(04-21-2018, 08:37 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Je l' to jedina lopta do napadača došla od Kesija beše... Kolko se ovde pljuje po momku neverovatno.
S Borinijem vazda svaku utakmicu smo imali totalno neupotrebljivu jednu stranu terena. Kapiram Susa je hteo da kazni ali s ovim mi napadačku igru ne možemo da imamo.
Covjek je KATASTROFALAN zadnje dvije utakmice. Borini dade loptu koju je portugalski talenat (i to mirnu loptu) uspio čitavu promašiti. Naravno to ne znači da je Borini igračina.
E ako ni crveni nije dovoljan onda u pm
Nama.je Hakan pola ekipe svidjelo se to nekom.ili ne a ove zadnje utwkmice se.to najbolje vidi....Gatuza treba pod hitno otjerat nek vodi neki.drugoligaski klub jer to je njegov.domet
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Najveca sramota Milana u novijoj istoriji, apsolutno svi od strucnog staba I igraca MORAJU biti kaznjeni !
Cuj rekreativac pola ekipe. Svasta.
Jbg svidjelo se tebi ili ne mi prilike bez njega nemamo
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Bravo Mirabeli i Fasone. Bas ste pogodili sa Silvom Kalinicem i kompanijom.
Nema se meni sta svidjat ili ne svidjat ali taj tek pojma nema.
Igrali smo nikako i sa njim. Traje loša forma još od Juvea. Lik ima 3 asistencije za celu sezonu i jednako je nekonstantan ko i ostali.
Ljudi uzeše trećinu bodova na nama hahahhahah
Ako bar nešto lepe iz te 2 naše utakmice, simpatičan su klub.
Slažem se ovo je velika sramota i moraju biti kažnjeni. Izmajmunisali su se pred kraj sezone, redom igrači i Gatuzo na čelu su doveli u pitanje svoj ostanak.
Sjebo sam se prva bila remi. Potcenio sam nas jbg xD