antonini je los ali je bonera na lijevom beku 100 puta gori....
leptir.....kako bi ti reagirao na primjer da si navijac juventusa koji je za mela dao 20 milijuna i placu ko i flamini ima? mi smo bar flaminija doveli besplatno....
Hvala na sastavu, mene ne smeta lijevi bek, nek stavi kog god hoce, ali gattuso-ambrosini?!? Strasno.
Flamini je i dobio tako veliku platu iz razloga sto je dosao kao slobodan igrač.
Bonera idi u sto p m , kad njega vidim u sastavu mrak mi na očima cijeli dan
Vezni red neću ni komentirati vec 10 godina gledam ovo Ambrosini-Gattuso-Sedorf iako ovaj zadnji nece igrat veceras
Vjerujem u pobjedu ali i meni isto pada mrak na oči kad vidim naš vezni red. Lazio ima jače igrače u sredini od nas. Ne znam, čudno mi sve. Toliko igrača došlo a mi i dalje igramo sa ovim starim istrošenim igračima. Vezni red nam je uvjerljivo najslabija karika i zbog tog ćemo izgubiti najviše bodova.
Gatuso ima 4 000 000 E???? Jao moj Bože!!! Isto kao Silva???? Ma neću se živcirati, biće bolje.
Urby triba umisto Bonere igrat i Nocerino umisto Ambrosinia ili Gatussa svejedno je.Sve drugo je dobro.
po meni i aquilani i nocerino trebaju startati umjesto ovih djedova ili ako je aquilani nespreman i što već onda van bommel, a na lijevom beku može i cassano samo ne bonera
@dejo ,konkretno ovakve situacije su se često dešavale i prošle sezone sa sastavom i to je jedan od najvećih razloga što Allegrija ne smatram nekim vrhunskim trenerom.
Popišam se na Boneru,već sam to rekao toliko puta da se sam sebi gadim,treba mu zabranit igrat nogomet,a vezni red,mislim kad su bili u najboljim danima Rino i Ambro nisu mogli skupa a kamoli danas kad više ne mogu.
Pa jebem mu mater,odmah od prvog kola moram pizdit na živce zbog sastava,prestrašnooo
(09-09-2011, 03:55 PM)deejaysale Wrote: [ -> ]@dejo ,konkretno ovakve situacije su se često dešavale i prošle sezone sa sastavom i to je jedan od najvećih razloga što Allegrija ne smatram nekim vrhunskim trenerom.
Popišam se na Boneru,već sam to rekao toliko puta da se sam sebi gadim,treba mu zabranit igrat nogomet,a vezni red,mislim kad su bili u najboljim danima Rino i Ambro nisu mogli skupa a kamoli danas kad više ne mogu.
Pa jebem mu mater,odmah od prvog kola moram pizdit na živce zbog sastava,prestrašnooo
bezveze gubis zivce...to su samo novinarska nagadjanja ko ce igrat....vidit cemo u 20.30 sastav pa onda komentirat....
još nema službenih sastava tako da osim Maxa niko nezna ko će početi, ali lijevi bek će svakako biti problem jer istrčao bonera ili antonini isti qrac.
U veznom redu mora dati šansu ili Aquamanu ili nocerinu, pa neće mu valjda bomel-gatuzo-ambro igrati, KPB bi jedini trebao biti siguran, a i u napadu čitam da bi mogao cassano početi.
iskreno malo me strah ove utakmice, bitno je da se uđe u sezonu sa pobjedom, a lazio nam u zadnje vrijeme pravi dosta problema, a nekad su bili redovne mušterije, plus dosta su se i pojačali.
težak nas raspored čeka na samom početku sezone, poslije ove barsa u gostima u LP, pa gostovanje napoliu, pa čekamo udinese, onda jedna lakša utakmica sa cesenom pa gostovanje juventusu, samo da nebude ozljeda.
Idemo po sve moguće kante ove sezone, FORZA MILAN
ove sezone ne igram ovu Prediction League, da i drugi imaju šansu

daj ne zajebaji nego igraj