Kazna je za jednu sezonu, ovu ili sljedeću.
P.S. u stvari za ovu ali UEFA još uvijek zvanično ne zna ko se je kvalifikovao jer sezona u Italiji zvanično završava 01.07.2018. godine.
The club is excluded from participating in the next UEFA club competition for which it would otherwise qualify in the next two (2) seasons (i.e. one competition in 2018/19 or 2019/20, subject to qualification).
kazna je za sljedecu lp, tj 2018/19...
Sa jednom seznom moze da se prezivi. Po pitanju egzodusa igraca. Nece ga biti. Bar ne u velikoj meri. Naravno ,odluka je i dalje cist kriminal i najcrnje bezumlje korupiranih degenericnih idiota iz uefe.
(06-27-2018, 05:29 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Sa jednom seznom moze da se prezivi. Po pitanju egzodusa igraca. Nece ga biti. Bar ne u velikoj meri. Naravno ,odluka je i dalje cist kriminal i najcrnje bezumlje korupiranih degenericnih idiota iz uefe.
mislim da ukoliko klub preuzme neko ozbiljniji i zali se da bi mi mogli proci i bez ovog, ali ovako niko ne zna cim raspolaze i ko je doticni li...
Tezak udarac za nas klub. Nadamo se da je kazna samo jedna godina. Netko veli da se igraci nemaju za sta boriti. Kako nemaju? Idemo svim snagama po to cetvrto mjesto. Imat cemo puno manje utakmica od drugih i to bi mogla biti nasa prednost.
(06-27-2018, 09:18 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Tezak udarac za nas klub. Nadamo se da je kazna samo jedna godina. Netko veli da se igraci nemaju za sta boriti. Kako nemaju? Idemo svim snagama po to cetvrto mjesto. Imat cemo puno manje utakmica od drugih i to bi mogla biti nasa prednost.
Ne ja sam govorio kad je bila.prica na 2 godine jer realno da je j sljedece zabrana zasto bi igrali i borili se kad ne mogu u evropu ovako ako ce govna iz kluba kineska otic i doci neko normalan bilo bi idealno
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Aha, sory, nisam dobro povezao. Jos sam malo sokiran svime ovime. Izbacivanje na dvije godine bila bi smrt.
(06-28-2018, 10:04 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]Cuj Halilovic.
Ovaj rok izgleda politika galijanijeva samonda ke besplatni
Sent from my SM-G955F using Tapatalk