(08-25-2018, 12:44 AM)huss Wrote: [ -> ]Sutra ce Borini startovati, prema vecini portala i casopisa...3, 2, 1, ospite paljbu po Rinu

Sto se mene licno tice Gattuso ima podrsku, ali sve dok ne bude stavljao Borinija u prvi 11...svaka postava bez Borinija je dobra postava...lik je kao bezglava kokos
Problem je izgleda fizicka sprema igraca koji nisu bili u Americi i nisu bili na SP istovremeno, Bakayoko ne moze 90 min, Caldara ne moze 90 min itd ...I zbog toga idu ove varijacije, Jack u vezu Borini na lijevo krilo...kao I sto sam pisao prije par dana, vjerovatnih 11:
Gigi, Calabria, Mussachio, Romagnoli, Roudrigez, Kessie, Biglia, Jack, Borini, Susu, Higuain...
I sa,remijem sam zadovoljan uz pobjedu protiv Rome kuci
Samo pobjeda dolazi u obzir.
(08-25-2018, 07:32 AM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Bakayoko ne moze 90 min,
Premijer Liga pocela nedelju dana pre Serije A. Spremaju li oni u Celsiju te igrace za nadolazecu sezonu? Trenira li se tamo ? Bakajoko je dosao tek nedavno sto znaci da je bio obuhvacen Celsijevim pripremnim "radnjama" koje su pocele ranije nego italijanske.
borini najavljen od prve, povraca mi od prvog kola, jebo li ga borini vise pa dokle, cijelu proslu sezonu smo morali trpit retarda kalinica, ovu cemo izgleda borinija
Bonaventura resio da lepo pocne ovu sezonu.
Biglia ocajan, ajd Calabriji covjek da oprosti na mladost i neiskustvo. Nadam se da ce dati sansu ovim novim pogotov ovom spancu sto ga Maldini toliko hvali.
Pa uvek se može desiti da on reši utakmicu, samo nije konstantan i nosilac igre
Plašim se kako ćemo izgurati ovu sezonu ako nam Bilja bude glavni u začetku napada, dovoljno samo da nas pritisnu i sledi predaja lopte, lik pola lopti vraća nazad.
Kako bi bilo dobro da dobijemo.
Samo ovako do kraja. Preiskusno
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Evo baksuza.. zasto se ovsko igramo nazad, koji kurac sa dobacivanjem
Sent from my Mi A1 using Tapatalk