(08-19-2018, 08:57 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Upravo o tome ti pricam. Ni onaj sajt ti nije nista bolji od vikipedije. Pola podataka pod pretpostavkama a ostalo proizvoljne brojke ,pogotovo kad su cene u pitanju.
Kako li samo beleze kad trener u pola utakmice prekomanduje igraca na drugu poziciju...pa nekad i trecu...Pisu mu da je igrao na sve dve ili tri? Samo onu na kojoj je poceo? Onu na kojoj je zavrsio?
Gledam ja nekad i australijsku ligu pa to ne znaci da ih volim...mada ne preporucujem... ove nase su daleko kvalitetnije... tako nekad na red dodje i turska liga...ne znaci da ih volim...ili ne volim...
I naravno odmah si zapazio undera mladog igraca koji je krilo a moze i spicu da igra.
(08-19-2018, 09:01 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Het trik u prvoj utakmici, jebes njeg daj kalinica da igra
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Silva je i previse sanse u Milanu imao. Za jadti se je da ce nastaviti zabijati i da ce ga oni sljedece godine otupitibza one pare. Daleko mu kuca od Milqna bila.
Silva nije imao sanse u milanu momku nikad nije data sansa 2 vezane utakmice nego sve na kapaljku...
Sampinjone ubica si. Ja recimo volim pogledati ponekad turski derbi ali ako nema prenosa napamet mi ne pada traziti streamove. A posto Sportklub uglavnom prenosi utakmice Besiktasa Galatasaraj i Fenera i to u terminima kad im odgovara, a ovaj Basakseher 3 ili 4 puta godisnje, cak nisam siguran ni da su imali prava one godine kada je taj mali igrao tamo, onda si morao furati streamove. A to rade zaljubljenici.
Inace imas redovno i streamove Milan primavere, ima i tamo krila koja mogu igrati centralnog napadaca. Ja ponekad i pogledam.
Nego ima li kakav talenat u australijskoj ligi. Neki koji bi mogao igrati na nekoliko pozicija.
Luciano Spaleti. Nevidjeni trener.
Ma nema Sevila 40 miliona da ga otkupi, nismo mi te srece

kod nas se igraci decenijama vuku po posudbama

Italijanska i Spanska liga su nebo i zemlja milion puta dokazano, barem na osnovu igraca koji su u Milan dolazili...Jose Mari, Javi Moreno, Torres....vjertovatno sam neke jos zaboravio.
Da vam rijesim diskusiju: nas treci napadac je Borini, ili neko iz primavere. To je Ringhio izjavio i Leonardo. Ako smo ostali sa "2" napadaca, onda mora da ima razlog. Vjerovatno Ringhiu ne treba velika lista cekanja da se nebi uznemirili ko prosle godine, pa ovako moze da gura dvojicu. A ako se kojim slucajem pokaze neko iz primavere, moce ga lagano ubacit koju utakmicu u prvi tim.
Da je Silva ostao, samo bi propao. Jer sumnjam da bi dobio sansu. Ovako tamo zabija (hattrick sinoc), i nabija cijenu. Vidjet cemo u januaru kakav je.
A merda je ispusila prvu, odlicno. I to im ga zabije Berardi

(08-20-2018, 07:39 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Da vam rijesim diskusiju: nas treci napadac je Borini, ili neko iz primavere. To je Ringhio izjavio i Leonardo. Ako smo ostali sa "2" napadaca, onda mora da ima razlog. Vjerovatno Ringhiu ne treba velika lista cekanja da se nebi uznemirili ko prosle godine, pa ovako moze da gura dvojicu. A ako se kojim slucajem pokaze neko iz primavere, moce ga lagano ubacit koju utakmicu u prvi tim.
Da je Silva ostao, samo bi propao. Jer sumnjam da bi dobio sansu. Ovako tamo zabija (hattrick sinoc), i nabija cijenu. Vidjet cemo u januaru kakav je.
A merda je ispusila prvu, odlicno. I to im ga zabije Berardi 
Upravo to...
A inter je očajno igrao, ispratio sam utakmicu; vezni red kao da nemaju, viđećemo koliko Rađa tu može da doprinese (a mislim da ne može puno). Očekujem da ćemo se tući sa Interom i Romom za 3. i 4. mjesto.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Inter je citavu proslu godinu onako igra samo sto je dobijao. Napoliju nista ne vjerujem i ocekujem pobjedu. Jebali su nas sa ovim odgadjanje jer je utakmica gotovo sigurno pripremana sa Calhanigluom ali sta je tu je. Nama trebaju 3 boda.
(08-19-2018, 09:25 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Sampinjone ubica si. Ja recimo volim pogledati ponekad turski derbi ali ako nema prenosa napamet mi ne pada traziti streamove. A posto Sportklub uglavnom prenosi utakmice Besiktasa Galatasaraj i Fenera i to u terminima kad im odgovara, a ovaj Basakseher 3 ili 4 puta godisnje, cak nisam siguran ni da su imali prava one godine kada je taj mali igrao tamo, onda si morao furati streamove. A to rade zaljubljenici.
Inace imas redovno i streamove Milan primavere, ima i tamo krila koja mogu igrati centralnog napadaca. Ja ponekad i pogledam.
Nego ima li kakav talenat u australijskoj ligi. Neki koji bi mogao igrati na nekoliko pozicija.
Ah ,pa ti polazis od pretpostavke da u svetu postoje samo Sportklub i Arenasport.