Mirabeli navodno danas dobija otkaz.
Sari navodno zeli Rejnu u Celsiju kao zamenu za Kurtou koji odlazi u Real i spreman je da plati 7-8 miliona za njega.
(07-23-2018, 12:22 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Inace PR-ovi Reala Barselone A.Madrida i ostalih ne izlaze iz sala za press ogradjujuci se od svojih igraca.
Frankovci su to. Realan odgovor znas i sam ne pravi se naivan.
Gandini se navodno vraca ,ali tacna funkcija jos nije poznata.
Guys, no politics is allowed, no personal insults either. The level of forum activity is low, if anybody wants to cause it to fall further by making people leave or whatever you are making it not worth it for me to keep it going. That's partially why I am 'slow' with bans. Either stay here and talk about football and Milan or let me know to close the forum. It is much easier for me to maintain the front page instead of the forum.
Evo Braida se mozda vraca kao i Maldini. Ovo su super vijesti. Leonardo je usrao motku ali pljuvati cemo ga, istovremeno se nadati da ce uspjeti nesto smuckati. Za razliku od ovog prethodnog dvojca ima nesto Milaniste u njemu
Mediji u italiji pisu da je sari ponudio 9 miliona funti za reinu, ako je istina posao desetljeca
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
vracanje maldinije bio bi super. nadamo se..
BonaBona se vraca u Juve. Poslije jedne sezone i kapitenske trake, tip je spreman se vratit u Juve hahahaha ovo je neka dobra satira u Milanu
Evo i drugi idiot dobio nogu. Sad slijedi zajebani dio. Ako su ovi amerikanci ozbiljni morat ce.smijeniti Rinu. Naravno samo za vrhunsko trenersko ime. Jebavat cu im mater zbog toga, kao navijac ali nadati se je da ce mu ponuditi nesto adekvatno u klubu i da ce Rino to prihvatiti. Bilo bi nelogicno sa njegove strane da bilo sta prihvati u klubu ali on je bio takav igrac. Nelogican.
When politics is not allowed the politics type reaction to it is not allowed either. I will try to keep an eye on things.
Why is there a 'Balkan' thread on so many sites and forums? You guys have more in common with each other than not, whether anybody accepts it or not is irrelevant. The past and 90s must be learning history for the new generation not a fighting cause.
Keep it on Milan and football.