(07-05-2018, 05:35 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Locatelliju je Milan dao sansu i da li je vratio??? On jos uvijek igra na juniorskom nivou...sve sto je odigrao u zadnjoj sezonu bilo je lose, prelose...
Kakvu sansu? Igrao je dobro jedno vreme dok je bio konstantan (onih par golova ,pobeda nad Juventusom posle dugo vremena itd)... i onda ga je Montela ,bez ikakvog razloga ,zakucao na klupu kad se Montolivo oporavio od povrede. I od tada ,Lokateli nije dobio pravu sansu. Ima tome vec vise od godinu dana...Istina ,dobije 1-2 utakmice vezano i kad napravi gresku , onda bude klupa (a slicne greske prave i Bilja i pogotovo Montolivo ,pa ne pasu klupu koliko Lokateli - jer "iskustvo" jelte ,jedino sto je bitno kod Gatuza)...
Mora dobiti sansu kao sto je mali Kalabrija dobio. Ta sansa mora da se meri mesecima. I Kalabrija je u pocetku bio nesiguran ,pravio greske ,skrivio po koji gol ,ali jbga tako deca rastu ,i onda je korak po korak dosegao neki nivo. Slicno kao i Lokateli prvi put. Jedino je Kalabrija imao srecu u nesreci da Gatuzo nije imao koga da stavi umesto njega (jer su tad svi bekovi bili polomljeni) pa je morao da mu istrpi te greske u procesu inace bi i njega zabio na klupu posle druge lose utakmice i malac nikada ne bi postigao to sto je postigao.
Mlad igrac se ne razvija tako sto ces mu dati utakmicu-dve pa ga posle toga 6 zabiti na klupu - mora konstantno da igra. Zato se obicno salju na pozajmice...jedino kod nas ih tretiraju kao smece i nize oblike zivota u odnosu na raspale ,izlizane klosare na zalascima karijera...
Da je bio los ,jeste...to stoji ,ali nije ni dobio pravu sansu da bude bolji...
Rok je istekao ,pare nisu legle ,navodno Eliot u ponedeljak preuzima klub.
(07-06-2018, 01:56 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Kakvu sansu? Igrao je dobro jedno vreme dok je bio konstantan (onih par golova ,pobeda nad Juventusom posle dugo vremena itd)... i onda ga je Montela ,bez ikakvog razloga ,zakucao na klupu kad se Montolivo oporavio od povrede. I od tada ,Lokateli nije dobio pravu sansu. Ima tome vec vise od godinu dana...Istina ,dobije 1-2 utakmice vezano i kad napravi gresku , onda bude klupa (a slicne greske prave i Bilja i pogotovo Montolivo ,pa ne pasu klupu koliko Lokateli - jer "iskustvo" jelte ,jedino sto je bitno kod Gatuza)...
Mora dobiti sansu kao sto je mali Kalabrija dobio. Ta sansa mora da se meri mesecima. I Kalabrija je u pocetku bio nesiguran ,pravio greske ,skrivio po koji gol ,ali jbga tako deca rastu ,i onda je korak po korak dosegao neki nivo. Slicno kao i Lokateli prvi put. Jedino je Kalabrija imao srecu u nesreci da Gatuzo nije imao koga da stavi umesto njega (jer su tad svi bekovi bili polomljeni) pa je morao da mu istrpi te greske u procesu inace bi i njega zabio na klupu posle druge lose utakmice i malac nikada ne bi postigao to sto je postigao.
Mlad igrac se ne razvija tako sto ces mu dati utakmicu-dve pa ga posle toga 6 zabiti na klupu - mora konstantno da igra. Zato se obicno salju na pozajmice...jedino kod nas ih tretiraju kao smece i nize oblike zivota u odnosu na raspale ,izlizane klosare na zalascima karijera...
Da je bio los ,jeste...to stoji ,ali nije ni dobio pravu sansu da bude bolji...
Slazem se da nije dobio sansu da pokaze sve sto zna, ali je i pitanje da li je zasluzio...kako god, mi ne treba da gubimo mlade igrace nego da ih vezemo za sebe, ako moze posudba da sazrije super...ali poenta mog texta je da se ne treba toliko opterecivati sa mladim igracima...ako je mlad i talentovan to nije gotov igrac...
Cristante i Verdi ce tek sad pokazati da li su zapravo oni igraci vrijednih ti para...mi smo rizikovali tako npr sa Bertolacciem i dobili veliko nista, cak ga ne mozemo koristiti ni u ovim trampama...
Dok drugi kupuju i sklapaju ekipu mi se zajebavamo po medijima sa vlasnicima kluba...svake sedmice je novi vlasnik i tu se naprosto ne zna ko zaista vodi taj klub...i kakvo je cudo sto nas je Uefa kaznila...sa ovakvim ponasanjem celinika kluba nemamo sanse ni pred sudom..
Mirabelli pocinje lagano da sere...samo prica i prica, jedini igrac koji je za 2 godine uspio prodati je Niang...sve ostalo jedno veliko nista...razumijem da nas Uefa jebe i da ne mozemo dovoditi igrace, ali mozemo prodavati...a tu ima dosta skarta kojeg se treba rijesiti i prodati...
I ova prica Gattuso ce izabrati igrace odma znas da nije tacna...tako je pricao i za Montellu prosle godine... Gattuso da je izabrao Strinica i Halilovica ???? pa to je vic godine
Ajde sto Inter, Juve, Napoli i Roma uzimaju sve sto valja ... nego sad nama Doria pokupi Jankta, Fiorentina uzme Pjacu i Pasalica...a evo vec lagano idemo prema sredini sedmog mjeseca, mislim da se ekipa okuplja za nekih 15 dana max i pocinju pripreme...mi apsoulutno nismo poceli slagati igracki kadar i praviti roster...
Sta ako ne igramo EL jednu sez? Nije je igrao ni Inter pa je izborio CL na kraju, sretno i spretno...imali su prednost igranja samo vikendima...nema vise izgovora, sve smo se naslusali, tako da mi se pocinju gaditi pomalo ova dvojica iz Uprave, a tek su stigli
A cime da se "opterecujemo"? Ja bih prvi voleo da imamo sve dobre igrace ,ali nemamo. E kad imas mladog igraca i raspalu ragu tipa Montolivo ,naravno da ces kao navijac biti razocaran ili besan sto se forsira ovaj drugi za kojeg ceo svet zna da od njega nema nista...a mlad igrac...niko ne kaze da ce biti neka klasa ali daj da igra umesto ove rage...svi ti koje pominjete a koje smo izgubili - izgubili smo ih jer su umesto njih igrali razni Montolivi i ostale propale drtine ,ko je vec bio prisutan u njihovo vreme ,a koji su svojim "igrama" doneli jedno veliko NISTA...hajde da nam se to vise ne ponavlja... Smatram da u ovoj situaciji klub treba da se fokusira na mlade igrace koje ima a ne da fura razjebane ,istrosene olupine...
Ovaj Kinez je klub izgubio ,sad samo ostaje da se vidi hoce li Eliot voditi Milan ili ce ga preprodati...Mirabelija bi valjalo sto pre otpustiti...ovo sto radi u poslednje vreme je nedopustivo...
Sto se ovih "pojacanja" tice ,Jankto i Pasalic nisu nikakav gubitak...neka ih sto dalje od Milana...Pjaca djene/djene ,ali kad je onomad izabrao Juventus iako je znao da ce tamo propasti...ko jebe i njega, neka i to prokleto ,smrdljivo pseto bude sto dalje od Milana...sad on ne treba nama...
I ne zaboravite da se prelazni rok ove sezone zavrsava negde polovinom avgusta (dan pre pocetka prve utakmice u sezoni) ,tako da vremena za sklapanje ekipe ima sve manje i manje...
Acerbi u Lazio za 12 miliona a Papadopulus u Arsenal za 20 Mil
E nek mi jos samo neko kaze da Galliani radi odlican posao
Mi smo tu dvojici poklonili za 0€. A drugi zarađuju.
Rocco Commisso remains hopeful of securing a deal to buy Milan, although he admits he is ‘not in control’ of the situation.
The Rossoneri remain in the midst of an ownership crisis, with current owner Yonghong Li having missed numerous deadlines over repayments but clinging onto power.
And with Elliott Management, the firm Li owes, now seemingly in control of affairs at the San Siro, Commisso faces a tough task if he is to acquire the seven-time European champions.
“I need to be wary of what I say because most of these negotiations are private,” Commisso told Gazzetta dello Sport.
“I want to close this deal, but we are still not there. We were extremely close to signing a pre-agreement.
“Am I confident? I’m not in control of the result.”
Commisso admitted that negotiations have become ‘complicated,’ although he still views Li as President despite his predicament.
“Is everything more complicated? It probably is.
“We don’t know what path Mr Li will take with Mr Singer. It’s difficult to predict how things will conclude.
“Until someone tells me otherwise, I think that Milanis still in the hands of Li.
“It will probably have to go before a court, but right now he is the owner.”
The Italo-American businessman also admitted he is Juventus fan.
“I have the money, I know sport well, I was a Juventino, but Juve are going very well don’t need me.
“I will have to put in a lot of work. I won’t arrive in Italy thinking I already know everything or more than other people who have spent a long time there.
“I need to study, but I am someone who learns quickly.”
Commisso revealed his admiration for Milan Coach Rino Gattuso and sees similarities between them.
“I like him a lot. When I played on the pitch for ColumbiaI was like him.
“Well, I definitely wasn’t as good, but I was very physical and we are also both Calabrian.
“I have heard that I could be the only Italian emigrant owner in Serie A, if it ever happens.
“I want Italian football to have success and I don’t want to see the national team out of the World Cup.”
Ovi se ne sale ,sutra ce da zaplene klub.
Karate Kid je izgubio klub. Nije mi jasno zašto gluperda nije ranije prodao klub.
Eliot će da počisti trenutni menadžment i da postavi svoje direktore. Čak će i biti nekog budžeta za transfere, spominje se oko 150 miliona evra.