Upravo i ja procitao. Zalosno. Tip ko fole kupio Milan a nema prebijene banke. Koje su ovo zavrzglame Boze moj.
Jedini nam je spas da nas neko otkupi sad i da se napravi nova racunica, onda bi prosli bez kazne
Ali ko je njemu dao milijardu. Hej milijardu eura. To mi nikako ne ide u glavu.
Tih 10 miliona su mu pod stavkom hitno trazeni pre nekih 3 meseca i tad je rekao da ce ih dostaviti "najkasnije za deset dana"....
Sad covek na zna sta je gore...da ostane ovaj indijanac ili da omane u isplati Eliota pa da nas ovi prodaju na aukciji u Oktobru.
Mediji su vec poceli da lesinare oko ovih nesto dobrih igraca sto imamo i vec tu krecu basne tipa "usled teske finansijske situacije Romanjoli bi mogao zavrsiti u Laciju"...
Ma ja sam siguran od onog trenutka kad je Eliot posudio onih 300miliona, amerima je novac svetinja tako da nece dopustiti nista sto ce ugroziti makar tu njihovu investiciju. A novinari moraju nesto pisati, prosle godine su nas povezivali sa nerealnim imenima, a ove vec svi idu negdje. Istina je uvijek negdje izmedju. Bicemo novcano kaznjeni, otice mozda dva igraca, po mom misljenju Suso i Donaruma koje ce uprava svjesno pustit. Ostalo zavisi od toga hocemo li dobiti kaznu na transfere...
Ne moze Eliota nista da ugrozi. Oni ce svojih 400 miliona (mislim da sa kamatom na tih 300 pozajmljenih ukupan dug iznosi negde blizu 400 miliona) da naplate kao od sale. Kupca za Milan po toj ceni uvek mozes naci.
Evo Pato se nudi Milanu. Trazi da ga dovedemo.
Pato bi nam bio ko Mesi i Ronaldo.
Ne znam da li je sve ovo istina, ali ako je, mozemo slobodno reci da nas je Berla unakazio za dobrih 10-20g. Jel bas morao prodati klub? Svi nas zajebavaju, nazivaju nas jebenom plastikom, kinezima. Stvarno nije vise ugodno. Od najjaceg svjetskog kluba otisli smo u teski prosjek. Zalosno jebote.
I naravno smece kalinic pravi problem klubu jer nece da ode. Vec je odbio ponude Lokomotive iz Moskve i Bajera iz Leverkuzena.
Navodno je Bonuci prvi izrazio zelju da spakuje kofere ako nas izbace iz jevrope.