@Ensar Nije problem samo offside...jucerasnje sudjenje je bilo jako lose...cistu ruku Nzonzia "ne vidi" treba mu Var, a Bonaventuri svira ruku u gol sansi umjesto da pusti pa da Var presudi (na usporenom snimku Jack je igrao stomakom) I ostalih dosta sitnih prekrsaja nije svirao..sansa za Dzeku nakon izgubljene lopte Pipita, prije toga 2 faula na Higuainu ne svira ...
Maldini I Leo nakon pobjede kao djeca ??
https://www.instagram.com/p/BnKEYcVlCpa/...99uwr59owv
Pa upravo ta slika pokazuje: to je Milan.
I vjerujem da ce nji trojica imat vise uticaja na igrace, da im dodu na trening i kazu da se tako ne nastupa u Milanu
Taj "mocni" Napoli je nabio 3 gola ovom "šampionskom" Milanu u 40 minuta i okrenuo rezultat sa 0:2 na 3:2. I taj "mocni" Carletto je nasamario našeg "stručnjaka" Ringhia i razvalio ga kao beba zvečku.
Ovo veceras od Samp samo pokazuje da sam bio u pravu kad sam govorio da je Napolio dobio 6 bodova kao poklon a nisu zasluzili ni 1. A vi mi ko nesto pricate tesko gostovanje, sampionski tim bla bla bla. Ovo je samo pokazatelj koji smo mi mamlazi, i kladim se da necemo pobijediti sve 7 utakmice koje slijede. Ma daj Boze da pobijedimo 4. Nemamo mi pojma na terenu ali eto za neke od vas smo sampioni.
Napoli je najteze gostovanje osim Juventusa a dobio nas je spletom nesretnih okolnosti. Napoli ce ovu godinu zavrsiti ispod 4 mjesta, Karlo ovakvu ekipu ne moze voditi nema teorije. Ovo je slozeno za Sarrija a to nema veze sa Karlom. Napoli cemo u svakom slucaju na proljece u Milanu na San Siru dobiti 3 ili 4:0. Kao i Sampdoriju.
Milan uz malo srece lagano zavrsava na trecem mjestu, ova liga je smijesna kad pogledas koliko je Juventus ispred svih. Vec sad se svi ostali bore samo za izlaz u Evropu, a tek je nepotpuno trece kolo

Milsim, ocito je niko im se ne moze suprotstaviti sto zbog jacine sto zbog uticaja u savezu. Veceras mi je bas bilo zao onih bodova nakon sto sam odgledo Samp-Napoli. Ali eto tjesi me cinjenica da je to bilo u gostima. Ovaj Napoli je smijesno nominovati za nekakvog konkurenta Juventusu. Niko to nije trenutno, treba biti realan i nadati se da ce ovi Ameri dovesti sljedece godine 2-3 istinski vrhunska igraca pa da ih pokusamo hvatati. U suprotnom ce ova liga postati prava smijurija, jer Napoli i Roma nikad nisu bili niti ce biti dostojni konkurenti Juventusu.
Da kazem isto to.
Ne postoji ozbiljan projekat koji bi mogao da parira Juventusu. Roma to nikad nije ni bila (od kad su je preuzeli Ameri) niti ce ikada biti. Te price o njihovim "sampionskim ambicijama" su njihove sopstvene bajke i basne za lakoverne navijace...
Napoli verujem da se iskreno trudi ali nije to na dovoljno visokom nivou...
Za nas i merdu...presmesno je i govoriti...Videcemo kuda plovi ovaj Eliotov brod ,ali bez ozbiljnih ( i tu mislim stvarno stvarno ozbiljnih ,klasa Mbape ,Nejmar i slicno ) pojacanja...na presmesnom ce i ostati...
Ja se nekako najvise plasim te "Roma" sudbine... Da ne dodje neki vlasnik koji ce se zadovoljiti onim cime se Roma trenutno zadovoljava... bitisanjem u nistavilu ,bez ikakve realne sanse ili ambicije da se osvoji neki trofej (osim mozda kupa jednom u 7-8 godina)...
Samo sa jednom velikom razlikom u odnosu na ostale, Milan ima najveći potencijal da parira Juventusu. Počevši od istorije i tradicije, pa do marketinškog potencijala. Juventus nije počeo dominirati odjednom, već su projekat i strategiju počeli prije 10ako godina.
Prvi preduslov je sopstveni stadion pa onda sve ostalo. Ulaganja u velika imena, ako nema podloge da se profit uveća, počevši prije svega od stadiona koji bi generisao veće prihode, su uzaludna.
Ko prvi to shvati pa krene koracima Juventusa ima najveće šanse da ugrabi što veći dio kolača.
Što se tiče utakmice sa Romom, ne znam da li je iko primijetio koliko je Cristante bio očajno loš.
Dobro je što su svi konkurenti kiksali, i vidi se da je početak sezone, gdje su velike oscilacije kod svih. Ono što raduje je da Milan, za razliku od prethodnih sezone, ove počinje mnogo agresivnije i sigurnije.
Novom stadionu mozemo eventualno da se nadamo od narednog vlasnika. Sve zavisi ko preuzme klub od Eliota.
Kao sto sam pisao prije pocetka sezone, vrlo je upitno da li ce Cristante uspjeti u Romi, Verdi u Napoliu...jednostavno to su igraci koji nisu navikli na pritisak u vecim timovima...Locatelli jos nije postao redovan u Sassulu, valjda hoce...
De Sciglia niko i ne spominje vise ozbiljno u Juventusu, Darmian je davno prestao biti ozbiljan igrac...
Jedino trebamo patiti za Abumeyangom, ako mene pitate