(08-20-2018, 07:39 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Da vam rijesim diskusiju: nas treci napadac je Borini, ili neko iz primavere. To je Ringhio izjavio i Leonardo. Ako smo ostali sa "2" napadaca, onda mora da ima razlog. Vjerovatno Ringhiu ne treba velika lista cekanja da se nebi uznemirili ko prosle godine, pa ovako moze da gura dvojicu. A ako se kojim slucajem pokaze neko iz primavere, moce ga lagano ubacit koju utakmicu u prvi tim.
Da je Silva ostao, samo bi propao. Jer sumnjam da bi dobio sansu. Ovako tamo zabija (hattrick sinoc), i nabija cijenu. Vidjet cemo u januaru kakav je.
A merda je ispusila prvu, odlicno. I to im ga zabije Berardi 
Gatuzo i Leonardo mogu da izjave sta hoce. I da je Kaldara treci napadac. Pitanje je koliko je ta njihova vizija kvalitetna u realnosti ako dodje na realizaciju. Borini nije napadac. Oni ce ga "pretvoriti" u napadaca ako zatreba. Znas kako kazu za tarabe i ono sto je ispisano na njima... Tako je i Montela pretvarao Hondu u beka. Svi znamo kako se to zavrsavalo.
(08-19-2018, 09:03 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]I naravno odmah si zapazio undera mladog igraca koji je krilo a moze i spicu da igra.
Ostro oko odmah zapaza igrace sa potencijalom. Kamo srece da je izvesnim personama on zapao za oko umesto npr raspalog Sose...
Ma kakvi. Svasta sam ja prosao u pokusaju pracenja Milana. Kartice i moduli seca conax i sl da bi se dobio signal Tele+ i oni drugi ( onda ih je kupiob Sky pa zakljuca onim sistemom kodiranja, ne mogu se sjetiti imena), pa victory receiver i ukucavanjenje kljuceva za Rai Africa, onda sam nabavio sky italia orginal prepaid i to placao 5 6 godina, nakon toga vise nisam mogao imati sat tanjir onda smo presli na IPTV ali tu nisam bio najzadovoljniji pa onda ide android box 2 godine. Sad sam uzeo Serie a IMG pass nije skup 49 eur ali me jebe engleski komentar. Obecali su orginal ton za italijanima komentatorima vidit cemo.
Uglavnom trenutno Tursku ligu mozes gledati na Sk i Arena ili IPTV ali to je vec patnja jer nije bas najelegantnije, buffering, ili motor na sat pa okrenuti na digiturk. Za to ti treba malo veci promjer tanjira da sve frekvencije pohvatas kako treba.
Za ovaj IPTV ili za satelit moras biti bas zajubljenik.
(08-20-2018, 11:20 AM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Ostro oko odmah zapaza igrace sa potencijalom. Kamo srece da je izvesnim personama on zapao za oko umesto npr raspalog Sose...
Zato te i pitam za australijsku ligu. Ima li kakvo ime da ga zapamtimo. Inace Roma sa Underom sve titula do titule.
Sosa je je te godine zvanicno proglasen za najboljeg igraca Turske lige.
(08-20-2018, 11:19 AM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Gatuzo i Leonardo mogu da izjave sta hoce. I da je Kaldara treci napadac. Pitanje je koliko je ta njihova vizija kvalitetna u realnosti ako dodje na realizaciju. Borini nije napadac. Oni ce ga "pretvoriti" u napadaca ako zatreba. Znas kako kazu za tarabe i ono sto je ispisano na njima... Tako je i Montela pretvarao Hondu u beka. Svi znamo kako se to zavrsavalo.
Zato Roma Napoli Lazio i Inter u svom kadru imaju bas napadace za koje znaju samo oni i koji su citi napadaci.Â
Samo da tr pitam taj Vicinius, jesi li i njega negdje gledao pa tvrdis da je bolji od Borinija.
(08-20-2018, 11:23 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]Ma kakvi. Svasta sam ja prosao u pokusaju pracenja Milana. Kartice i moduli seca conax i sl da bi se dobio signal Tele+ i oni drugi ( onda ih je kupiob Sky pa zakljuca onim sistemom kodiranja, ne mogu se sjetiti imena), pa victory receiver i ukucavanjenje kljuceva za Rai Africa, onda sam nabavio sky italia orginal prepaid i to placao 5 6 godina, nakon toga vise nisam mogao imati sat tanjir onda smo presli na IPTV ali tu nisam bio najzadovoljniji pa onda ide android box 2 godine. Sad sam uzeo Serie a IMG pass nije skup 49 eur ali me jebe engleski komentar. Obecali su orginal ton za italijanima komentatorima vidit cemo.
Uglavnom trenutno Tursku ligu mozes gledati na Sk i Arena ili IPTV ali to je vec patnja jer nije bas najelegantnije, buffering, ili motor na sat pa okrenuti na digiturk. Za to ti treba malo veci promjer tanjira da sve frekvencije pohvatas kako treba.
Za ovaj IPTV ili za satelit moras biti bas zajubljenik.
To pod uslovom da si "zakovan" za ova nasa podneblja. Prica se da postoje neki ljudi koji recimo poslovno cesce odlaze negde (radi ove diskusije neka to bude Turska). Odredjeno vreme provode recimo po hotelskim sobama ili kakav vec smestaj imaju obezbedjen ,u kojem borave tokom slobodnog vremena. Neke glasine kruze da su po tim mestima dostupne razne televizije drzave u kojoj se osoba nalazi.Â
Opet imas ljude koji odlaze na razne sub ili specijalizacije ,provode malo vise vremena (tokom aktivnog zivota tamo, jelte) po raznim zemljama ,imaju jos vise lakog (bez ovog hard core inzenjeringa gore) pristupa raznim sadrzajima nedostupnim ljudima po nekim drugim podnebljima.
Mozda ces ti misliti da se ovo odnosi na mene ,ili da se ne odnosi ,sto u sustini nije ni bitno...mozda je ovako ,mozda je onako...nikad necemo pouzdano znati...samo kazem da nekad postoji i neka sira slika...nije sve onako kako mislimo da jeste...zato se ponekad valja uzdrzati od ishitrenih napada ili osuda...jer nikad ne znamo ko je u kakvoj situaciji ili poziciji...
(08-20-2018, 11:33 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]Zato te i pitam za australijsku ligu. Ima li kakvo ime da ga zapamtimo. Inace Roma sa Underom sve titula do titule.
Sosa je je te godine zvanicno proglasen za najboljeg igraca Turske lige.
Roma nije tim koji je sposoban ili sklopljen da osvaja bilo kakve trofeje. Jedan igrac kvaliteta Under (za kojeg niko ne tvrdi da je na nivou Maradone) ne moze tu nista promeniti. Sto se Sose tice...tarabe...slovne oznake na njima...
Znaci misterija, teorija zavjere, nesto kao UEFA mafija. Hajde fino. Znaci postoji i mogucnost da je neko drugi bio u Turskoj iz nekog razloga i onda u hotelskoj sobi nedeljom pogleda Basaksehera i svojim ostrim okom ugleda malog, krilo koje moze igrati i naoadaca. I onda telefonom ili cim se vrati kuci tebe obavijewti da ima jedan mali u Basakseheru.
(08-20-2018, 11:50 AM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Roma nije tim koji je sposoban ili sklopljen da osvaja bilo kakve trofeje. Jedan igrac kvaliteta Under (za kojeg niko ne tvrdi da je na nivou Maradone) ne moze tu nista promeniti. Sto se Sose tice...tarabe...slovne oznake na njima...
Znaci Turci imaju losu fudbalsku intuiciju ali su u medicini velesila. Naucimo mi ponesto.
(08-20-2018, 11:36 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]Zato Roma Napoli Lazio i Inter u svom kadru imaju bas napadace za koje znaju samo oni i koji su citi napadaci.Â
Samo da tr pitam taj Vicinius, jesi li i njega negdje gledao pa tvrdis da je bolji od Borinija.
Da bi znao da je neko bolji od Borinija ,ne moras da ga gledas. Potrebno je samo da znas da postoji.
Na ovo gore da se ne vracamo...vec je objasnjeno...ne mozes imati tri ili cetiri Imobilea u ekipi...