Pa normalno. Tako je trebao i Milan da radi. U principu tako skoro svi rade. Ne treba tu izmišljati toplu vodu. Koga su još zbog toga izbacili iz Evrope?Nije moguće da smo mi najgori. Problem je najveći što se ovi lože na neke lijeve igrače. Da ljevlji ne mogu biti.
UEFA izbacuje samo sirotinju. Zvezdu su pre koju godinu nasutirali na godinu dana zbog nekih neisplacenih plata bivsim igracima (a kao da su jedini koji imaju neke dugove) i evo sad ove iz Albanije sto su ih nabili na 10 godina zbog nekakvog namestanja utakmica. Sto nisu tako Juventusa posle onog skandala u Italiji nasutirali na 10 godina ? Ili grcke timove koji malo malo pa neko sranje...suspenduju kup ,ponavljaju utakmice ,suspenduju prvenstvo pa ga opet nastave...em sto po terenima setaju kao na divljem zapadu ,sa pistoljem za pojasom... To sto im donosi pare ,sto narod voli da gleda ,pa tv prava...to oni ne diraju...A kako (jos uvek ,pu pu ,daleko bilo) nismo u rangu sa Skenderbegom i njemu slicnima ja zbog ovoga ocekujem samo novcanu kaznu.
E jedino ako smo toliko kurate srece da bas sad odluce da prave primer i pokaznu vezbu kako se ne izbacuje samo sirotinja vec i klubovi od imena i tradicije...onda nas mogu izbaciti ,ali sumnjam da ce do toga doci...
Pozdrav dragi prijatelji.
Sezona za zaborav.
Kaze Pedula da smo Susa prodali Napoliju za 40 miliona. Daj Bože. Samo mi nije jasan taj Napoli. Koji je njihov cilj za sljedeču sezonu. Stabilizacija drugog mjesta. Ko da gledam sad će Bonaventura u Romu za jedno 30.
Za te pare - samo napred neka ga nose ,mozda se onda konacno i odstupi od sakate formacije sa jednim napadacem... Kazu danas da je novi trener Napolija ,od naredne sezone Karlo Anceloti...da je sve vec dogovoreno ,ugovor na dve godine i tako te sitnice...videcemo ima li istine u tome. Sari im ode u Celsi.
Badelj? Vi se salite? Ne kazem da je los igrac ali on da bude to pojacanje koje nam treba? Hakan, Bonaventura i Suso u normalnoj spremi i formi su puno bolji igraci od njega. Problem je kako ih motivirati. Jedini i najveci problem.
Ne bre. Badelj svakako ne kao prva opcija. Pojacanje za klupu. Zamena za Montoliva. Vrlo moguce i za Bilju obzirom kako ovaj nekad zna "igrati".A prva opcija mora biti...klasa Bonuci u najmanju ruku...
Koja je pičketina ovaj Fasone. On je kao razočaran odlukom UEFE. Čovjek sa mudima radi ono što je Galijani uradio 20.03.1991. godine. A Kinez se još ne izjašnjava vjerovatno mu prevode sa engleskog dok on kroji farmerke.
Hehehe. Iniesta uvjeren u projekat Vissei Kobe pa ode u Japan. Kakva Liga sampiona, da ova dvojica imalo mozga imaju imali bi mi i Mesija i Ronalda i Neymara sastavu.
Kinez do sutra mora poslati nekakvih 10 miliona a od njega ni traga ni glasa. Pa danje on muuuuuuuu rekao a citava Evropa se sprda sa nama.