Mene zanima ono sutra u 13h sta cemo mi dobiti

U drugom smo sesiru, ali prolaz ne smije biti u pitanju. Trebamo ovo jednom osvojiti, to je jedini trofej koji nemamo. Treba li dodatni motiv?

Ma neka bolan Sampion, neka ih sa Messijem. A jos vamo Delle Ali i Mr. Kane hehehe zgazit ce ih.
Koga god danas da dobijem moramo imat motiv pobjede. Pojacali smo se dobro ove sezone i polufinale ne smije da bude u pitanju.
Ja sam nazalost u avionu u to doba, tako da ima da se iznendim kad sletim
A ovo veceras, navodno Ringhio hoce da izvede istu postavu samo Hakan mjesto Borinia???? Oj zalosti.
Ne znam ,bilo bi lepo da doguramo tako daleko ,ali ekipa nam je i dalje previse slaba za ozbiljno nadmetanje u Evropi. Koliko mozemo ,ponajvise ce zavisiti od zreba posle grupne faze. Tu su vec Sevilja ,Arsenal i Celsi...doci ce i jake bagre iz Lige Sampiona...
Sto se ovih grupa danas tice ,mislim da bi najteza bila Celsi ,Bordo i Rendzers ,a najlaksa Anderleht ,Dinamo Zagreb i sjajni Dudelanz.
Evo bas gledam otkud oni tu i kakvim cudom su se plasirali...prvo su nakantali nekakvu Dritu ,nemam pojma sta je to ,a kasnije bogomi izbacise poljsku Legiju i rumunski Kluz ...to su za njih ozbiljne ekipe...izgleda se i u Luksemburgu poceo igrati fudbal :O
Olimpijakos ,Betis i Dudelanz. Milsim da prolaz ne bi smeo doci u pitanje.
Veceras naravno prvo pobediti Romu.
Isti sastav kao protiv Napolija ,samo Hakan umesto Borinija.
Jebem te Bonaventura tupkasta.
Samo se pitam bil se ovo svirao Offside da je to bio prvi gol CR7 za Juve???? Sramota italianskog fudbala se nastavlja....
Bogomi sve osim 0 bodova iz ove utakmice za Romu bi bilo apsolutno nezasluzeno...
SUSO NON SI TOCCA!!!!
Niko nolad ne smije izbacit Susa. To je vise toliko dosadna igra sa njegove strane, samo sut i sut. A cijela igra Milana je za k.... ovo je uzasno. Pa bolan ovim idiotima Atalanta nabije 3 gola, mi jedva jedan zabijemo. I to veznjak. Hahahaha al dobro sad ce opet Ringhio da smo imali grintu, falilo nam je karaktera pred golom, nisu bili dobri u zavrsnici, naravno on je kriv i zeli odma odgovor od ekipe, vec na slijedecoj utakmici, jer ovako ne moze vise... bla bla bla bla
Ja mogu samo reci:
Nova sezona, ista govna, novo pakovanje.
Nista se ovdje nije promjenilo.