(06-03-2018, 12:36 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Arapi ,Rusi i ostali su provereni od strane UEFA jer su vec godinama u poslu i ne kriju svoje finansije kao zmija noge (sto nije slucaj sa ovim nasim). Po pitanju tih potencijalnih investicija od gazde kluba najbolje stoje Siti i PSZ ,mislim da sam negde citao da stoje na oko 300 miliona - toliko je UEFA procenila da je vlasnik u stanju da prebaci na racune kluba u roku od odmah ako izbije neko sranje. Kod ovog naseg bi trajalo jedno 3 godine.
Upravo to...nismo mi dosli do Finansijskog Fair Play-a, mi nemamo jasan uvid u nacin finansiranja i jasan plan kako cemo zaraditi novac, a da to nije ulazak u CL...za to su krivi Kinezi i Fassone...
Ma Kinez je tu kolovodja. Eto vec dve godine (navodno) ne moze da prebaci novac zbog "ogranicenja od strane kineske vlade" ,pa jbga otac nije mu to Severna Koreja. Kako je ovaj Kinez iz Intera uvezao pare? Evo i vamo po Srbiji dolaze razne kineske firme ,kupuju svasta ,zelezaru ,putarske firme itd...I oni takodje podlezu tom zakonu da drzava mora sve to proveriti pre nego obave kupovinu ,ali sve bude gotovo za najvise nekoliko meseci. E sad ,da li ti kao Kinez u inostranstvu kupis neku firmu ili fudbalski klub pretpostavljam da nema velike razlike ,a i ako je ima sigurno nije tolika da mesec pretvara u dve godine. Odakle on te pare dovlaci i da li ih uopste ima...ko to vise zna...
Izgleda da krece rasprodaja manjinskih paketa akcija kako bi se namlatile pare.
Sad se i Rodriguez spominje da ce otic. Sjajno. Napokon nademo beka i sad cemo i njega izgubit jer ce Bayern prodat Alabu Realu za neki 90 mil€ (jer oni znaju kako se prodaje igrac), i onda od nas kupit Rodrigueza za neki pisljivi 20 mil€ (jer nasi ne znaju cijenit nase igrace), i tako ce imat lijevu stranu opet sredenu slijedeci 5 godina, a mi cemo opet lovit bekove po Perugi, Regini, Genovi, Cagliariju ili Chievu, i tako nagomilat 7 lijevi bekova od koji ni jedan k*** ne valja, a onda ih ne mozes prodat jer niko ne zeli te debile u svojoj ekipi.
Mislim ovo je smijesno sta radimo. Ja sam ocekivao da su ovi pametniji, ali izgleda da to nije slucaj. Svi nasi bivsi igraci sjajno igraju u drugim klubovima i napreduju, i bivaju prodati za 25+ mil€, a mi smo ih dali za dzaba. A kad trebamo dovest nekog ili dode za 0€ ili ga preplatimo i na kraju u minusu. Kako nismo u stanju da kazemo ne mozes dobit Bonaventuru ispod 30 mil€?
Imamo toliko dobri igraca za prodaje na kojima mozemo zaraditi novca, ali onda vidim da oni ne znaju prodavat nit kupovat. Prodat cemo za besmisleno male cifre, a kupovat cemo za ogromne milione. CUj 80 mil€ za Immobilea, pa jesu oni normalni??? Pa taj Immobile ne vrijedi ni 20 mil za mene. Jer ako je tako onda Silva mora biti 120mil€. Depay 50 mil€. Pa gdje su ti igraci bili do prije 2 godine? Nije ih niko htio, bili na rasprodaji, i sad se digli jednu sezonu i hajmo opalit cijenu. Nista po takvoj racunici Kurcone vrijedi 150 mil€ a Hakan 170 mil€.
Presmijesno kako ostale ekipe se pojacavaju za dosta manje para i prave plus u finansijama, dok mi samo sanjarimo i gledamo hoce li neka zemlja kupiti "plave kantice za pjesak" nebi li kinez dobio koji milioncic pa da nam UEFA pogleda kroz prste. Zalosno na kako niske grane smo spali. Prije u Casa Milan nisi smio uci bez minimum 50mil€ u aktovci ako zelis nekog naseg igraca.
Prije Barbare, si moraonotici u Gianino na veceru pa u via Turati 13. Casa Milan je moderna izmisljotina.
(06-04-2018, 12:57 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]a mi cemo opet lovit bekove po Perugi, Regini, Genovi, Cagliariju ili Chievu,Â
Kazu novinari da ce biti Biradji iz Fjorentine. Ispunjava dva od tri kljucna uslova. Italijan je i kurcu ne valja. Jedino sto nema preko 30 godina al jbga ,ne moze sve.
Eno na milannews stoji lijep tekst zasto Rodriguez toliko dobro igra za svicarsku za razliku kako igra kod nas. Jer tamo ucestvuje u napadu. A to kod Ringhia ne ide. Ako se sjecate ljeta prosle godine, tip je frisko dosao nama i nastavio odma da igra onako kako je naucen: da ucestvuje u ofanzivi. I sta se desilo: svi ga poceli hvalit kako je odlican bek. I onda dode RInghio i usere ga potpuno, jer kod Ringhia je bitna defanziva. Znaci bek malo ali vrlo malo ucestvuje u napadu. I tako Rodiguez od zvijezde propade. Zato i mislim da zeli da ide, da uziva u fudbalu, onom sto je nama pokazao proslo ljeto kad smo ga zavolili. Iskreno ne zelim da ga prodaju. Tip je fantastika. Presretan sam sto ga imamo, jer po prvi put mi se nikad nismo pitali koga cemo lijevo, svi su uvijek znali i trazili Rodrigueza. Sad prodat Abatea i ostavit desnu stranu Calabriji nek uziva i nek se navikne da je standardan igrac. Ali... to su samo moje puste zelje, zato mi ostaje FM18 pa tamo jos uvijek cuvam te dobre igrace, a Montoliva, Kalinica, Borinia, Susa, Bonaventuru, i Bigliu sam davni dana sutnuo iz kluba.
p.s. i da, uspio sam natjerat $rumu da sutne svog agenta hehehe eh kad bi se to u stvarnosti desilo, on bi opet postao nas miljenik. To mu je i Barone rekao: malac sutni managera i pokazi da ti je stalo do kluba i navijaca a ne do $$$$
Nije sve tako crno. Eno tracak svetla - govnolivo na putu sporazumnog raskida ugovora.
Romagnoli produzio ugovor, jebes li ga ovi ili imaju para ili se toliko zaduzuju da ce jednom sve puci. Uglavnom, ovo je dobra vijest. Tesko je naci dobrog stopera, a mi imamo dva koja smo zajedno platili 65 miliona. Te pare hoce sad za nekakvu djecu koja dvije utakmice dobre odigraju.
Eno Ronaldo trazi od Reala ugovor na 6 godina sa godisnjom platom od 75 miliona da ostane

Tako ce i pacovce za koju godinu kod nas...