(07-29-2018, 09:07 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Na sta smo mi spali kad se molimo i nadamo da nam Juventus prepusti rezervne i stare igrace.
Sta ispali i ostade ziv?? Pratis li desavanja oko ovih pregovora???
Ko tu koga moli??? Ko je rezerva ??? Higuain - 31 god, Bonnuci - 31 god ili ako ti je draze Kalinic - 30 god...
Chelsea je vcrs ponudio 55 miliona + Moratta za Rugania i Higuaina...ako je istina i ako Juve ne prihvati onda su gori od Mirabellia

Ma opet ce nas Juventus nasamarit. Prije par godina nam prodali raspalog Matrija za 12 mil. I eto sad ce nam uzet Bonucija besplatno i jos cemo mi njima platit 20 mil da im skinemo Higuaina sa platne liste. A Higuian ce kod nas preuzet malo jaci ugovor od Bonucija. Znaci sve u svemu: mi izgubili 20 mil, ostali bez odbrambenog, doveli debila u napad koji ce oduzet poziciju Kutroneu, i idalje cemo trosit 15 mil godisnje na ugovor jednom Over30. A sa deuge strane Juve dobio odbrambenog, 20 miliona, rijesio se teÅ¡kog ugovora da isprave racunicu rad CR7 a Bonuciju ce ponudit slabi ugovor posto on "želi" nazad.Â
Žalosno na kako niske grane smo spali. Bas sto neko rece mi se moljackamo sa Juventusom.
Higuain im NE TREBA!!!! On im je na "daj Å¡ta daÅ¡" listi, i tako i treba da se ponaÅ¡amo. Evo ti ovoliko i kraj. Ako hoces uzmi ako ne, onda nek vam stoji na platnoj listi. Juventusa Higuain kosta mnogo na platnoj listi i oni moraju da ga se rijese. I upravo to moramo da odigramo. Cuj mi moljackamo za Higuaina. Pa mi nase igrace poklanjamo drugima samo da ih se rijesimo.Â
Ogroman minus trenutnoj upravi. Ovako se to ne radi. Kod Fassonea nije bilo ovoliko razvlacenja. Hocemo to, evo ti pare, cao. Za 2 dana gotova stvar. Kolko god bili losi, bili su i gospoda koju nisi mogao ovako zajebavat. Sjetite se sage oko $rume. Decko ides na tribine godinu dana pa slijedece sezone idi gdje ti je volja. I ovaj potpise, i to mu u ugovoru izbrisu klauzulu za otkup. Kazem ti, Mirabelli bi ovima lagano rekao Bonuci za Caldaru i kraj. Bez toga nema dogovora. A Higuain 25 mil i kraj price. Necete, trazite si novog kupca. Kad se uozbiljite javite se.
Najlakse je trositi pare koje nemas. Slazem se da nama ne treba Higuain. Nama treba Mpabe.
Sta ce nam Mbape? Da ga Gatuzo nabije na klupu jerbo "neiskusan je" ,nema godina ,ne valja zuriti sa minutima da ga "ne preopteretimo" i da fura kalinica ispred njega?
To sto ti i slicni mislite da je neko nezasluzeno nabijen na klupu ne znaci da je to pogresno. Otprilike to je neko vase licno misljenje zasnovano na animozitetima.
(07-30-2018, 11:56 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]To sto ti i slicni mislite da je neko nezasluzeno nabijen na klupu ne znaci da je to pogresno. Otprilike to je neko vase licno misljenje zasnovano na animozitetima.
Ako je on zasluzeno bio na klupi cime je kloc kalinic zasluzio.ds igra....selektor ga otjera kuci ljudi naprave najveci uspijeh i historiji
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Niti sam Gatuso niti vodim treninge. Mogu ti reci da Silva nije pokazao nista vise od Kalinica cak se moze reci i manje. Bar u onom dijelu koji sam ja vidio.
Doduse obojicu smatram poluigracima.
Tvoje znanje o procjeni igraca nam je svima.jako dobro poznato
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Jebiga nije svako tako sposoban kao ti. Ovaj misli da je Simeone sta ti misli da si? Pa da se slozimo.
U principu moje misljenje se poklapa sa dvojicom bivsih vrhunskih fubalera, a tvoje sa par sposobnih sa foruma.
To "poklapanje misljenja" je i jedan od razloga zasto do zadnjeg kola strepimo za 6. mesto na tabeli.
Elem ,nadam se da ce se uskoro resiti ova "juventus saga"...ode nam ceo prelazni rok na to...