori uslovima na terenu. Nije znao promjenit taktiku, nije znao kako zaustavit Inter, ponovno glupiranje sa jaranom Kalinicem i moze da ljubi noge Icardiu sto mu je profulao 2 šanse i bio nogom u offsideu.
Evo da vas pitam: kao gazda kluba kupim mladu zvijezdu koja ima talenat da bude danas sutra prodata za 80 i vise mil. Zadnji idiot na klupi mi trazio nekog kalinica pa sam ga doveo. Pokazalo se da su objica bile greske tako da sam se rijesio idiota na klupi. I sad novi trener koji radi sjajan posao idalje gura tog debila Kalinica a moja zvijezda koju sam mislio prodat za godinu dvije idalje ne igra? Zasto bi trebao produžit ugovor Gattusu? Vidim da me covjek zajebaje i trosi mi novac jer mi opada cijena igraca kojeg sam mislio prodat. Opada jer kreten gura tog nekog Kalinica za kojeg sam se zajebo sto sam ga uopce doveo na ljeto. I sad na ljeto ne mogu prodat ni jednog. Kalinica nece niko, Silvu mogu dat za pisljivi 30 mil i neko drugi ce na tome zaradit i jos mi se vraca Bacca. I ja bi trebao da se ponosim radom Gattusa? Znaci kao gazda kluba bi mu ponudio ugovor pomocnog trenera i to je to, jer za nesto vise nije stvoren.
Ponavljam ulozili smo pare u igrace da bi ih danas sutra prodali, neki igraci su se stabilizirali, sastavljen je tim, ali jedna od glavni karika koja se mogla prodat za velike pare je upropastena od dolaska Ringhia. i to mu zamjeram.
A ovo Calejon su neke gluposti, jos mi samo on fali ovdje. Taman tandem Calejon Kalinic, i eto nas u rangu Chieva.
Jbg. slijedece godine opet EuroLeague, zalosno ali hajde. To je ipak vrh ovog kluba: izlazak u Europu
I onda zec kaze lisici....itd itd.
(04-05-2018, 03:24 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Protiv Juventusa smo bili jako dobri i trebali smo otici neporazeni. Pa sta vi ocekujete? Da Gattusso vidi buducnost i da je nepogrjesiv? Sta bi vi? Novog Fergusona?
Realno ,takav trener treba Milanu. Dovedi Milojevica iz Zvezde ili Lalatovica iz Cukarickog...radice ti za 500 hiljada godisnje ,neces morati da mu dajes 2,5 miliona na dve godine a isto ce ti pobedjivati Kaljarije ,Spalove i Atalante. Ustedi tu milku i po pa ulozi u igracki kadar. Milan treba trenera koji je u stanju pobediti Juventus i Inter. Trenera koji nece praviti amaterske greske na takvim utakmicama.
Protiv Juventusa jesmo bili dobri. Ali do kad? Do momenta kad je ubacio kalinica (gle cuda) u igru i posle toga - nula. Svaka opasnost sa nase strane je prestala ,Juventus opustio nogu i rutinski nas dotukao sa dva komada. Jucerasnju da ne komentarisemo...mucno je...
Na ove dve poslednje utakmice se ipak pokazalo da Gatuzo jos uvek nije dovoljno dozreo da bude trener Milana. Bar ne Milana koji ima visoke ambicije. Nekog potencijala ima ,ali je to jos uvek jako daleko od potrebnog nivoa.
Zato bi bilo pozeljno da se na leto dovede ozbiljan trener ,da se gleda da Gatuzo tu ostane kao asistent i da nekih 3-4 godine uci od tog nekog i posle toga samostalno preuzme ekipu. I onda mozemo dobiti ,zasto ne ,i gore pomenutog novog Fergusona. Naravno ,to se nece desiti jer uprava nema novca za ozbiljnog trenera.