Evo ja sam prozvao pipitu da je panjina. Pritom sam mislio na proslost odn silne promasaje za repku i Real. U Italiji? Jedan od najboljih napadaca, mozda i najbolji. Tu nema dileme.
Moze ovaj Milan u prva 4, pogotovo ako dovedu Rabiota ili nekog dobrog veznog na zimu. Nije Juve dukpio 15 igrača nego je gradio ekipu, stadion, marketing. Tako ce i Milan.
Rino je zajebao jedino sto je Bigliu izvadio u Napulju, sve drugo je ok. Nije on kriv sto je Suso polovican igrač, sto je Biglia zapravo los transfer bio, sto Hakan promasi zadnji pas, sut i centarsut, sto nema prave zamjene na klupi.
Sa Caldarom i Contiem ce to biti jos bolje.
Romagnoli, Caldara, Conti, Dollar, KEssie, Hakan, Higuain... Ima tu igrača. Nije bas tako crno kako neki kazu, po meni.
Nama nedostaje pravi lijevi vezni, play i desno krilo koje ide 1 na 1.
Nesto se spominje Chiesa iz Fjorentine kao potencijalno pojacanje ,uz Fabregasa (ako bude bice isti slucaj kao sa Hondom - par godina prekasno) ,a navodno se odustalo od dovodjenja Gazidisa iz Arsenala za CEO ,posto covek nece da ide odande.
Fantasticni Spaleti. Hahahha
Pa dobro ,nije baš od Beneventa izgubio kod kuće ,ali nije ni Parma daleko.
Jeat lijepo kad merda izgubi

A jebiga, falio im je Modric mnogo
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Kutrone se povredio na treningu i nije u sastavu za danasnji mec. Nadajmo se da nije nista ozbiljno i da nece duze odsustvovati.