I sad za ovu utakmicu, jel Gattusso kriv sto prvo poluvrijeme nismo vodili nekoliko razlike a trebali smo? Znaci fulamo previse. Totalno smo neprecizni i dekoncentrirani u napadu. Jel on kriv sto ovaj sugavi drajer skace preko nase obrane i ovaj ostaje sam i zabija gol kakav vise nikad nece zabiti? Treba smiriti strasti i prihvatiti da ne postoji savrsen trener. Pogotovo ne netko tko je se tek poceo baviti tim poslom.
I bravo Maji tz, to je to, malo proanalizirati nase vezne igrace. Plus panjina Rodriguez. Tu takodjer lezi nas najveci problem. Previse prosjecnih igraca je tu i dalje. Nazalost.
(04-09-2018, 06:20 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Kakav treci...Realno ,nama treba prvi napadac. Klase Sevcenko ,kod kojeg je svaka lopta u 16 potencijalni gol. I uz takvog ,u formaicji sa dva napadaca uparivati Kutronea i Silvu.
Pretpostavljam da ce se Silva i Cutrone ostaviti. A s kojim parama bi doveli takvog klasnog napadaca? Tko uopce od njih zeli igrati u Milanu? Volio bi ja to ali trebamo biti realni i prihvatiti surovu istinu, nismo ni u top 4 kluba u Italiji.
Ne mora to biti neki Grizman od 110 miliona. Makar uzeti nekog dokazanog na zalasku ,kao sto je Mancester uzeo Ibrahimovica na slobodan transfer ili neko sitno obestecenje ,ali nekog ko moze da zabije 20+ golova u seozni. Neka traje dve godine ,dotle ce valjda Kutrone i Silva stasati u ozbiljne napadace. Cak i da mu se da veca plata (verujem da bi se tako mogao namamiti da dodje u Milan) opet ce biti manji trosak nego kupiti nekog novog raspalog Kalinica za 25 miliona+plata.
Ja ibh i dalje uzeo Dzeku. Treba ga nagovoriti i platiti Romi što traze i dati mu 3 god ugovori. Neka odigra 2 i onda adio u Sad po novce. Top igrač, visok, zna sve, iskusan, navijač Milana.
Naš play je Hakan koji ne moze pogoditi gol, a sporiji je od mene, i uz to igra na krilu. Realno on je odigrao kao obican prosjek igrač. Suso je drugi, koji svaku loptu dirne 19 puta... Nije imao 3 dobra centaršuta za redom u zadnjih 8mj...
RR je kanta. Biglia se boji prijeći centar... Silvu opraštam jer vidno ima potencijala.
Zaključak je da je Mirabelli sjebao 200mln eura. Opraštam Contia, Kessiea, Silvu, Hakana. Ostali su sranje. Bonuccia je doveo FAssone
Romanjoli dve nedelje povredjen.
Bogomi ,Roma posteno unakazi Uefalonu sinoc. Bilo je lepo gledati smrdljivu katalonsku gamad kako se raspadaju.
Roma reportedly met Mino Raiola on Saturday to discuss a deal for Milan midfielder Giacomo Bonaventura.
https://www.football-italia.net/119755/r...tura-talks
Nekaaaaaaa!!!!
Odlicno!!!! To sam cekao. To im je ceh za sve one ukradene titule i penale. E neka i ono osjete kako je to kad te sudija pokrade u zadnjim sekundama. Prelijepo

ma nije moglo bolje. ovo ih najvise boli hahahaha
Meni se ipak povracalo, vise od igraca nego od sudije, mada je i on bio dovoljan.
Sta reci kada dva talijanska kluba deklasiraju dva najjaca svjetska kluba. Tko god da je, dobar je osjecaj.
Ne mogu njih da zalim cak i kad se ovako nesto desi. Tim koji je toliko scudetta uzeo na slican nacin ne moze nikako da zasluzi moj respekt a kamoli sazaljenje. Sto ovaj smrad Bufon nije bio covjek, pa onda javno reko da je bio go Muntarija, ali da je sudija pogrijesio. Tako rade sportske i ljudske velicine. A ne izjavljivati kako "ne bi prizno ni da je vidio kako lopta ulazi u go". I takav jedan sad nadje da moralise sudiji. Jednostavno, karma je cudo i vratilo im se za sve one situacije u kojima su pokradeni mnogi klubovi u Italiji protiv njih.