(08-04-2018, 10:24 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Ma znam da se zezas Maji. Uredu je. Al upravo ovo zadnje sto govoris, se slazem. 2 sedmice a moramo prodat barem 6 igraca, a nemamo ni jedne jedine ponude. E jel sad kontas kakve mi skart igrace dovodimo? Potrosimo na njih para i para i kasnije ih nece niko. E tu mi gubimo FFP novac. Al haj, nadat se da neato urade po tom pitanju
I ko je kriv za to?!? Leonardo, Gattuso ili oni prije???
Maldini bi trebao biti ili potpredsjednik kluba ili zamjenik Leonardu..sportski direktor ne moze da bude jer nije kvalificiran za to...Najdalje do sredine sedmice bi trebao poceti raditi u novog Upravi...
Leonardo je zaista kontaktirao Lazio, da vidi njihove uslove za SMS...Sportmediasat pise da se nakon toga zaputio za Pariz gdje bi veceras otpoceo pregovore sa Rabiotom...navodno je jos uvijek u sjajnim odnosima sa upravom PSG-a...
U petak su imali sastanak sa Berardom i njegovim agentom...Leo je stavio svoju prvu ponudu i vec sutra ocekuje kontretne odgovore...navodno su Inter i Chelsea isto ponudili dobre uslove za Berarda, ali Milan je u prednosti radi Leonarda...ima dobre veze sa njegovim agentom/ocem...to je sve izvjestila Gazetta...
Pregovori oko prodaje Kalinica ce nastavljaju cim se vrati iz SAD-a, tj. sutra....
Zavrsili smo turneju u Americi..pobjeda, poraz i remi... Romagnoli i Chakanonglu najbolje ocjenjeni igraci....Locatelli, Borini i Halilovic najgore ocjenjeni igraci...
Tesko primamo golove, to je dobro,ali nam je isto tako realizacija losa...takodjer najvise poteskoca imamo u veznom redu ponovo...Hakan se ponovo vratio u vezni red, tacnije LM, ali to sada (bar zasada) izgleda bolje nego kod Montellle...Mada se meni ne svidja njega stavljati tako daleko od gola...to je moj minus Gattusu...
Locatelii, stvarno los...eto najvise minuta je imao na turneji, ali to zaista izgleda lose i bez ikakve volje...treba mu naci klub za posudbu, pa da vidimo da li je uopste kalibar...Bertolacci moze biti dobar samo na treniznima, kada dobije priliku sav se pogubi...stvarno nedorastao igrac za Milan...
Nama je potreban jedan top kalibar u veznom redu, koji moze da iznese vise pozicija npr LM i DM, takodjer jos uvijek nemamo zamjenu za Kessie...opet ce proci trasfer period,a mi se necemo pojacati u veznom redu...steta...
Sa ovim veznim redom, bas kao sto je @Sampinjon pisao nemamo sta da trazimo...na 3 fronta ovaj vezni red nije u stanju da odigra kvalitetno u kontinuitetu...i stalno cemo imati te padove u igri zbog toga...ili potpuno nam osjeku napad ili je odbrana preopterecena...i jedno i drugog zbog nekvalitetnog veznog reda