Od Asamoe nema nista ,potpisao je juce predugovor sa Interom. On ,deVrij i jos jedan. To sa DeVrijom su lepo namestili ,sad Lacio razmislja da li da ga uopste pusti da igra zadnje kolo protiv merde ,da ne bude kao Jankulovski sto je zabio autogol Udinezeu protiv Milana 2-3 utakmice pre transfera kod nas.
Gatuzo ce dobiti otkaz 100% ako se ne plasira u Evropu , i navodno je najozbiljniji kandidat Sari iz Napolija ,s tim sto bi u tom slucaju i Mirabeli dobio otkaz i umesto njega bi u paketu sa Sarijem iz Napolija dosao Djuntoli.
Gostujemo Atalanti ,ako izgubimo a Fjorentina dobije Kaljari kod kuce, padamo na 8. mesto i ako u zadnjem kolu ne dobijemo Fjorentinu tu i ostajemo. Pobeda protiv Atalante nas i matematicki vodi u Evropu.
Ralno na sta je Milan spao, da ne mozemo biti sigurni u pobjedu protiv Atalante, kakav god tim da ima, i da zavrsimo cijelu pricu oko ove Evrope. Osma godina krize, valjda ce biti bolje iduce godine

Ako nam ijedno pojacanje bude jeftinije od 50 miliona od naredne sezone opet nema nista.
(05-12-2018, 06:41 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]Ako nam ijedno pojacanje bude jeftinije od 50 miliona od naredne sezone opet nema nista.
Moratta je bio preko 50 mil, pa je imao sez malo bolju od Kalinica ...
Silva je bio 40 mil, pa ga sad manager zeli izvan Milana, cak ne zeli ni posudbu, nego ganja prodaju...
Nama trebaju 2-3 igraca, koji imaju konstantno igranje u CL na najvisem nivou, koji svaku sez igraju pod pritiskom osvajanja bar jednog trofeja. Prosle god je dosao samo Bonucci sa takvim iskustvom...
I dalje mislim da smo se zeznuli kod Bigle I Kalinica I sto smo preplatili Mussacia I Silvu...svi ostali igraci su mladi ili tek ulaze u najbolje fudbalske godine...
Vise nam takvih igraca ne treba, mozda jos jedan...ostalo samo iskusniji igraci koji znaju sta je pritisak I pobjednicki mentalitet
Najstrasnije od svega su imena sa kojima nas povezuju...Strinic...Zaza...Politano...Falkao...Benzema...Mjuriel... To ne moze da podigne ni kvalitet klupe a kamoli startne postave...
Moje mišljenje: sacekat ove dvije utakmice, odlucit ko ce biti trener CIJELU slijedecu sezonu, i napravit tim po njegovim željama. Dosta vise debilnog natrpavanja igraca pod motom: "nek ih ima". Treba trener sam da razjasni ko mu treba na terenu i na klupi i to je to. Ja sam uvijek razmisljanja da ekipa mora biti maksimalno 25 igraca, ili 21 ako ne igras Europu. Od tih 25 je 18 ozbiljni igraca i 4 mlada koja se forsiraju i 3 mlada da treniraju sa ekipom. I kraj. Vise ti ne treba. Ako ti kao "ozbiljan" trener nisi u stanju to da izvedes aj lagano u Serie C pa tamo pravi ekipu od 40 igraca. Jer igraci moraju imati u sezoni minimum 30 utakmica optimalno 40, da se naviknu da igraju subota-srijeda-subota kostantno na visikom nivou a ne kako im se cefne.
E bitna stvar danas: sve oci uperene u Wolfsburg, ako pobijedi Hamburg ispada prvi put u Bundesligi

i najpoznatiji sat ce napokon stat.
Evo Berluskoniju sud ukinuo zabranu kandidature na javne funkcije. Vec vidim kako ovi pregovori oko vlade propadaju i idu novi izbori sa njim kao kandidatom za premijera. Kamo srece da je bilo ranije ,uvek je ulagao velike pare u Milan kad se bavio ozbiljnom politikom.
(05-12-2018, 10:38 AM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Moratta je bio preko 50 mil, pa je imao sez malo bolju od Kalinica ...
Silva je bio 40 mil, pa ga sad manager zeli izvan Milana, cak ne zeli ni posudbu, nego ganja prodaju...
Nama trebaju 2-3 igraca, koji imaju konstantno igranje u CL na najvisem nivou, koji svaku sez igraju pod pritiskom osvajanja bar jednog trofeja. Prosle god je dosao samo Bonucci sa takvim iskustvom...
I dalje mislim da smo se zeznuli kod Bigle I Kalinica I sto smo preplatili Mussacia I Silvu...svi ostali igraci su mladi ili tek ulaze u najbolje fudbalske godine...
Vise nam takvih igraca ne treba, mozda jos jedan...ostalo samo iskusniji igraci koji znaju sta je pritisak I pobjednicki mentalitet
Pa mi prosle godine nismo preplatili samo Borinija. On je jedini opravdao ocekivanja u odnosu na cijenu. I jos donekle Kesi. Ova ostala skalamerija Kalinic, Silva Turcin Rodrigez...su apsolutno preplaceni u svakom slucaju.
Nek je kakabaja turcina spomenuo ne voli ga ni naopako
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
(05-12-2018, 01:25 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Pa mi prosle godine nismo preplatili samo Borinija. On je jedini opravdao ocekivanja u odnosu na cijenu. I jos donekle Kesi. Ova ostala skalamerija Kalinic, Silva Turcin Rodrigez...su apsolutno preplaceni u svakom slucaju.
Promasio si poentu mog posta, kao Kalinic protivnicki gol, al ajde nema vezze