Nek ubaci Castileja, i kraj priče. Cuj on ne smije nista naredit Susu? Pa ko je ovdje glavni, TI kao trener ili igraci???? Pa gdje ti je autoritet Ringhio? A da, imas autortitet samo kad treba zajebavat klince, a Kalinic i Suso ti jebu sve po spisku. Eto jos jedan razlog protiv Ringhia. Mourinho kad je stigao u Real je izjavio: u 10:00 pocinje trening. Ko ude na teren u 10:01 nek se odma vrati nazad u kabinu, spremi se, i napusti trening objekte. To je to. Mora se znat hierarhija u ekipi. Ti kao trener si iskustvo u ekipi, ti znas bolje od tih igrača, a ne da ti igraci stimaju taktiku kako njima odgovora (slucaj BiH reprezentacije).
Mi jucer nismo imali sredinu. Doveli smo Baku za to mjesto i njemu opet igra mrtvi Biglia. Zasto? Jel ga to planiramo prodat? Kome ces prodat mrtvog konja? Pa nisu ni kinezi budale da daju pare za tog pacijenta. Vec kessie baka i bona u sredinu i igraj. A Suso: prvo glumljenje haj na klupu. Svaka mu cast na pasovima i svemu, ali ne vracanje u odbranu je sramota
(08-26-2018, 04:52 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Pa jebemu mater ispade da nas je Spal prebio 6:0. Stvarno je steta izgubiti nakon sto vodis 2:0 ali desava se jebiga. Napoli na oko jest bio bolji od nad ali nista specijalno. Gatuso je zajebao, igraci su zajebali ali ali ako budemo imali isto bodova na kraju uz nasu pobjedu 1:0 2:1 na proljece u prednosti smo. Ultra mega giga Inter sa ultra mega giga trenerom i ultra giga pojacanjima je izgubio od mocnog Sasuolca pa je jos uvijek kandidat za titulu a mi nekako izgubismo od Napolija na strani pa smo kandidati za sta, naravno za opstanak. Roma je dobila jedva u 90 Torina u utakmici koju je mogla i izgubiti i onda su oni takodje kandidati za titulu, a mi, mi smo kandidati naravno za opstanak. Lazio je je izgubio obe i oni su kandidati za Ligu prvaka, a mi, mi smo kandidati za opstanak.
Kaka mi smo njima poklonili 3 boda, ma i 1 bod bi bio poklonjen. Pa ovo se ni Wolwerpthonu ne desi da ovako prospe 2 gola prednosti. Ovaj Napoli je povrijeden ove sezone. Izvukli su se protiv Lazia, ne znam jesi li gledao, ali Lazio je zasluzio pobjedu. I sad ovo sranje. Eto ih na 6 bodova, a nisu zasluzili da imaju ni 1. I ja bi to trebao prihvatit? Ne prihvatam jer nam zadati cilj nije 6 ili 8 mjesto na tabeli vec 3 ili 4to, a sa ovakvim zajrbancijama na terenu smo daleko od tog cilja. Ozbiljnost je vrlina veliki timova, mi smo nazalost klasa Perugie ili Chieva (izvinjavam se ovim dvijema momcadi sto ih vrijedam sto ih poredim sa Milanom)
(08-26-2018, 04:56 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Nek ubaci Castileja, i kraj priče. Cuj on ne smije nista naredit Susu? Pa ko je ovdje glavni, TI kao trener ili igraci???? Pa gdje ti je autoritet Ringhio? A da, imas autortitet samo kad treba zajebavat klince, a Kalinic i Suso ti jebu sve po spisku. Eto jos jedan razlog protiv Ringhia. Mourinho kad je stigao u Real je izjavio: u 10:00 pocinje trening. Ko ude na teren u 10:01 nek se odma vrati nazad u kabinu, spremi se, i napusti trening objekte. To je to. Mora se znat hierarhija u ekipi. Ti kao trener si iskustvo u ekipi, ti znas bolje od tih igrača, a ne da ti igraci stimaju taktiku kako njima odgovora (slucaj BiH reprezentacije).
Mi jucer nismo imali sredinu. Doveli smo Baku za to mjesto i njemu opet igra mrtvi Biglia. Zasto? Jel ga to planiramo prodat? Kome ces prodat mrtvog konja? Pa nisu ni kinezi budale da daju pare za tog pacijenta. Vec kessie baka i bona u sredinu i igraj. A Suso: prvo glumljenje haj na klupu. Svaka mu cast na pasovima i svemu, ali ne vracanje u odbranu je sramota
Najveci problem ovog Milana su Suso i Bonaventura. Dva igraca koji nista ne igraju. Poneki potez i svaka 5 utakmica. To je trebalo prodati prosle godine a ne ove.
(08-26-2018, 05:01 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Kaka mi smo njima poklonili 3 boda, ma i 1 bod bi bio poklonjen. Pa ovo se ni Wolwerpthonu ne desi da ovako prospe 2 gola prednosti. Ovaj Napoli je povrijeden ove sezone. Izvukli su se protiv Lazia, ne znam jesi li gledao, ali Lazio je zasluzio pobjedu. I sad ovo sranje. Eto ih na 6 bodova, a nisu zasluzili da imaju ni 1. I ja bi to trebao prihvatit? Ne prihvatam jer nam zadati cilj nije 6 ili 8 mjesto na tabeli vec 3 ili 4to, a sa ovakvim zajrbancijama na terenu smo daleko od tog cilja. Ozbiljnost je vrlina veliki timova, mi smo nazalost klasa Perugie ili Chieva (izvinjavam se ovim dvijema momcadi sto ih vrijedam sto ih poredim sa Milanom)
Naravno da smo poklonili. Ali nista toliko strasno nije bilo. Izgubili smo glupo 3 boda na gostovanju u Napulju. I to je to.
Naravno problem je sto su ona dvojicq mazluma produzili Donarumu za 6 i brata za 1 milion po sezoni.
Nije problem niti strasno izgubiti u Napulju ili bilo gde. Problem je u prikazanoj "igri". Onako se ne moze u LS.
Fenomenalni Spaleti i nevjerovatni Inter.
(08-26-2018, 09:34 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Fenomenalni Spaleti i nevjerovatni Inter.
Hahahaha ovo mi je ublazilo gubitak u Napoliu. Lijepo je gledat Milan da pobjeduje, al jos ljepse kad merda gubi hahaha
Možda i bolje što nas je ovakav poraz spucao odma na startu, da se opamete i da se spuste očekivanja malo. Ova igra nazad je okej da se proba 3-4 puta tokom utakmice, kao kod drugog gola kad smo to odlično uradili, a ne svaki ubogi napad da krene od nazad tako, uplašeno. Pa Spal bi nas pročitao. Viđećemo kako će to da izgleda protiv Rome, ali ako bude ista priča zahvaliti se Rinu dok smo na vrijeme!
Sledeće kolo bi Reina trebao da počne.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Lepo je kad merda propada ,ali oni tako fenomalni sa tim neverovatnim Spaletijem igraju Ligu Sampiona i imaju vise bodova od nas ove sezone...