Sumnjam da postoji ikakva mrznja prema Gatuzu ovde. Vise su to neslaganja sa metodama selekcije igraca ,podlozna konstruktivnoj mada ponekad i impulsivnoj kritici. A buducnost od njega zavisi. Ako nastavi sa forsiranjem igraca koji ne zasluzuju da igraju (danas je to kalinic sutra nedajboze neko drugi) naravno da ce biti negativnih reci o tome.
Čuj to moramo plaćati ugovor, kakve su to pizdarije... Tim koji ne može otpustiti trenera jer ima platu od 2 miliona i ne treba da igra ligu šampiona osim ako mu je grupna faza razlog za slavlje kao , Milan to nije.
Rizikovali smo sa Gatuzom ali kad je već doveden i pokazao solidne rezultate treba da ostane. Ali isto tako treba biti svestan mogućnosti da on ne ispuni očekivanja sledeće sezone i ne prebaci taj nivo oko 5-6 mesta.
Mislim da nama najviše fali igrač na mestu Bilje i jak ofanzivni vezni ili krilo, koji neće igrati dobro 3 utakmice pa 3 loše kao svi koje imamo. Sa takva 2 vrhunska igrača mislim da bi nam se igra mnogo poboljšala. Asensio pitanje hoće li igrati prvu postavu dogodine to bi bila bombonica.
Odbrani ništa ne fali, talentovane napadače imamo i šteta bi bila to baciti, pogotovu Kutrone realno bolju sezonu nije mogao imati.
Slusam cijele interwiewe gattusa i ja sam razmisljanjem tog covjeka vrlo zadovoljan.
Nama trebaju 3 igraca i bit cemo za prva 3. Conti se vraca nadajmo se. A on je odlican isto.
ja bi prodao donuarumu,suso i banventuru. svi hoce ici pa nek ide u.............. nam trebaju igraca koje vole igrati za Milan.
kupio bi sa tim novcem belotti, depay ili pak onaj francuz iz marseilla kako se zove , i jak b2b u mesta bonaventure.
Eno Gatuzo kaze da je Beloti najbolji napadac kojeg je video jos od Sevcenka... A kalinic?! Srce si mu slomio sad

Sutra igraju kalinic i abate. Ja to necu gledati. Neka idu svi upm...
Susa treba ostaviti a $$$, abate i bonaventura mogu ici.
Lepo ćemo se pojebati sa Belotijem ako ga dovedemo, što bacanjem para što bacanjem Kutronea.
(04-17-2018, 12:29 PM)artand Wrote: [ -> ]ja bi prodao donuarumu,suso i banventuru. svi hoce ici pa nek ide u.............. nam trebaju igraca koje vole igrati za Milan.
kupio bi sa tim novcem belotti, depay ili pak onaj francuz iz marseilla kako se zove , i jak b2b u mesta bonaventure.
Ako zaista Uprava nema novca, onda bi ja definitivno isao na varijantu da se prodaju Suso i Bonavnetura, Donnaraumma vec sad kosta mnogo ali mislim da ce mu se samo iz godine u godinu dizat cijena...
Susa smo cekali 2,5 godine da bude ovakav igrac?? Cak ga slali i na posudbe...Jednostavno Suso u Milanu jos uvijek nije odigrao CIJELU sezonu na nekom zadovoljavajucem nivou...Sve se to svelo na max polusezonu...pitanje je kolko mozemo to jos cekati i forsirati...takodjer njegova klauzula je 40 miliona !!!...po broju minuta i ucinku u drugom dijelu sezone je medju 5 NAJGORIH krila... Ako je neko jos uvijek spremna dat 40

Jedino sto ga po meni drzi je sto ulazi u najbolje fudbalske godine i sto je igrac koji jednim potezom moze sve rijesiti
Bonaventura je dobio sve sanse svijeta u Milanu...nudili su mu da bude vodja na terenu, dali mu sansu...po meni djelimicno je vratio...takodjer nije sposoban u kontinuitetu da pruza dobre igre i vec je napunio 29... njegove najbolje fudbalske godine su upravo prosle u Milanu i mislim da je dostigao vrhunac, plus Raiola mu je manager
Ako uspju smiriti Raiolu, ja bi probao zadrzati Donnaraummu jer sigurno cemo moci vece novce zaraditi npr sljedece godine ili na zimu...
Sto se tice napadaca, ako Uprava nije u stanju da proda : Lapadulu + Baccu + Kalinica i za te pare da kupi Bellotia, onda nemam dalje sta da pricam...
@Sampinjoj i ja smo ovde pisali o tome kako su nas Montella i Uprava na pocetku sezone dosta zajebali sa svim tim ulaganjem...dobili su nas na emociju jer je poslje toliko godina neko bio spreman uloziti novce u igrace...medjutim iako je to na papiru solidno izgledalo u praksi je to bio jako los potez...pokusacu u nekim narednim postovima to i obrazloziti...meni to izgleda kao potpuno neplanski odradjeno...
Ja bih ulozio sve pare u jednog napadaca za kojeg mozes bit siguran da ce dati 20+ golova i jednog kreativnog veznog...mislim da su sve ostale pozicije dobro pokrivene. Odbranu je Rino utego i usminko, to ce jos bolje biti iduce sezone. Vezni red i realizacija su nam problem.
Napad je los jer nema kontinuitet. Stalno rotiranje ,ova dva malca kad daju gol posle toga popiju klupu 2-3 utakmice jer debilcina stavlja kalismrada da mu igra a koji realizaciju spusta ispod 10%. Za ovu sezonu duza bi bila video kompilacija njegovih promasaja iz 100% sansi nego svih golova koje je postigao ostatak ekipe. I onda kazu Gatuzo dobar trener. Nije los ,ali daleko je od dobrog. Jako daleko.