Maji nisam ja ni jednom rekao da maldinia i lea treba otjerat, naprotiv, super posao rade. Ali oni su sportski direktori, znaci znaju kakav igrac nam treba. Al nama treba uz njih i jedan maher u pregovaranju, neko ko zna kako spustit cijenu. Jer nji dvojica to ne znaju. Pa mi ako ovako nastavimo necemo ni slijedece godine proci FFP. 20 mil Kessie, 36 mil Higuain, a prodajemo Silvu za 20 i oficijelno gubimo 20 mil. I sad bi jos i Bakayoka stavili na tu listu za slijedece ljeto za 30-35. Pa ne ide to tako
Najludje od svega je sto ce da prodaju Silvu za 20 i onda ce da iskesiraju 25-30 za smrdljivog Zazu.
Jebe se meni za njega ali 20 miliona za igrača kojeg si platio skoro 40 godinu ranije je potez koji ni najveći amater ne bi napravio.. Nama Juventus uvali visak u klubu za skoro 60 miliona ako oni nisu u stanju bsr 35 izvuc za talenta od 20-tak godina treba da lete iz kluba oa bio to i nedodirljivi Maldini..
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Evo Suso bi mogao u romu za pisljivih 30 miliona a kao zamjena se spominje neki anonimus iz Rusije za 25...
@Ensare Nisam ni mislio na tebe u vezi odlaska Maldinija, nego na Rosson3r ... U jednom se slazemo, a to je da nam treba sportski direktor...naravno ni jedna ekipa i Uprava ne moze bez toga...medjutim nasa Uprave se pocela formirati u pola prelaznog roka,najgori moguci trenutak...i bolje da dodje neko sposoban makar u oktobru nego neka prevara ponovo...
Moras shavatit da ja sad ne branim ovu Upravu, niti Leonarda ili Maldinia...samo pokusavam iznjeti cinjenice jer citam dosta razlicith izvora, pa da krenemo redom :
Bakayoko- kao sto si sam reko, iako ima uzasnu sezonu, nama bi bio pojacanje, Chelsea ga je doveo za 45 miliona, sad Milan pregovara da posudbu sa pravom otkupa 25-30 miliona....problem predstavlja njegova plata, u Chelsea je 6,5 miliona, pod FFP tesko da mu mozemo ponuditi istu platu
Bernard - veliko razocarenje sto nismo uspjelo dovesti dobrog igraca za 0 eura...ali njegov manager je napravio aukciju...mi smo nudli 3-3,5 miliona uz bonuse u Evertonu je dobio 6,5-7 miliona uz bonuse...sve ti je jasno...prvo sto realno nije taj kvalitet da bi mu plata bila skoro kao Higuaina...
Silva - jedni mediji pisu da je dosao za 40 miliona, drugi da je 22 miliona ( AS- spanski), kako god prosla Uprava ga je izuzetno preplatila, jer prvo ne kosta 40 miliona kvalitetom, a i pokazanim u prvih godinu dana...
Sada je Mendes trazio da ode iz kluba jer zeli vise da igra...i Milanu je tesko pregovarati kad igrac zeli da ode...AS - kaze da Milan zeli da ga posudi, bez prava otkupa, Marca tvrdi da igrac ne zeli na posudbu nego da bude proda i da je Sevilla ponudila 20 miliona...
@Rossoner svakom je jasno da cemo izgubiti mnogo novca,ali ne zbog Leonarda nego zbog Mirabellia...Mendes ga je prevario i kostao nas je previse...sad taj isti Mendes pravi problem jer ga zeli van Milana...moja je licno zelja da bude samo posudba, bez prava otkupa
Locatelli- Leonardno kaze da ga Milan zeli zadrzati ali da igrac zeli da ide i igra vise u nekom klubu...i to sad opet dovodi Milan u tesku pregovaracku situaciju...ja se licno nadam da ce biti samo posudba bez prava otkupa
Antonelii - je novi igrac Empolia, tako da sada nemamo 6 bekova nego 5, ostalo je jos da se rijesimo Abatea
Montolivo- Gattuso ga ne zeli u timu, ali on ne zeli da ode tako lako...zeli otpremninu, a ni jedan klub nije spreman platiti da ga dovedu...
Jose Mauri - navodno se pregovara sa Parmom
Suso- agent mu bio juce na razgovoru sa Romom, iako je tek obnovio ugovor sa Milanom..sada traze novu obnovu i povacanje place ili odlazak u Romu...Leonardo izjavio da ne zele da ga prodaju, jer ga smatraju glavnom polugom...
Bacca- blizu je odlaska iz Milana, medjutim ako ode i Silva mozda ostane
SMS- Leo je potvrdio da je velika njegova zelja ali da nije moguce zbog FFP da ga se dovede trenutno u Milan
Zaza- nakon odlaska Mirabellia i Fassonea uopse se vise ne pominje i dovodi u vezu sa Milanom
Maji meni je samo krivo sto i oni pustaju igrace i menadžere da se zajebaju sa klubom pa ako ces izgubit vec pare onda daj do znanja odmah svima da se ne mogu igrat sa klubom kako oni hoce, nismo mi genova mi smo jedan od najvećih klubova na svijetu i tako se moramo ponasati bez obzira na krizu
https://www.football-italia.net/125978/o...b-19-clubs
The Lega Serie B announced the calendar will be presented in Milan on Monday evening and will have 19 clubs involved rather than the usual 22.
The summer has been absolutely chaotic in Serie B, as Bari, Cesena and Avellino all went bankrupt and were unable to register for the new season.
Leonardo je izjavio da i Baka i Silva moguce da odlaze iz kluba. Ako odu... Ostaju samo Kutrone i Iguain. Apsurdno bi bilo uci u sezonu sa dva napadaca na tri fronta ,morace da se juri bar jedan napadac. Para se nema ,znaci bice to neko smece klase Zaza...mozda ne bas on imenom i prezimenom ,ali tako neki teletabis za kojeg ce nam opet neko izvuci iz dzepa 20-25 miliona.
Mozda probaju da izmajmunisu nesto sa Sasuolom oko Berardija ali bi u tom slucaju gotovo sigurno u suprotnom pravcu otisao Lokateli.
(08-10-2018, 07:52 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Leonardo je izjavio da i Baka i Silva moguce da odlaze iz kluba. Ako odu... Ostaju samo Kutrone i Iguain. Apsurdno bi bilo uci u sezonu sa dva napadaca na tri fronta ,morace da se juri bar jedan napadac. Para se nema ,znaci bice to neko smece klase Zaza...mozda ne bas on imenom i prezimenom ,ali tako neki teletabis za kojeg ce nam opet neko izvuci iz dzepa 20-25 miliona.
Mozda probaju da izmajmunisu nesto sa Sasuolom oko Berardija ali bi u tom slucaju gotovo sigurno u suprotnom pravcu otisao Lokateli.
E vidis to je meni najgore sto cemo dat mladog i perspektivnog igrača za malo para a dovesti nekog potrosenog za iste te pare ili vece.... Isto ko i prošle godine dali smo Bacu koji je po meni 3 put bolji napadac od Kalinica a doveli ovo drvo za puno vece pare
(08-10-2018, 05:05 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Maji meni je samo krivo sto i oni pustaju igrace i menadžere da se zajebaju sa klubom pa ako ces izgubit vec pare onda daj do znanja odmah svima da se ne mogu igrat sa klubom kako oni hoce, nismo mi genova mi smo jedan od najvećih klubova na svijetu i tako se moramo ponasati bez obzira na krizu
Pa svaki normalan navijac Milana ne zeli da se iko zajebaje sa ugledom kluba...Leonardo je tu 20 dana, Maldini 5...dobili su razna sranja od Mirabellia i Fassonea, koje moraju ispraviti i poboljsati ekipu...
Ako bilo ko moze svojim autoritetom i ugledom vratiti Milan gdje treba to su onda ova dvojica plus dobar sportski direktor koji se jos uvijek traga i ceka...
Pogledaj svojih par postova,to je samo pljuvanje, negativa i hejtanje...i ja bi volio da Milan bude gdje treba, ali ne moze preko noci i zato treba biti strpljiv...Elliot se bar cini jako ozbiljniji od ovih prevara Kineza...
Sky je vcrs prenjeo da su blizu dogovora sa Sevillom za Silvu, 5 miliona eura posudba, 30 miliona eura otkup...a iz Porta je placen 38 miliona...sobzirom na jako losu njegovu sezonu, ja licno smatram da je to dobar deal...
Opet ti kazem nije trebao biti prodan, jer cemo sad doci u situaciju da imamo dva napadaca ako i Bacca ode sto nema nikakve logike...trazio je da ide iz Milana...
Takodjer, Montolivo je snimljen kako sa svim svojim stvarima napusta Millanelo i nije pozvan sutra za utakmicu sa Real Madridom