Opet idu spekulacije oko Kontea ,navodno ga je Leonardo kontaktirao i dobio "pozitivan odgovor" (sta god to znacilo) ,ali treba jos "nekoliko meseci" da Konte "razresi situaciju sa Celsijem".
Rino je vec dobio nogu ali ne zeli dati otkaz. Zamijenit ce ga juventino Conte, koji ce dici sidro cim zagusti kao i ovo govno bonucci.
ako uspije Leo Juda mijenjati bonuccia za caldaru treba mu dici spomenik
(07-24-2018, 11:27 PM)mrki Wrote: [ -> ]Rino je vec dobio nogu ali ne zeli dati otkaz. Zamijenit ce ga juventino Conte, koji ce dici sidro cim zagusti kao i ovo govno bonucci.
ako uspije Leo Juda mijenjati bonuccia za caldaru treba mu dici spomenik
i skoro je uspeo.... ceka se official statementÂ
bonucci plus 10m = caldara
(07-24-2018, 03:40 PM)reza Wrote: [ -> ]When politics is not allowed the politics type reaction to it is not allowed either. I will try to keep an eye on things. Â
Why is there a 'Balkan' thread on so many sites and forums? You guys have more in common with each other than not, whether anybody accepts it or not is irrelevant. The past and 90s must be learning history for the new generation not a fighting cause.
Keep it on Milan and football.
are we allowed to discuss on German Racism against Mesut Özil :

thats not Balkans
Caldara - BonaBona odma potpisat. To bi bio pravi deal. Ali izgleda nece Caldara kod nas.
A Higuaina nek daju Romi. Iovako ih je Barca zajebala za Malcoma. Eto im sad Higuain a nama daj pjetla Bellotia
I naravno Conte kao trener. Kakav ba Ringhio, tip pojma nema. Evo sad ce te vidjet u Americi kolko je strucan.
Za ovo svaka cast novoj upravi
Jebiga greske su sastavni dio posla. Mada od 1997 pa prema ovamo mi smo osvojili jos dva puta ligu sampiona a oni nijednom te je taj sto je doveo Zidana izbacen iz fudbala a Braida je u Barceloni. Sad da li je pogrijesio...
Sad je u spekulacijama umesto Caldare u igri Benatia...tako ce se nekako i zavrsiti... Njima Bonuci nama Benatia...
Mozda i od Iguaina nista jer je Juventus navodno rekao Celsiju da moze dobiti Ruganija samo u paketu sa Iguainom, da iskesira za obojicu ili nista od posla.
Znaci Leonardo 2.0. Hajde vidjet cemo. Za sada vise minus nego plus (cisto navijacki ali vidjet cemo uskoro).
Leo im lagano rekao: bez Caldare nemojte uopce razmisljat o Bonuciju. Znaci ako ga zelite nazad, Caldara mora biti ukljucen u transfer. Drugacije ne moze.
Odlicno. Rekao sam, sto se mene tice, nek ih zamjene i mi njima 10 mil ako treba. Ali Higuaina ni posto ne dovozit. To smece nam ne treba